Новите ни козметични похождения 4

• 44 437
  • 679
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Аз днес ги видях сенките на 16,30 лв. в универсалния в Стара Загора, но не си взех понеже имам доста цветове и не искам повтарящи се.

# 151
Сенки и подарък руж на Буржоа за 16.90 лв. На доста места търсих и бяха свършили, но си ги взех от Цум.
Сенките са smoky eyes - violet romantic 06, а ружа е illuminating touch, той е само един цвят - rose universel 96. Много нежен цвят, блястящ, по-скоро като перли за лице е ефекта.

# 152
G_A_L_I_A, къде направи покупката?
Ами купих ги от един магазин в Пазарджик.

# 153
  • Стара Загора
Като пробваш сенките кажи дали си доволна. Предполагам няма да се събират на клепача.  Rolling Eyes  Цветовете наситени ли са? Трайност?

# 154
# 155
Жаки,пиши после за сенките на Исадора,как са. Peace Дали си заслужават парите? Между другото за колко ги купи? Simple Smile

# 156
45лв. Цветовете са наситени и на допир много кадифени. Кутийката е много красива Grinning

# 157
# 158
45лв. Цветовете са наситени и на допир много кадифени. Кутийката е много красива Grinning

Благодаря ти за бързия отговор!  bouquet
Много са красиви наистина!Покрай теб и аз се зарибявам да си ги взема. Flutter

# 159
Жаки, и за Ревлон по-късно ако може отзиви, решила съм да е следващият ми фдт. А и откъде го купи?  Днес гледах-в ДМ няма Ревлон

# 160
Утре ще го сложа и ще пиша как ми седи. Кипух го от Пикадили в Мола.

# 161
  • Стара Загора

Убивъм та.  Mr. Green И аз искам такива сенки.  A цветовете реално такива ли са или има разминаване?
Тези са някакви нови, дали ги има в Бг?

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 08:05 от iv4enceto_91

# 162
# 163
  • София
Момичета, понеже тука сме се събрали козметико-маниачки  Mr. Green, да ви питам, виждали ли сте някъде да се продава парфюм 99? Спомняте ли си преди 10ина години, когато пуснаха BU, този 99 също беше много моден, един такъв в сива опаковка с една мацка? Нещо ме е хванала носталгията  Laughing, дали не сте го виждали някъде? Crazy

# 164
Ивче, цветовете са точно като на снимката.

Kashmir спомням си го този парфюм....дори го имах. Не съм го виждала скоро, но ще се загледам при следващото обикаляне по магазините Grinning

Общи условия

Активация на акаунт