СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 882
  • 713
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро и от мен Hug
Ние още борим хремата, ама нещо не виждам да минава, та се чудя дали да не посетиме пак доки. В нослето слагаме черните капки Коларгол, вит.С, а за отпушване смесени ампули физ.р-р и адреналин.
Чудя се, дали мога да го извеждам като е болен? newsm78
Аз не бих извела болно дете, още по-малко в това време. Ако е здраво, ме спира само моя мързел, но болно - не!  Peace

# 646
  • sofia
Мама Т

# 647
Кирра страхотна си с роклята.Обе общо взето всеки си има вкус,аз моя го изгубих като родих но виждам че при вас не е така.Ето и моята принцеса http://www.facebook.com/editphoto.php?aid=4783&success=4& … d=100000400598237

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 11:57 от *мамаРени*

# 648
добро утро Hug

оооооооо,бургазлийки ще имат сссссссссссссссссссссссреща smile3503 newsm47 smile3521

честит рожден ден на Алекс на Валката-нека да ви е жива и здрава и да ви носи много гордост bouquet

честити месечинки на Петко на Кришка и на Ники и Жорко на Милица Hug Hugда са живи и здрави и много да слушкат love001

също така да почерпят месечинковците на Соник,Розалина и Руя Naughty Hug

като стана дума за близнаци-а бе някой има ли новини от Мимчето 007 и Бубара,как са те,бебоците Thinking Hug Hug

Мама т,страхотно клипче,зареде ми с настроение за целия ден newsm44 newsm44

# 649
аааааааа.щах и още нещо да пиша ooooh! hahaha

Елеста,да ти кажа откакто се понаваме,според мен си много стилна жена smile3521и не виждам,,защо да не заслужаваш комплименти ooooh! ooooh!ша дойда у Варната и твоя ша го bash bash bash

...........Бамба,стига мисли за хайманосване,ами вземи да кажеш на Дунди колко се е родил дълъг Рафа,е го няма в списъкаWhistling

# 650
Мама Рени, никога не мога да гледам клипчетата във фейсбук, за които пускате линкове, а ми се иска. Имам регистрация там, обаче нали би трябвало само с кликване върху линка да стане  newsm78

# 651
Добро утро!

Днес пак ми е нещо гадно-бучат ми ушите,замаяно ми е! SickЗапочнах вече да се притеснявам с тези мои неразположения от няколко дни!

[/b]Слънцето,[/b]и при нас се е случвало 2-3пъти да е сух памперса сутринта!Не мисля,че е повод за притеснение!

Горскааа,подразни ме с тези чепички GrinningМного са сладурски!Снимай после да я видим куклата с тях!
Ей заради това винаги съм имала мерак за момиченце!Страхотни красоти има за тях!

LaDiDa,дъщеричката на една приятелка също е на розова вълна!Не признава никакъв друг цвят.Предупредена съм само дрехи в розово да купувам за подарък,зщото друго не се носи!

# 652
МамаТ Ами пробжаи с добавяне на приятел и трябва да стане

# 653

...........Бамба,стига мисли за хайманосване,ами вземи да кажеш на Дунди колко се е родил дълъг Рафа,е го няма в списъка:whistle:
Ами 2 педи и нещо smile3532

# 654
Горби, като си ги получим след Коледа, ще гледам да я снимам.. Макар, че дрешките и обувчиците сме ги взели за пролетно, летния, есенния и зимния сезон другата година, та сега сигурно ще са й доста големи Simple Smile

# 655
  • София; Дружбето
Мама Рени, никога не мога да гледам клипчетата във фейсбук, за които пускате линкове, а ми се иска. Имам регистрация там, обаче нали би трябвало само с кликване върху линка да стане  newsm78
Трябва да се логнеш
Аз изчистих и мисля да се разходим. Иначе за болно бебе знам, че през зимата няма проблем да се извежда. Студения въздух действа добре на дробчетата. Е, за малко де Grinning

# 656
Ауу чак се почувствах виноват за виброцила, ама лекарката ни го предписа, на своя глава нищо не съм давала сама. Бих давала само витамин ц-ето.

Слънцето какви са тези смесени ампули -ти сама ли си ги правиш или се продават така.

Киара мерси за вниманието  Hug бобърчето е добре вече, само с помпата се оправяме и хремата беше всичко на всичко два дена, понеделник и вторник, днес ако го усетя дърпам с помпата.

# 657
  • Бургас
Nadina, не се чувствай виновна- аз питах и ти благодаря за отговора!  Hug
Разбрах със сигурност, че само със Стеримар няма да мине, така, че в момента издирвам лекарката му за мнение!  Peace

# 658
добро утро, мацки.  Hug
киара, ти си страхотна. и внимателна   Hug
децата вече, слава на Бога са добре. емо е на лекарства обаче. давам му вит. ц, а при t и панадол. при всички случаи обаче пак отпадна пентаксима. ще бъда истински щастлива ако успеем до празниците да махнем този ангажимент от нас.
за нослето- капя физ. разтвор и вит.а. някъде бях чела, че е хубаво лигавицата на носа да не остава суха и точно витамина върши тази работа. от аптеката категорично ми отказаха коларгола. за дете под година не давали, но с баткото преди 6 години даваха. няма значение, дано не се налага. а за секретите- помпата бейби вак върши чудеса
док, вчера когато преглеждаше емо каза, че в момента имало вирус, точно него явно изкараха двете деца. а откакто разбрах (от арлина  Hug) за клеевата тинктура, давам редовно  newsm78 този имунитет така ли не укрепна. давам във водичката и на емо дори.
 да честитя на празнуващите днес   bouquet четсито  Simple Smile
 анита, уникална чаша кафе. леле, не е истина колко много искам една сутрин без деца около мен  Simple Smile с вестник, кафе, сок и цигари  Rolling Eyes
 момичета, аз често не съм внимателна и забравям да благодаря за проявеното внимание, точно както сега. приятно е и благодаря.

# 659
  • София
Ауу чак се почувствах виноват за виброцила, ама лекарката ни го предписа, на своя глава нищо не съм давала сама. Бих давала само витамин ц-ето.

Слънцето какви са тези смесени ампули -ти сама ли си ги правиш или се продават така.

Киара мерси за вниманието  Hug бобърчето е добре вече, само с помпата се оправяме и хремата беше всичко на всичко два дена, понеделник и вторник, днес ако го усетя дърпам с помпата.
Надина лекарката  ми каза да взема 1 ампула физ. р-р и 1 адреналин и да ги смеся, че така се отпушвало нослето.Само каза вечер да не ги слагам, заради адреналина.
Да питам мамите кадето кърмят, пиете ли витамини?

Общи условия

Активация на акаунт