Гърция-23

• 77 953
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • Germania-Pleven
Е няма други като мен по това време да са будни. newsm78Еми като не ме оставя мойта дъщеря ,в 22 часа заспа и в 1 се събуди та до сега сме будни.Напоследък много често ми ги прави тия номерца,явно се дължи на зъбките,че сега сме в стадии никнене на зъбки.Имаме 4 две от долу и две от горе,но скоро очаквам още,че постоянно си слага ръчичката в устата и си търка венците.Това безсъние много ме мъчи,станала съм вече така ShockedМайчетата с опит да дадът някой съвет,че не се издържа,да кажа,че и слагам гелче за венци,а от гумените играчки които се слагат в хладилника не ги иска изобщо явно са и твърди много,незнам.Офф,оплаках се,извинявайте за поста. Embarassed

# 481
Всички които сме минали "зъбния" период ти съчувстваме и те разбираме, но за жалост няма много неща които могат да се направят. Единственото лекарство е много търпение! Сигурно си вече на края на силите си, но няма нищо което да помага! Гелчетата облекчават за минути и после отново всичко! Можеш да си вземеш накрайник за миене на зъби /представлява едно гумено калъфче което се слага на пръста и има гумени реснички/ за да си чеше венчетата и може и да има облекчение. Моята дъщеря се облекчаваше като си търкаше венчетата с четка за зъби. Бебешка четка за зъби само че я бях преварила за да омекнат косъмчетата и да не и нараняват венчетата- много и помагаше.

# 482
  • Гърция
takuzmanova, съчувствам ти. На колко месеца е детето ти? Стела никога не ми се будила за толкова дълго време, но и аз от бебе подхождам към нощните събуждания по един и същи начин. Влизам в стаята и, не паля лампи, ако е много разстроена гушвам, успокоявам и връщам в леглото, ако само прохленчва погалвам и щом се успокои излизам. Докато растяха зъбите, мажех с гелчета, но stroumfaki е права ефекта им е кратък.

# 483
  • Germania-Pleven
Здравейте пак.На 9 месеца и половина е.
Всички които сме минали "зъбния" период ти съчувстваме и те разбираме, но за жалост няма много неща които могат да се направят. Единственото лекарство е много търпение! Сигурно си вече на края на силите си, но няма нищо което да помага! Гелчетата облекчават за минути и после отново всичко! Можеш да си вземеш накрайник за миене на зъби /представлява едно гумено калъфче което се слага на пръста и има гумени реснички/ за да си чеше венчетата и може и да има облекчение. Моята дъщеря се облекчаваше като си търкаше венчетата с четка за зъби. Бебешка четка за зъби само че я бях преварила за да омекнат косъмчетата и да не и нараняват венчетата- много и помагаше.
     ще го пробвам това с найкрайника ,нямам друг избор LaughingЗа капак наща лекарка не харесва как седи малката и ни изпрати на невролог,резултата от невролога е,че има вероятност да ни назначат физиотерапиа.Сега правим изследвания и ще видим какво ще решим.Имала ли е някоя от вас подобни проблеми?

# 484
здравейте. има ли тук някой ,който в момента е в гьрция. искам да задам няклко вьпроса

# 485
здравейте. има ли тук някой ,който в момента е в гьрция. искам да задам няклко вьпроса
Предполагам че почти всички от пишещите в темата.

# 486
takuzmanova а малката не беше ли преждевремено родена. Дано нещата се разминат само с физиотерапия и всичко да е наред!!!
mamamima питай има доста момичета който са в Гърция в момента!

# 487
здравейте. има ли някой тук от гърция.имам няколко спешни въпроса Rolling Eyes

# 488
вижте сега. понеже се регестрирах днес и ми е доста трудно да се оправям. искам да попитам има ли работа при вас. аз в момента съм в бг но искаме с мъжа ми идецата да слизами в гърция

# 489
Когато правеха последните документи,се базикахме със сестра ми"На кой,да направим мръсно и да го извикаме тук Mr. Green"
Работа има,но не е както преди.
Ако знаете езика или сте били там и имате на кой да разчитате,да.
Но тепърва да се блъскате,няма смисъл.
Моето мнение е такова.

# 490
бяхме преди 2год. се прибрахме и това беше грешката на живота ни. бяхме на евия близо до халкида.,но тогава бяхме без деца. сега искме да си ги вземем с нас. големият е в първи клас, а малкия ще прави 2год. притеснявам се дали големия ще свикне с езика

# 491
Момичета  Hug, много ви благодаря за пожеланията към моя сладур   bouquet
На самия ден бяхме в Playmobil Fun Park, препоръчвам горещо за мами с деца над 1 годинка  Peace

А дали забелязахте лентичката на Marinela Flo?  Wink Скоро ще е многодетна мама, като гледам двете слънчица на снимките, и третото се очертава красивичко като тях  Heart Eyes

бяхме преди 2год. се прибрахме и това беше грешката на живота ни. бяхме на евия близо до халкида.,но тогава бяхме без деца. сега искме да си ги вземем с нас. големият е в първи клас, а малкия ще прави 2год. притеснявам се дали големия ще свикне с езика
Не бих подложила на такъв стрес голямото дете - и без това първи клас е нещо ново за него, а в чужда държава пък съвсем. Тук децата тръгват на 6 години на училище, учебната година започна на 11.09.  Ще има ли място за малкото в детска градина, как ще ходите на работа, ако някое от децата се разболее, трябва ли да повтори първи клас голямото детенце, кой ще ви помага? Това са сериозни проблеми и не бих препоръчала да се почва от нулата...Ама всеки си знае...

# 492
  • Солун/Велико Търново
Здравейте на всички мами  Hug Скоро разбрах ,че ви има .. надявам се ще ме примете във вашата компания  Blush От 2,5 години живея в Солун , а след около месец ми предстои раждане.Мисля да е в държавна болница.Ако може някоя от вас да сподели мнение ... ще бъда много благодарна  Peace

# 493
  • Гърция
GeriTo_ , добре дошла  bouquet! За съжаление, не мога да ти помогна с информация за държавните болници, аз раждах в Диалванико.

# 494
Аз родих в болницата в Ханя,много съм доволна.
И внимание ми се обърна,и всичко си беше ОК.
За Солун,не знам.Но не дай си боже се случи нещо,пак в болницата ги карат.
За мен,раждането в клиника е даване на излишни пари.

Успешно раждане GeriTo_  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт