Какво сирене да си купувам?

• 242 384
  • 888
  •   1
Отговори
# 450
  • Fort Worth, TX
Доволни ли сте от сирене Тертер?

Категорично не.Очаквах нещо по-по-най.Останах разочерована.

# 451
  • гр. София
И аз не харесвам сирене Тертер. Преди време бях взела за проба и не ми допадна.

# 452
Паца, къде продават сирене кърнаре? любимото ми е, но не го намирам никъде!
.           Здравейте, ние започваме да дистрибутираме продуктите на Кърнаре, като за сега ще покрием района на София и София обл, надяваме се скоро да покрием повече населени места. За запитване къде да ни очаквате, моля пишете ми!

# 453
"Хармоника " да похваля.

# 454
Киселото мляко на Хармоника не ми допадна особено, за сиренето не знам..

# 455
Kиселото мляко не съм го яла , но сиренето е много добро , както и кашкавала , но са скъпички. Не повече от Тертер де , макар че аз и него харесвам , но не съм вземала скоро . Последно сме купували Елит -вакум , или Хармоника. Корите на Хармоника са много хубави , но пък са 5 лв. Бозата не е е лоша, общо взето ако някой не го притесняват цените, марката я препоръчвам с 2 ръце.

# 456
Доста време ми отне ,но най-сетне намерих ИСТИНСКО УЗРЯЛО сирене което не се разпльоква от магазина до нас ! Едното е на Хармоника - доста скъпо ,но се вижда че е истинско. Като правя омлети не се изпарява в въздуха. А другото е на ТАКА ДА. Същото качество , не е био , но е наистина узряло и е на по-ниска цена от Хармоника. 600гр е около 8.50 в магазините. Киселото им мляко също е добро !

# 457
  • Пловдив
На "Костови", гр. Съединиение.
Не рискувам с други марки вече 6-та година. Но ми се иска да намеря и друго узряло сирене, че много дълго време ядем все едно и също Simple Smile Просто за разнообразие.

# 458
Не рискувам с други марки вече 6-та година. Но ми се иска да намеря и друго узряло сирене, че много дълго време ядем все едно и също Simple Smile Просто за разнообразие.
Пробвай Кърнаре ще ти хареса  Peace
Аз също купувам главно Съединение и сега с Кърнарето разнообразявам Simple Smile
Има го в Лекси - на щанда с пакетирани - най-вляво долу - малки разфасовки са, точно за проба  Peace

# 459
На Родопея е хубав кашкавала, сиренето им няма ли го при вас?
И ние купуваме само на Родопея - и сирене, и кашкавал, и кисело мляко. Доволна съм и не съм имала проблеми с тях.

# 460
  • софия
Пробвай Кърнаре ще ти хареса  Peace
Аз също купувам главно Съединение и сега с Кърнарето разнообразявам Simple Smile

Моля, който знае в София от къде може да се купи, да сподели.

# 461
Кашкавал само Равногор  Peace

# 462

Хубав е и аз го купувах , докато 1 път не го препичах между 2 филийки и се стопи , от него остана мазна жълта течност.

# 463
  • София
Току що купих кило краве сирене на Добрев. Дадоха ми да го опитам в магазина - много е хубаво. Леко солено за моя вкус, но това не е проблем.

# 464
  • Пловдив

Хубав е и аз го купувах , докато 1 път не го препичах между 2 филийки и се стопи , от него остана мазна жълта течност.
И аз имах един лош опит с него и повече-не.
Сега купувам Равдин в питки по кило Peace

Нана,и насипно ли го има това сирене Rolling Eyes Аз само вакуум опаковка съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт