Избор на матрак за спалня

• 24 775
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Вчера купих Дормео комфорт, по препоръка на наши приятели!
В момента имат промоция в магазините на Баумакс Peace
От Нани въобще не съм доволна, ползваме го само година и се разкърцаха пружините, а беше скъп Tired

# 16
Зравей...

И аз доскоро търсих мнения за матраци...В крайна сметка в цялата спалня в важен матракът!!! Аз си взех матрак на ХЕГРА.Моят е Луксор и съм много доволна.А и цените са средни  Wink

# 17
  • Бургас
Искам да кажа ,че по принцип матраците с пружини в повечето случаи са некачествени и пружините изскачат независимо коя марка е матракът.И да уточня както по-горе е написано ,че това не се отнася само за Нани , а за всички други производители.

# 18
  • Където е сърцето
някой да знае къде мога да погледна цените на Нани.Спряла съм се на 2-3 модела ама няма цени.

# 19
някой да знае къде мога да погледна цените на Нани.Спряла съм се на 2-3 модела ама няма цени.
на сайта им има цени на всичките модели...  http://nanny-bg.com/

# 20
  • Варна
Понеже имаме два различни модела от Нани да споделя.В спалнята е 180/200 Аруба покет спринг,с отделно пакетирани малко пружинки,много удобен за спане,но идва мек за други дейности Wink.Вместо легло имаме две бази,пак на Нани.
В детската 120/190 модел Тирена,по-твърд от първия,но пак доста удобен за спане.

# 21
Аз се отбивам само да кажа, че вече поръчахме матрак - Сирена мемори на Нани. Определено най-доброто от всичко, на което полежахме по магазините

# 22
  • Пловдив
Доволни ли сте от Сирена Меморито

# 23
Аз се спрях на ,, Memo Sense,,на Тед. Матракът вече е в къщи, но още не мога да дам отзиви,защото си чакам спалното обзавеждане.
Надявам се да е добър избор, предвид цената му...

Общи условия

Активация на акаунт