Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предимствата на матраците с пружинен пакет тип "Poquet Spring Units"?
Какви са предимствата на латексовите матраци в сравнение с пружинните?
Какви са разликите между ортопедичен и анатомичен матрак?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предимствата на матраците с пружинен пакет тип "Poquet Spring Units"?
Матраците с пружинен пакет тип "Poquet Spring Units" предлагат повишен комфорт, тъй като всяка пружина е поставена в индивидуален текстилен джоб и е независима от другите. Тази система има за цел да преодолее недостатъците на матраците с обикновен пружинен пакет, осигурявайки по-голям комфорт и елиминирайки предаването на движение през конструкцията.
-
Какви са предимствата на латексовите матраци в сравнение с пружинните?
-
Какви са разликите между ортопедичен и анатомичен матрак?
-
Как да избера подходяща подматрачна рамка за моя матрак?
-
Какви са разликите между латексовите и дунапреновите матраци?
...Та значи, предстои ми закупуване на матрак
за новата ни спалня 180/200 (все още не монтирана, седи и чака в кашони
) и направо вече се чудя какав
Предпочитам да е двулицев, без пружини, но знам ли...Латексов (пенолатекс) или дунапренов (полиуретан, дето му викат), да бъде ли с цип за свалящ се калъв или не и бла-бла нататък
За матраците на Ekon (Русе) и тези на Magniflex има излято много материал из родните ни форуми, за други по-малко (напр. за матраците на Relax почти няма кой знае колко, по някой-друг ред само, въобще някой ползвал ли ги е и дали е доволен, защото ми изглеждат прилична фирма
), а за TED мненията са много двуполюстни - твърдо "за" или "против"...Оф, направо "зомбясах", вече повече от седмица ровене из net-а и събиране на мнения
и се огълпих още повече, та моля сега някой от личен опит да ме "светне" какав да грабвам, че дядо Коледа чука на вратата, а пък много неудобно се спи на земята върху старите дюшеци
Честно, не мога да направя разлика между различните пълнежи!
то луд умора нема...Дано бъда пък полезна на някой "събрат по неволя"
Ако имате здрави нерви и време за губене, можете да се зачетете... 
):
;
.
);

) .. Струваше 500 лв.