Нека студ царува вън, през ДЕКЕМВРИ ще се сбъдне моя сън!

• 30 172
  • 698
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Добро утро!
She_Rинтересна линийка имаш днес, докога ли  Wink чудна закуска btw
Хубав ден на всички!

# 331
Добро утро и от мен!
She_R, на линия съм 2в1 все още... Whistling
Чета ви ама съм сърдита на целия свят, че бебата не излиза и не ми се пише особено...
Нещо смята да ме разкатава във времето май... Онзи ден имах зеленикави редки капки някви... завчера кафеникаво зацапване, а пък вчера няква част от тапа ама колкото левче голямо ... не много. Иначе никакви други признаци. Ама ако смята така на ден да ми "пуска по малко жокер" няма да се разберем.... малкото диваче ми пробва нервите Crazy
Та така .. това от мен. Седя и си чакам....

При теб как е ... нещо на лице?

# 332
  • Варна
При теб как е ... нещо на лице?
тц Rolling Eyes
Само менструалните болки се появяват отвреме на време; течение никакво, излекувах даже и онова с глоболите. Седя и чакам заветния миг и отговарям на родата като секретарка Grinning

# 333
Е и аз да се отчета че при мен нищо ново. Само шетам наоколо , че ми се вижда много мръсно. Бърша един и същи шкаф по 3 пъти, пускам прахосмукачката през два часа , понякога направо ме е яд на мене си. През нощта имах някакви болчици, ама явно пак са фалшиви. Който не е минал по тоя път никога сигурно няма да ме разбере. Изкарах си го сутринта на мъжа ми ,ама той само ми вика -спокойно , спокойно , ще излезе , взех да не хващам вяра за нищо. Sad
Последните няколко дни ми е толкова вкиснато че направо се ядосвам. #Cussing out

# 334
Здравейте, момичета!  Grinning
И ние сме в къщи от четвъртък и се мъчим да влизаме в крак с татко, батко и бебка София. Задържаха ни в болницата малко по-дълго, защото вдигнах температура точно преди изписването, та ошашках и доктори и роднини, но слава Богу вече съм добре.
Чакам днес двамата ни педиатри да ни навестят и после имам намерение да въпросвам момичешките майки по някои теми  Wink

# 335
И аз съм налице Wink

udis5  чистя и аз като лудото Ленче Crazy - то всичко ме стяга и боли, ама направо откачам като видя малко прах... Иначе не бързам да раждам Whistling Снощи по едно време се събудих към 2 часа и се чувам да стена от болки насън #Crazy повъртях се наляво, надясно и заспах отново.
Сега съм си ок - освен постоянните контракции друго няма. От вчера си слагам не ежедневни, а нормални превръзки, за да не ме изненадат водите.

И един въпрос - сещам се, че се обсъждаше в началните месеци Малтофер и влиянието в/у цвета на изходните продукти - от вчера го пия и се чудех нормален ли е черния цвят Mr. Green

# 336
Честити съкровища на Choosy и Кatring!!! Да са им живи и здрави и много да ги радват!

# 337
Приветики, дами  Grinning

Обещах да се отчета...
За раждането- мина нормално, нямам оплаквания...д-р Александров си е пич, идваше всеки божи ден (и уикенда) сутрин и вечер да пусне някой майтап  Laughing преди изписването ми махна конеца и ми го остави за спомен  Mr. Green и се разбрали с мъжо, че следващите две ще са близнаци и можело след 2-3 месеца да започваме да ги правим! Не съм се разколебала за 3-те деца...секциото не ми е хич страшно, пък и съм куча порода- търпя на болки...
За бебо - първите 2-3 дни в болницата хич не ми беше весело…Ели беше на адапте първите 3 дни докато ми я донесат...прехода към кърма беше ок, но дребчо връщаше на всяко хранене  Cry...и докато спи!! Познайте, че изобщо не бях спала първите 2 дни...и една тъпа злобна педиатърка ми изкара недоспалия акъл, че бебето било от повръщащите...можело да не и е затворен пръстена на стомаха и темподобни шитс!!!  #2gunfire Кара ме да правя 3 пъти пробно кърмене (с теглене на античните кантари от пазара)...е детето си папкаше по 30-40 мл.... що ли другите педиатри след това казаха, че всичко си му е наред на бебчо, ама оная пущина крива- е** ми ******...рев два дена, не спах...но после се взех в ръце и се окопитих! До 7-8 ден някъде връщаше храна, но сега си е пушка детето...имахме проблеми и с оригването (то оттам идваше и връщането на храна понякога), но с времето се научихми и нагодихме...Сега ще ме линчувате като ви кажа, че на 3-3,5 часа през деня я събуждам да я преобуя и да се напапа, но просто мойто дяти МНОГО спи!!!  Shocked Ако я оставиш отпира над 5 часа (повече сърце не ми даде да я оставя гладна) и забравя да яде Thinking Само през нощта я оставям на поискване и си ме буди на 4 часа...

