СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 872
  • 713
  •   1
Отговори
# 150
Как така през колко време да я слагам да спи? newsm78През деня не я слагам,тя си заспива когато си иска.Някой дни само дремва за  малко,като сме у дома например.Като е на разходка си спи по 2-3-4 часа,зависи.Вечер я къпем между 19-20 и след това си заспива,като се събужда за първо нощно хапване между 1:00 и 2:00.
Аз този сняг ви го пращай,взимайте.Хич не го ща Crossing ArmsОпределено, ако не спре да вали ще ни затрупа .
Някой питаше за емотиконите.Имаше линк преди 2-3 страници,етоот тук са:http://smajliki.ru/smilies-86.html?start=150

# 151
Клара, къпя я към 19:30, към 20 яде. После е будна и заспива за вечер към 22:00, след като пак е хапнала. Спи до 04:00 - яде. Ставаме сутрин в 08:00, ядем и седи будна до 09:00, след което заспива до 10:00 и в 10:00 се буди и яде и така на 2 часа  Peace Кърменето продължава по 5-7 мин.

# 152
Значи аз съм много облагодетелствана малката като заспи към 11 се събужда чак към 9 сутринта,а през деня спи от 20 мин. до 1-2 часа

# 153
Значи аз съм много облагодетелствана малката като заспи към 11 се събужда чак към 9 сутринта,а през деня спи от 20 мин. до 1-2 часа
Ааааааа,моля моляяяя JoyАз съм повече.Като заспи в 20:00 става на другия ден между 11:00-12:00,като се буди през това време само да яде и заспива ядейки.Аз също спя и я кърмя.Накрая докато станем и станало обяд EmbarassedХубавко се наспивам,не се оплаквам. Whistling
И после на разходката ,като удари още един сън от по 2-3 часа,какво повече да искам от детето Mr. Green

# 154
  • София; Дружбето
Ааааааа,моля моляяяя JoyАз съм повече.Като заспи в 20:00 става на другия ден между 11:00-12:00,като се буди през това време само да яде и заспива ядейки.Аз също спя и я кърмя.Накрая докато станем и станало обяд EmbarassedХубавко се наспивам,не се оплаквам. Whistling
И после на разходката ,като удари още един сън от по 2-3 часа,какво повече да искам от детето Mr. Green
Аууууууу, каква черна завист пропълзя в сърцето ми Mr. Green Бъзикам се, супер сте вие
Габи го мятам да спи в 8, иска не иска. Като не му се спи се пули в тавана докато не му се приспи. малко тафтология се получи Blush Миша и нея я слагам между 8 и 9, зависи на какъв кеф съм аз Mr. Green
През деня Габи спи когат си иска, няма какво аз да му определям тая работа. Всеки ден е различно. Нощем също различно се буди и яде. Но сутрин в 8:00 най-късно е напулен и гукащ

# 155
А аз питам кога щото малкия примерно много рядко му се случва да го оставя някъде и тои сам да си заспи. Не че е труден но примерно яде и докато хапва се одремва и после още 5-10 мин. го дундуркаме докато заспи хубаво.
Иначе малкия последната седмица го къпем към 8, до към 8: 30 е легнал и се буди между 3 и 4 да яде. После става към 7 и след тва в 9 и нещо. През деня сме горе долу на режим 2 часа буден 1 час спи. ата такам...
Както и да е де, благодаря ви за отговорите момичета.

# 156
Клара, Алекс го къпем към 8 - 8.30 и после яде към 9 - 9.30 и сутринта го събуждам с триста мъки между 6.30 и 7.00. та за това се чудех дали да го оставям че като е последното ядене към 9 - 9.30, ще му станат 5 хранения ако го оставя да спи до 9 сутринта. иначе вечер заспива към 10.30. през деня яде на 3 часа и спи между храненията от 20 мин до 2 часа различно. не го приспивам, когато му се спи спи ако не гука и се дзвери в мечките на обиколниците и в едни висящи зайци над главата му и им разказва какво е сънувал...  Mr. Green

# 157
А добър вечер!
Ако знаете как завиждам на мамите, чийто бебчета спинкат до късно. И не им завиждам, че спи непрекъснато - някакси свикнах да ставам и да кърмя в полузаспало положение. Ноооо мноооого ми се ще сутрин да се събудя аз, защото съм се наспала, да стана и да пия едно кафе на спокойствие.. Докато си су ровя в интернет естествено. Сега Валери го къпем в осем. До девет сме се масажирали, нахранили и го оставям да заспи. Това е от малкото пъти, когато си заспива сам, без дундуркане, без люляне - гледа едни патета на обиколника на кошарата, чак ме е страх да ги сваля да ги изпера, че ако не изсъхнат до вечерта незнам как ще се приспи? След това става когато си иска - снощи например 12, 2.30, 4, и така нататък. Но понякога спи до 2 направо. Но сутрин най-късно 7.30 се е наспал.
Но стига толкоз с тез бебета.
Тук вали ще ни затрупа.
Аз няма да мога да отида на коледния банкет от работа, защото е извън града и нали кърмя. А така ми се ходи. Така ми се банкетясва. Исками се да се наглася, да не му мисля известно време и да ми се отпусне душичката. Но за три часа да карам някой да ме води и взема не си струва Tired.
Друг път -те хората казали: "Искай като можеш, защото няма да можеш като искаш". Колко банкета съм отказала, сега като си помисля. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕх.
Лека вечер, че ей сега ще ми свърши времето за спане!

# 158
Пак съм по добре защото тя като заспи и не се буди за ядене.Арллина не се състезавам но е така.Ичесно казано аз предпочитам да ме буди за да я храня защото пропуска 2 хранения.До сега не сме наддали цял килограм все по 700-800 грама.

# 159
  • sofia
Лека,момичета кокичета!До утре.

# 160
Лека и от мен!

# 161
  • До хладилника, който обичам
Ох, момичета, много ми е притеснено Sad На малчо бузките са се изринали целите, той и преди имаше обривче, но сега направо до рани ще го докара. Не знам реакция към нещо което съм яла ли е, какво? От понеделник започнах да спазвам по-строга диета, а то тогава все по-зле става Cry Бу, помогни със съвет, моля те.
За консултация с лекар са ти казали, и какви кремове да обсъдите са ти предложили. А на каква диета си? Да не се окаже накрая, че от 'изключи това, изключи онова' си на хляб и картофи само?

# 162
Аз ли съм най-лудата да седа будна до преди да се събудя сутринта?  Crazy Лека и от мен, че кое време станало пак, ей сега ще стане утре!

# 163
Момичета лека и от мен.Приспах малката с голям зор сега ще хапна и дърпам и аз.До утре

# 164
Не не си,аз ще ти правя компания

Общи условия

Активация на акаунт