СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 845
  • 713
  •   1
Отговори
# 690
Горска, какво стана с тоалетите на Невенска?Какво спечелихте?

# 691
момичета предстои ни втора имунизация,(в гръбчето и крачето) ама миналия път дигна терм. и беше неспокойна 2-3 дни.Може ли да и взема  Пентаксина  или трябва с каквото сам започнала.И ако става два пати ли трябва да го взимам?

# 692
Получихме си коледния подарък - сладко жабче с одеалце. Благодаря, Криска Simple Smile

http://septemvri2009.snimka.bg/holidays/koledni-podar-ci.449861.16426330

# 693
Каква ваксина се слага в гръбчето?  newsm78

# 694
еми те са за (дифтериа тетанус и коклюш)

# 695
С каквото си започнала за съжаление, питай лекарката си дали не можеш преди ваксината да дваш 2-3 дни противоалергично нещо-зиртек, фенистил. Имам смътен спомен от баткото, че нещо подобно правех, но дали наистина съм давала. newsm78

Валката да е жива и здрава Алекс, много да ви радва и да ви е много, много здравичка
   bouquet

# 696
И аз да се отчета, че се опитвам да ви изчета от 3 дена но май е невъзможно Crazy
Днес бяхме най-накрая на ортопед при д-р Алексиев, всичко е ок с Коко, много съм доволна от прегледа заслужава си парите. Ние сме добре за сега само татито ни се разболява и се държим, аз пия витамини от както забременях нон-стоп, а сега съм добавила и калций, че нали съм на диета заради алергиите на Коко и не го приемам с храната. Гледам пишете за термометрите ние също сме с дигитален, но не съм доволна трябва преди това да го стопля с ръка или да гледам 3-4 измервания, чак тогава е точен, та сега чакам да пристигне този  http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2804322 … ame=STRK:MEWNX:IT инфрачервен е за измерване в/у челото  Party ето го в друг сайт http://www.amazon.co.uk/Vicks-Insight-Forehead-Thermometer-V-977 … EME/dp/B0012CG2DE
♥PETIA♥  ДТК и Полиомиелит са ваксините но доколкото знам едната е в рамото а другата в крачето, ние сложихме Пентаксим и нямаше странични реакции, даже като я биха не се разплака, единствено се будеше за нощни хранения, но нито температура ми е дигал, нито се зачерви мястото, тъй че препоръчвам Пентаксим  Peace няма проблем че преди си слагала тези по здравната каса разликата във ваксините е че тази по ЗК е с жив Коклюшен компонент докато при пентаксима е безклетъчен, полиото е инактивирано и имаш имунизация за хемофилус тип б (това е против менингит)
Коко гледа също с голям интерес към телевизора но не му позволявам, той си има едни филмчета които му пускам на компютъра, паркирам го в столчето за кола и го слагам в/у табуретка и така като се зазяпа 1 час мога да свърша нещо, филмчетата са специално за бебета на Бейби Айбщайн ако някой иска да ги дръпне от замундата, при нас вършат чудеса!
Ако някой иска може да ни види тук :  http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=143407233 … amp;id=1434072331
Честити месечинки на днешните бебоци!  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 16:13 от ladysunny

# 697
Atrakcia, ами на някои от нещата изтича наддаването след 2 дена, така че като мине всичко ще покажа какво сме купили Simple Smile

# 698
  • Karlovo
Честит рожден ден на Алекс на Валката ,да ти е жива и здрава .
Честити месечинки на бебоците .
ladysunny албума май е личен ,защото не се вижда .
Ние направихме една разходка днес с Ицо .Тук времето не беше толкоз студено и се мотахме 3 часа навън .Получихме си подаръка от gingerina ,ще снимам по късно да го покажа .

# 699
Вижте какво пише в детайлите на термометъра на лейдисъни: ю
A child's normal temperature can be as high as 37.7°C or low as 36.1°C. Take multiple readings when healthy to determine normal temperature- this is the only way to accurately diagnose a fever.

