Asi / Гордата Аси - 20-та тема

• 70 834
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
Отдавна не съм писала,но след новите серии от завръщането на Демир не мога да не се включа!
Мурат играе умопомрачително!!!!!Направо е невероятен!!
Не коментирам събитията от последните серии,то е ясно на всички ни.
Но просто не мога да отбележа че е невероятен в тези последни серии с детето!!! Crazy Crazy
Просто този човек изнася 80% от филма!
Голяма наслада за окото и за душата Heart Eyes...а какви серии ни чакат Heart Eyes.....

# 481

Когато Добрият (Намък), Лошият (Сухи) и Тъпото копеле (Хайдар) нахълтаха в чифлика на Ихсан Козджуоглу почти чух музиката на Енио Мориконе  Mr. Green и сякаш видях, как посягат към кобурите  #2gunfire, толкова ми заприлича на уестърн .
При тази паметна среща поведението и на двете агитки беше толкова неадекватно  Rolling Eyes, че решението би затруднило и мъдрия цар Соломон – като нищо щяха да последват съвета му и всеки да си тръгне със своята половина от детето... #Cussing out
И все пак, сякаш Ихсан и Нериман бяха по-сговорчиви и склонни на компромис. Както май Рина,каза вчера, те са с Асия от 5 (почти) години, те познават навиците, мечтите, страховете и желанията и, те я ОБИЧАТ. Другите я ИСКАТ, без да се интересуват от нуждите и, не просто искат, ами ИЗИСКВАТ – ТУК, СЕГА И ВЕДНАГА ...юруш през кукуруза... Пък Нери се държа почти достойно .....

:hug: Hug Hug Hug Hug Пенда , това са думите ..... и най-вече за ''попечителството да се даде на Аслан''  Joy Joy Joy

И аз се опитвам да разбера и двамата , но Демир нещо не мога ...... newsm12 newsm12 newsm12

# 482
Ще пусна една снимка от момент напред / не ми се сърдете/ ,
но много искам да я пусна по повод думите на Крисченцето за Аслан и неговите стойки .

А пък аз ей на тази двойка се възхищавам в последните серии. Актрисата е невороятна, само като видя насълзените й очи и съм готова да ревна.Аслан и Асия много си приличат по съдба. Когато родителите са разделени децата винаги страдат. В случая с Аслан положението е безнадеждно. Стана ми тъжно за него, когато питаше Иксан какво ще стане с него след като сложат ограда. Демир и Аси не искам да ги коментирам, и двамата много грешат.

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 21:11 от vivkata

# 483
Хей РИНКА, страхотна е снимката с АСИ и АСЛАН през реката. Човек като я види изпада във весело направо КОЛЕДНО настроение baloni

ВИВКАТА, то Аслан малко в положение на Асия, добре, че и нея не я питат при когото иска да остане. Laughing

# 484

Когато Добрият (Намък), Лошият (Сухи) и Тъпото копеле (Хайдар) нахълтаха в чифлика на Ихсан Козджуоглу почти чух музиката на Енио Мориконе  Mr. Green и сякаш видях, как посягат към кобурите  #2gunfire, толкова ми заприлича на уестърн .
При тази паметна среща поведението и на двете агитки беше толкова неадекватно  Rolling Eyes, че решението би затруднило и мъдрия цар Соломон – като нищо щяха да последват съвета му и всеки да си тръгне със своята половина от детето... #Cussing out
И все пак, сякаш Ихсан и Нериман бяха по-сговорчиви и склонни на компромис. Както май Рина,каза вчера, те са с Асия от 5 (почти) години, те познават навиците, мечтите, страховете и желанията и, те я ОБИЧАТ. Другите я ИСКАТ, без да се интересуват от нуждите и, не просто искат, ами ИЗИСКВАТ – ТУК, СЕГА И ВЕДНАГА ...юруш през кукуруза... Пък Нери се държа почти достойно .....

