Аз докато влезна да почерпя за рожденничката и вие сте разконспирирали, че днес е денят

Ето по един бонбон, макар и наужким

Аз нали съм си леко карък та баш днес нямаме вода и ако не дойде скоро не знам как ще се къпя и ще правя прическа. Отделно няколко човека се отказаха в последният момент да идват и само където резервирахме толкова места в заведението.
Алекс нощес пък гореше цялата и като премерих температурата щях да падна при цифрата 39, 5 но веднага й дадох хексалгин и сутринта беше кукуряк. Пуснах я на ясла поне до обяд, че днес им е тържеството и детето толкова репетиции правило за снежинка, че е грехота да не участва. Сега имало някакъв такъв вирус само с висока температура протичал и няма как и него ще го преживеем

Иначе пък преди малко ми дойдоха по куриер коледните костюмчета за децата. Поръчах ги от един бг сайт и са суперски- на Марк и Спенсър

леко ще мине,нали така викат,сега били пречистени,пък като знам Ицака как ми се дра от ваксините

и е на 10 години - още с Ина го купихме. Не мери за секунди, а по стандартния начин, но е електронен. Когато темп е отмерена, пее
е, то пее е силно казано, ама има там някаква мелодийка за поздрав на детето
Ако си и е време за будуване, дори и да сме навъм си будува девойката. Аз се надявах да позаспи и да отида до моята приятелка и да оставя Катето на верандата, а аз да вляза вътре
Тези от миналата година едно, че са на ток или платформа, ама и не ми стават. Поне с един номер ми порасна крака по време на бременноста
Вече не смея да го пускам в нейно присъствие. Слагам я в шезлонга с гръб към него и тя от звъка ли или от това че свети се усеща че е включен и започва да се чанчи само и само да го гледа
и моят го заглежда здраво,затова слагам в кошарката една пеленка ,за да не вижда ТВ,иначееееее......няма оправия!