За следродилната треска- първите 3 дни у дома ме втрисаше докато спя...все едно умирам от студ, ставам за секунди да се навлека...и то вече ми минава...
За коликите- сешоара върши чудеса за съня на мама и тати  Mr. Green
Спорт след раждането- Още преди раждането се бяхме разбрали с мъжо, че след 3-тия месец ще си ходя пак редовно на йога 3 пъти седмично, а той ще я гледа тогава
Лохии- от няколко дни нямам...ако реши нещо да тече- то е по време на кърмене
 Килограми – вече съм -12, което е точно наполовина  Sunglasses апетит нямам, пак не ми се ядат сладки неща, течности пия насила  
Корем- имам леко 2-месечно коремче, но няма желе-подобни изпълнения...успявам да си стегна и мускулите на корема
Депресия – слава Богу не ме лови това чудо- не мога да си представя да не се наслаждавам на малкото барбаронче, което чакахме от 4 години!
За спането – и ние редуваме лява и дясна страна след всяко хранене
За температурата в стаята- през деня 22, през нощта- 20 градуса...спи с тънка олекотена завивка и тънко одеалце

Стига толкоз спам...сега чакам мъжо да ми донесе елха и да мятам украсата  Wink
Хубав уикенд, мами и бебеноски  Simple Smile

# 338
Здравейте момичета!И при мен няма раздвижване по въпроса , още се мъкна с корем.
Честити бебенца на  Choosy и Katrinq да са живи и здрави!
Дарлин при теб поне е тръгнало нещо, дано да стане тия дни,поне за празниците да се прибереш!
Udis5  браво на теб , мен ме мързи да чистя вече. Вчера цял ден правих коледни сладки, ама днес нищо не ми се пипва.

# 339
Приветики друзя   bouquet
На мамите, които са още две в едно мога да кажа, че ви разбирам напълно колко е изнервящо. Мога да ви посъветвам обаче да се наслаждавате на последните дни спокоен сън, че после вече край. Бебчовците ще излезат няма къде да ходят, после започва голямата въртележка. Ние снощи пак сме спали около 2-3 часа общо и това е. Много често се буди нощно време мойта канибалка и като отвори една уста мани мани. Нямам търпение да поотрасне и да спрем нощните кърмения, че ходя като пияна през деня  Crazy
Хайде приятен weekend от мен, а на тръпнещите в очакване пожелавам скорощна среща с малките бебоци.  Peace

# 340
При мене за спокойни нощи изобщо не може да става въпрос. Събуждам се посред нощ и с часове не мога да си намеря място , понякога будувам и по два-три часа , а и през деня е същото , задремвам за по 10-15 минути и повече немога. Накъдето и да легна все ме боли , сънувам кошмари и все ми е топло и не ми достига въздух. При мен сложното е и това че Юли месец свалих брекетите които носих и сега се налага да спя с ритейнър , което по принцип е гадно, а пък и при този бременилски задух , направо си е страшно . Незнам дали ще ми стане по леко като родя, защото си качих и килограми , но поне корема малко да ми се сплеска . Аз съм от тези които така и не свикнаха с големината му и непрекъснато се бутам някъде, че немога да си съобразя разстоянието пред себе си Embarassed

# 341
Аз легнах малко да убия времето и ей сега нещо ме събуди от движение отдолу ... отивам до ВЦ-то и гледам още тапа, повече от вчера ... ха сега дe!?!

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 15:52 от Darlin`

# 342
  • София
Влизам да похваля Hyland's colic tablets препоръчани от Милейди-дадохме на бебето 3*2 през 15 минути и заспа това ни беше от най-спокойните нощи досега,макар че после се събуди в 6 часа и пак имаше малко колики,но сме благодарни вече и на 2-3 часа сън  Rolling Eyes.
Чудя се дали може преварената вода да се вари примерно един път на ден и после да се претопля леко в микровълновата преди приготвяне на млякото,че ние варим всеки път нова  и докато изстине бебето е опищяло вече блока.
Гъбка, как се приемат тези таблетки.Прочетох, че са хомеопатични и се разтварят бързо, но в кърма ли ги разтваряш?Колко често ги даваш?

# 343
Имам честта и удоволствието да бъда вестоносец на чудна  новина:

Днес в 9.35 Mimko1 е дарила живот на своето момченце  Михаил - 2750 гр, 50 см! Родил се е нормално, и мама и бебо са добре!

Честито на мама Мимко, да расте здрав Михаил, да е гордост на  мама, кака и татко,  да носи много радост на всички около себе си!

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 16:45 от Lassi

# 344
  • Варна
Честит син на Мимко1, да бъде послушно и кротко бебе, радост на мама и тати!!!

Днес голямо затишие, майчета не ви ли слушат бебоците или като Ласси творите в кухнята Hug
Аз пък спа и вечер и през деня, вс еси полягвам. Днес се събудих от типа менструални болки Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт