Гърция-23

• 77 956
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
точно на гондолата съм крещяла като луда от шубе,добре ме успокои ти Hug

# 226
Само излитането и кацането,полетът еспокоен,не се шашкай.

# 227
никога не съм летяла,ще умра от страх ooooh!
вземи си интересна книжка/ списание за полета, дъвки при излитането/ кацането и евентуално, ако те е страх много, някакви успокоителни или малко алкохол преди полет  Wink
след преживяни турболенции над атлантика и мен ме е страх, и спя по време на полет, дори и 45 минути да трае

# 228
  • Λάρισα
Чочи love, със самолет ще си спестиш доста време, не е и толкова страшно. Аз последно съм с влак, ако нямах адски много багаж също щях да се метна на самолета..

# 229
момичета токущо говорих със свеки,тя е там...и ми каза да си извадя европейска карта иначе неможело да дойда,каде се вади знаете ли? наистина ли за да отида на гости за 1-2 седмици трябва да вадя европейска карта?

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 11:38 от Чочи love

# 230
  • Λάρισα
Отиваш в РЗОК, попълваш формуляр (ще те излъжа кой точно, след малко отивам да подавам заявление за моята) и картата ти е готова след 15 дни (поне при нас е толкова). Мисля, че ако ти трябва за преди това, дават някакво временно удостоверение. При всички положения като се върна, ще кажа малко по-подробно кое как е. За 1-2 седмици не знам дали се налага да вадиш, аз отивам дългосрочно, така че така или иначе трябва да си извадя..

# 231
ще чакам Hug

# 232
момичета токущо говорих със свеки,тя е там...и ми каза да си извадя европейска карта иначе неможело да дойда,каде се вади знаете ли? наистина ли за да отида на гости за 1-2 седмици трябва да вадя европейска карта?
това май ще важи от 1 април.
http://news.sagabg.net/ot-1-april-evropejskata-zdravna-karta-zadlzhitelna.html
преди няколко дни на никой от автобуса  не потърсиха такова нещо

Малко по малко желязната завеса се спуска:)

# 233
ами който не е здравно осигорен какво става,трябва да плати всички вноски ли?питам защото от предишната ми работа,май не са ме осигорявали,шефката казваше ,че ме осигурява,но имам съмнения че не е,трябва да проверя...

# 234
ето оказа се,че аз съм с прекъснати здравноосигурителни права...и какво правя сега?

# 235
Чочи love,стига си се притеснявала за безсмислени неща!Еднопосочните самолетни билети в момента са много евтини,така че не губи време,ами скачай в самолета и хайде при любимия.... Wink Аз доколкото знам,тази карта не е задължителна,а е по желание и не е нещо ново.Мои роднини още преди две години като идваха си бяха изкарали такива за всеки случай.Доста познати пък си ходиха и се връщаха през последния един месец и никой не спомена нещо такова.За всеки случай обаче,можеш да се свържеш по телефона с компетентни лица,за да отпаднат напълно притесненията ти.Ако нямаш никакви координати,ми пиши и ще ти изпратя на лични!

# 236
oт 1 април била задължителна... http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=339303 да пиши ми моля...много се сдухах нещо ooooh!,а аз имам доста вноски за внасяне

# 237
Чочи love,писах ти на лични!Пиши като се свържеш!

# 238
добре,благодаря ти много  bouquet

# 239
Чочи love,писах ти на лични!Пиши като се свържеш!
не се свързах с никой,или заето или свободно дава,утре ще звъня пак Sad

Общи условия

Активация на акаунт