Какво сирене да си купувам?

• 242 386
  • 888
  •   1
Отговори
# 435
  • На брега на морето
Аз харесвам най-много Булгарея. Мъжът ми и дъщеря ми също.
Тертер ми е изключително прехвалено и не ми допада като вкус.

Елена харесвам много, но се разпада във вода и го избягвам.

# 436

По-скъпичко е с доставка Кърнаре: за сравнение в Пловдив 1 кг краве сирене Кърнаре в магазин струва 9.00 лв

Нормално, все пак доставката също струва пари  Peace
А къде да го намеря Rolling Eyes
В Лекси го има вакуумирано  Peace

# 437
  • София
Знаете ли нещо за млечни продукти Вършец? До училището на детето са отворили магазин.

От около два месеца купувам само техните продукти. Отлично съотношение качество-цена. Маслото им е супер, особено бялото, сиренето от 6.50 също, както и кашкавала, киселото мляко и топеното им сирене.

# 438
  • София
Елена харесвам много, но се разпада във вода и го избягвам.

Зависи коя Елена купуваш.
Аз от години купувам за вкъщи само вакуумираната Елена - краве и го кисна във вода. Никога не ми се е разпадало.

# 439
  • Пловдив
От Лидл, като има промоция купувам Ливади или Софра (гръцко) вакуумирано по няколко опаковки. Хубаво е.
Иначе знам, че и Маджарове хубаво, но е необосновано скъпо.
Понякога купувам и имитиращи продукти.
Кашкавал почти не купувам, че или е много скъп, а и при него цената съвсем не гарантира качество. Купувам разни други парени сирена. Голям почитател съм на Моцарелата. Обичам също Котидж, сини сирена, пушеното италианско (скаморца ли беше?), топени на листчета и така.
Мразя разпадащо се сирене, кисело сирене (някой нещастник се е опитвал да го стегне с лимонена киселина), твърде мазното и твърде соленото сирене. Работила съм в мандра и съм доста претенциозна за сирената. Същевременно обаче съм малко скръндза и 10 лв. за кг. сирене според мен е много, както е и 15 лв. за кг. кашкавал.

# 440
Знаете ли нещо за млечни продукти Вършец? До училището на детето са отворили магазин.

От около два месеца купувам само техните продукти. Отлично съотношение качество-цена. Маслото им е супер, особено бялото, сиренето от 6.50 също, както и кашкавала, киселото мляко и топеното им сирене.
Благодаря ти, ще ги пробвам  Grinning

# 441
  • Fort Worth, TX

По-скъпичко е с доставка Кърнаре: за сравнение в Пловдив 1 кг краве сирене Кърнаре в магазин струва 9.00 лв

Нормално, все пак доставката също струва пари  Peace
А къде да го намеря Rolling Eyes
Днес опитах от това сирене.Божествено е.Баща ми го е взел от магазин за сирене и кашкавал на Централна гара.Намира се от страната на самата гара като застанеш с лице към нея вдясно.Дано ме разбра:-)

# 442
  • Пловдив
Благодаря за отговорите  bouquet

# 443
И на мен напоследък сирене Кърнаре ми е фаворит, но няколко пъти попадах на кофти партида- доста по миризливо и по меко някак. Кашкавал все немога да намеря свестен в цяло София, но много харесвал кашкавал СИСИ, произведен в с. Антон

# 444
Последно купих 4 кг козе сирене Абелла от Лидл-беше намалено на 9 лв кг. Разфасовано по 400 грама вакуум-отлично на вкус  Peace

За баници и др. ми се свиди да слагам скъпо сирене, а не ми се иска някой съвсем боклук и открих компромисен вариант пак в Лидл- краве сирене Железница  за 6.50 кг. Пак е вакуум и си поддържам количества в хладилника за всеки случай.

# 445
Още един глас за сиренето Кърнаре  Peace
За баници обикновено купувам трошено сирене Елена. А последните няколко пъти ми препоръчаха едно друго, ама сега като не се сещам как се казваше.... Crazy

# 446
Сирене - Елби, Кашкавал - Елби или Маджаров

# 447
Препоръчвам ви сирената и кашкавалите на фирма Шипка 99. Имат щанд в Централни хали и са под името "Маестро". newsm10

# 448
  • софия
Препоръчвам ви сирената и кашкавалите на фирма Шипка 99. Имат щанд в Централни хали и са под името "Маестро". newsm10
Заглеждам ги от сума ти време, но до момента не бях срещала отзив за тях Thinking

# 449
  • Бургас
Доволни ли сте от сирене Тертер?

Общи условия

Активация на акаунт