Какво сирене да си купувам?

• 242 463
  • 888
  •   1
Отговори
# 615
На Лакрима сиренето също е много хубаво (поне на мен ми харесва).

# 616
  • волно калдъръмче
На мен също  Peace

# 617
Много ви благодаря!  bouquet

# 618
# 619
Не, че нещо, ама се зачетете в етикетите малко - и Лакримата, и Зоров съдържат сухо мляко - на етикетите им пише СВ - не помалко от 45% или МСВ - не по-малко от еди си колко %, което си е чисто сухо мляко. Да им имам и качествето на тези по БДС. Че струват и по 12 - 13 лв. за кг. не се и учудвам защо - http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2014/04/18/2283835_na_koi_e_mliakoto/

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 22:50 от Mashka_ta

# 620
  • волно калдъръмче
В едни има сухо мляко, в други с палмовата мазнина са се олели... Аз гледам да има приличен вкус като от едно време. Купувам различни сирена: Ситово, Софра, Давидово, Лакрима, Маджаров. Избягвам сирена, което си променят вкуса, а обяснението е, че партидата е различна. Ситово бях спряла да купувам, защото веднъж беше ужасно меко и водно. Но явно не съм била само аз, защото бързо си оправиха нещата и от тогава си е все едно и също.

# 621
От 2 години купувам Lb булгарикум или Тертер и двете вакумирани,доволна съм  Peace
Взимала съм Елена и Била вакумирани,но меко казано не ми харесаха Naughty

# 622
Скоро ще се пробва и Лакрима! Пробвах Опицвет и не ми хареса особено много.

# 623
  • България
Харесвам Софра от Лидл и сиреното от Млекаря 75.,изварата е много.

# 624
Не, че нещо, ама се зачетете в етикетите малко - и Лакримата, и Зоров съдържат сухо мляко - на етикетите им пише СВ - не помалко от 45% или МСВ - не по-малко от еди си колко %, което си е чисто сухо мляко. Да им имам и качествето на тези по БДС. Че струват и по 12 - 13 лв. за кг. не се и учудвам защо - http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2014/04/18/2283835_na_koi_e_mliakoto/
То май във всички ама сухо мляко. За това аз не чета етикета, а гледам на вкус да е хубаво. Ако погледнем реално сирената, в които няма сухо мляко и разни добавки сигурно са 2% от всички предлагани по магазините. От това следва, че или трябва на търсим само тези 2% или да си правим сиренето (което не е зле, но нямаме условия).

# 625
От доста време търся сирене Съединение в София. Някой случайно да знае къде мога да го намеря в София? newsm78
От BMB в Дианабад сме си взимали

# 626
И аз да дам един глас за Съединение, както и за Зоров, Ел Би Булгарикум също купувахме по едно време, скоро не сме, но преди година беше хубаво. Опитахме и Лакримата-хареса ни, но  сякаш Съединение и Зоров са ни фаворити, Хармоника да не пропусна и то е много хубаво Wink

# 627
И аз да дам един глас за Съединение, както и за Зоров, Ел Би Булгарикум също купувахме по едно време, скоро не сме, но преди година беше хубаво. Опитахме и Лакримата-хареса ни, но  сякаш Съединение и Зоров са ни фаворити, Хармоника да не пропусна и то е много хубаво Wink

Обаче и сиренето на Зоров има сухо мляко - на етикета му пише МСВ - демек млечно сухов вещество. Него спрях да го купувам преди доста време поради тази причина, а уж е по БДС.

# 628
  • Пловдив
и аз се разорачаровах от него...беше намалено в К. и не ни хареса.Развалили са го.

# 629
Има едно Забърдо, някой опитвал ли го е?

Общи условия

Активация на акаунт