Не знаех, че нормалната температура варира толкова много - от 37.7 до 36.1 Rolling Eyes

# 700
  • София
Здравейте мацки!
ЧРД на Алекс на Валката да ти е жива и здрава! Какъв е този сайт откъдето си поръчвала коледни костюмчета на Маркс и Спенсър?Аз за Ангел поръчах, ама за Кати немога да намеря
Честити месечинки и на днешните бебоци!
Ние си излизаме всеки ден...знам дори, че при хрема е препоръчитлено 1 2 часа задължително навънка...ама това за деца над 1 годинка, за толкова малки бебоци незнам дали е препоръчително...но ми изглежда логично да е...Ама нещо на мен май ми е по-студено отколкото на децата....то Ангел си спи де...КАти търчи покрай количката...та сигурно е нормално...
За розовите неща...еми аз никога не съм харесвала розово и съм си мислила, че като имам момиче няма да го обличам в розово...да ама не...и стаята й е розова...та явно съм изпреварила нещата, като я затрупвам с розово и лъскаво /сега гирляндите са сребърни/тя им вика златни// и засега няма претенции...по скоро ме плаши периода с черното...
За коларгола знам, че се препоръчва 2 пъти в годината, та и аз доста се чудя, че изписват на толкова малки бебета това чудо...
Ангел пък го оставям да гледа Тв...щом му е кеф...Гледа, гледа и му омръзва...така съм процедирала и с Кати...не забранавям нищо...сега дори и да сложа кутия с бонбони - изяжда само 1 бонбона, не ми се тръшка, че иска шоколад или зрънчо, защото аз и го предлагам като й обяснявам, че е по-добре да хруска морков, ябълка или какъвто и да е било др.плод...и засега работи...
За бейби Айнщайн не са ли още малки newsm78 ако е с образователна цел де..
Киара...изглеждаш страхотно...
Бързо оздравяване на болните децича, мами и татковци..
Витаминки - аз си пия...преди пренатал, вчера си купих центрум матерна..отделно всеки ден лимони с мед...

# 701
  • Испания и Стара Загора
Тук пък всички ваксини ги бият в крачето. Peace
За розовото-не,че го мразя,ама не ми е  и любим цвят.А тук всички дрехи за момиченца са само в розово.В България има по-голям избор на цветове и модели. Peace

# 702
Ами и аз уж бях решила да не купувам неща в розово, ама такива хубави дрешки има в този цвят- ненатрапчиви, а не някакво гадно розово, че се изкуших Simple Smile
Иначе аз най- харесвам лилаво, цикламено, бордо, зелено, оранжево, жълто Simple Smile Та Невена има от всички тези цветове с изключение на бордо-то Simple Smile но най- много преобладава розовкото Simple Smile Аааааа.. и беличко харесвам Simple Smile Свекървата пък купува само в бяло и жълто Simple Smile

# 703
Не мога да ви смогна, как пишете само... Май няма да чета старите неща.
 Честит Рожден Ден на Алекс на Валката, да ти е жива и здрава,да ви радва много nbirthday newsm67 !!
Горска Китка за какво надаване става дума, ако не е тайна де ?
Петя  и аз ти препоръчвам Пентаксим.В понеделник ни бе първия прием и мина много добре,нито Т,нито зачервяване.
Киара - изглеждаш наистина страхотно,и рокличката е супер.

При нас днес бе студеничко и не сме излизали   Sad, а имахме нужда от малко въздух.
А за ТВ и ние гледаме поо малко,то им е шаренко затова се оглеждат.

# 704
Здравейте момичета!  bouquet
Най - накрая и аз да успея да се включа - от вчера до обяд нямахме нет, а следобед като по поърчка Софи нещо все нервничи!
Честито на празнуващите днес! Валка да ти е жива и здрава рожденничката и много да те слушка  newsm51
За розовото нямам думи - всички дрешки които са ни подарили са розови, направо не мога да избягам от този цвят ( при положение че споменавам, че не е нужно да е розово)
Да се похваля от вчерашната среща- така ободряващо ми подейства. Много много се кефя и съм съгласна с предложението на Елеста за срещите. Бибси мила нямаш грижи, разбирасе че ще ви метна отзад  Laughing
Най- накрая и аз да кача някоя снимка, а ето и подаръчето ни http://septemvri2009.snimka.bg/holidays/koledni-podar-ci.449861.16428462

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.
леле колко съм бавна, а може би вие сте бързи

Общи условия

Активация на акаунт