:hug: Hug Hug Hug Hug Пенда , това са думите ..... и най-вече за ''попечителството да се даде на Аслан''  Joy Joy Joy

И аз се опитвам да разбера и двамата , но Демир нещо не мога ...... newsm12 newsm12 newsm12

E тук не съм съгласна. NaughtyАз го разбирам Демир.  bouquetА за семейството на Аси Thinking нямам думи.Много лъжи Praynig.Много добре направи Демир,че доведе детето.Каквото повикало,такова се обадило Crossing Arms

# 485
  • София
А как щеше да реагира съдът, ако се изнесе факта, че тя не го е информирала за бременността си? Отгледала е сама детето, че той нямаше да научи за неговото съществуване, ако не беше случайността?
Да не забравяме кой отвлече детето изначално...

тя не е длъжна да го информира за нищо след раздялата.
Както беше писала една съфорумка как да го информира като не я търси да му бие телеграма по море "честито вече си баща" или да напише на челото на Асия табела "това е дъщерята на Демир", че той ако се сети да дойде в Антакия някога, да си я позная.
Името на съфорумката немога да цитирам само  newsm78, ако се познае да се обади, че не са мои думи, но много ми харесаха      Peace

Цитат
E тук не съм съгласна. Аз го разбирам Демир. А за семейството на Аси  нямам думи.Много лъжи .Много добре направи Демир,че доведе детето.Каквото повикало,такова се обадило

по тази логика Аси трябва да го зареже ББ: когато се разболя, за да е "каквото повикало, такова се обадило". Когато тя имаше нужда от него той го нямаше. Той какво очаква, че утре може някой да напише едно писмо, че Аси е спала със Зафер и наш Демир хваща сокака.

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 20:54 от missence

# 486
Демир ми е много хував като си сложи шалче  Party На Аси много й приличат светли цветове  Party   

# 487
# 488
  • София
Цитат
Мурат играе умопомрачително!!!!!Направо е невероятен!!
Не коментирам събитията от последните серии,то е ясно на всички ни.
Но просто не мога да отбележа че е невероятен в тези последни серии с детето!!!  
Просто този човек изнася 80% от филма!

Може да съм против Демир, но с това съм съгласна  Peace За да предизвикат такива чувства у нас Туба и Мурат са страхотни!

rina-rina,

по повод постта си, аз също не го обвинявам, че иска да е с детето си, обвинявам го за начина, по който иска да го постигне и за първосигналните си действия. При създалата се ситуация след 5г. раздяла и то по негово желание, като разбра трябваше да действа спокойно (както Керим го съветваше), с търпение и уважение към Аси. Тя от своя страна щеше да му помогне да се сближат с Асия и нещата да да потръгнат, а той сега ще спечели Асия, но ще отдалечи още повече Аси. После ББ: ще се сети, че я губи безвъзвратно и ще хукне след нея со кротце со благо!

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 21:02 от missence

# 489
# 490

Не само Туба и Мурат играят НЕВЕРОЯТНО  smile3501! Нериман , Аслан , Фатма , Сухито , АСИЯ .............. че то всички  newsm78 ! Наистина играят забележително  newsm20

# 491
  • София

както винаги мислиш за нас, а мога ли да те попитам, защо рядко споделяш какво мислиш за героите???

# 492
Аз да подхвана пак темата за облеклото на Аси , ама да ви кажа тия стилисти хич не ги бива. Ама те взеха да я обличат като някоя баба, какви са тия цветове какво е тва чудо Shocked На всичко отгоре и това малко бижу Асия и то в същата дамаска ooooh!
Като тръгнат с едни дрехи и така по три дена , с тях лягат, с тях стават.То по дрехите се и ориентирам кога какво се случва  hahaha hahaha  Май банята много много не я ползват. Мъж ми се бъзика с тоя факт, но ще трябва да призная прав си е  Thinking

# 493

ДЕМИР                                                                              АСИ

# 494
 Hug

Сухито в Насекомо- награда за най-добра актриса

http://www.vbox7.com/play:e671d5d7 

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 21:22 от turnovka

Общи условия

Активация на акаунт