СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 857
  • 713
  •   1
Отговори
# 660
За витамините пия само чисто желязо и като се присетя витамин ц, но желязото го взимам вечер след последното кърмене.

# 661
  • Варна
И аз така с витамините: от време на време вит Ц и фолиева(четох някъде,че помагала за кърмата), а като има и мултивитамини- по едно през ден...Плодове не ям, само ябълки и нар понякога...

Елеста,да ти кажа откакто се понаваме,според мен си много стилна жена smile3521и не виждам,,защо да не заслужаваш комплименти ooooh! ooooh!ша дойда у Варната и твоя ша го bash bash bash

Находката: айде, мерси...Ша почерпя като дойдете във Варна лятото!  newsm08 и като свършиш работата с това... bash разбира се... smile3532

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 11:27 от *Elesta*

# 662
Добро утро,то добър ден станааа ooooh!
Нищо не пия,ама трябва май да си купя.Знам,че е хубаво и фолиева да се пие за кърмачки.
За Виброцила не знам,помня,че на листовката пишеше,че не става даже за бременни,ама за тоз Коралгол се чудя как така го изписват.Абсурдно ми се струват капки с йод да се капят на толкова малки бебенца,да не говорим пък йода как изсушава.Като слагам капки на Зоя или спрей някакъв мажа вътре и вън носа с чаено дърво,защото иначе от тези капки много се изсушава лигавицата.
А за клеевата последния месец на 2 пъти с нея и с големи дози вит.Ц се спасявам  да не се разболея.2 дни пия това и ми се разминава,чук-чуккк WhistlingИначе на Зоя и давам,давам и по 1 лъжичка сребърна вода на ден.
Ладидка:мойта кака е толкова заблудена,че едва ли ще имаме розова вълна.И дано,защото това ми е най-омразният цвят.До годинката гледах почти нищо в розово да не и купувам ама после се предадох и има няколко розови парцала.Ами те всичко сладурско за момиченца все в този цвят го правят #Cussing outПредпочитам малиновото или цикламеното,по-добре и стоят даже тези цветове,защото е тъмна,с бонбонено розовото е като цигане JoyАбе предпочитам по-шаренко да я обличам,като черни дрехи и обувки не й купувам.Не ми харесват малки госпожички в черни цветове.Знам че англичните имата тази практика в черно да ги обличат.Има време за черна вълна,като почне пуберитета Wink
Всички болни и сополиви дечица бързо да оздравяват Hug Hug Hug
 Елеста:супер изглеждаш,твоя заслужава  #2gunfire
Вчера ми беше много приятно момичета,ама Елеста бързо избяга Joy Wink

Честит рожден ден на Алекс!Да ви е жива и здрава и много да ви слуша!  bouquet  bouquet  bouquet

Отивам на РД. Лек ден! Hug

# 663
  • Варна

Вчера ми беше много приятно момичета,ама Елеста бързо избяга Joy Wink

За което съжалявам и за да се поправя, излизам с коструктивно предложение: да направим така:  всеки последен пон,вт. или сряда от месеца - среща за обмяна на опит:)) Мястото и времето ще се уточни...
Хайде, като видим колко желаещи има, ще го обсъдим пак:)

# 664
Ами няма проблеми стига да не съм с двете и мястото да е МОЛ-а.Със Зоя в МОЛ-а абсурд! ooooh!

# 665
Мамма Т ето и друг линк,надявам се там да можеш да влезеш        http://www.snimka.bg/?album;aid=452799

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 11:54 от *мамаРени*

# 666
Мамма Т ето и друг линк,надявам се там да можеш да влезеш        http://www.snimka.bg/?album;aid=452799

Ренка,линка който пускаш,го удебелявай,и така като натиснем и отваря страницата Peace Hug

# 667
  • Пазарджик
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!!!
Поради зачестилите случаи на скатаване за черпявки за месечинките на бебетата, на първа страница е публикуван "Списъка на Шиндлер" от който няма как да избягате.  Избягвайте да се скатавате, защото следващата мярка ще е доста по- сурова и безпощадна smile3508. Списъка ще се обновява всеки ден , така че отваряйте кесиите и не се правете на Дора Габе !!! smile3513

Сега сериозно- мисля че е хубаво да има такъв списък, за да ние по лесно да виждаме кои са месечинките за деня и да не изпуснем някой, а и той да не пропусне да почерпи  smile3534

С извинение да почерпя за 3-та ни месечинка, от вчера          

А сега се връщам да чета, защото тези дни малчовците не слушат много и нямах време за форума  Hug.

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 12:00 от s_georgieva

# 668
Находка само кажи как става номера и ще го направя.

# 669
Ама че съм чевръста.Направих го.Ами така,добре че има кой да ми дава акъл иначе ще си умра ненаучена.

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 12:01 от *мамаРени*

# 670
Здравейте и от нас!
Четох по диагонал, много пишете бе.  newsm78
Elesta за срещите съм ЗА. Само да мога да стигне де. Знаеш как е при мен. Bibo4e  ако се смили над нас и ни метне на задната седалка сме на линия. Flutter
Вчера най-накрая ми резнаха половината нокът, който се беше впил в пръста та съм много happy. (Ле-ле на какви неща взех да се радвам...) И тая упойка ме държа толкова дълго време. Ходих като замаяна. Позволих си да кърмя чак след 10 вечерта.  Сега няколко дни ще съм затворник, че не мога обувка да надяна на крака си. Дано да е ОК положението до понеделник, че съм на банкет! Ако го пропусна, отиде ми социалния живот за тоя месец.  Confused Че и нова рокля си взех...
Всички болнички да оздрявяват и честито на тези с поводите.  Hug  bouquet
Лек ден от нас!
Качила съм снимки в албума, ако на някой му се гледа. И на подаръчето ни също.  Blush

# 671
Рени,браво на тебе,така е по-добре smile3501

# 672

В тоя ред на мисли се чувства супер гадно и гузно.Малката от два дена яде по 70-90 грама а аз и правя както обикновено по 140 и другото го хварлям и днес  като почна пак с въртелите и я оставих в кошарата да реве за ръчички и дойдох на компа.Вие имате ли такива моменти?

# 673
Ми Рени хубаво го направила, ама мамати не си е на нейния компир днес и не може да се зареди ся И този линк!!!  #Cussing out Днес май няма да мога да гледам снимките ви  #Cussing out

# 674
Привет момичета!
Аз все чета ли чета-тъкмо реша да се включа и Преско ревне за внимание. Свикна да го разнасям на ръце и сега оттърване няма, ама още малко ще го поглезя, да поприключи с коликите и ще пробвам да въдворя ред и дисциплина.
Мамма Т, дечицата ти са много сладки на клипчето.
Относно розовата вълна-моята щерка се запали по нея като тръгна на детска градина-тогава взе да си припява и мотиви от чалгата/за мой ужас/ и да предявява претенции от сорта-купи ми обувки с токчета, потник само с предница/ разбирай с гол гръб/. Много боледуваше обаче и я спряхме от детската градина и розовата вълна взе ,че от шумя-може би защото вече нямаше кой да я изкушава. Сега на дневен ред са тоалети в черно-бялата гама и само панталони. Като ги задължиха да ходят с униформи на училище ме уговаряше да и поръчам униформа за момче, защото като правела циганско колело с полата и  се виждали гащите. Та, така-всичко е само един период, който минава и заминава.
Аз още кърмя, но витамини не пия-уж наблягам на плодове и разнообразна храна. През бременността пиех фолиева киселина и желязо, но от както родих хемоглобина ми се стабилизира и спрях всякъкви добавки.

Общи условия

Активация на акаунт