Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 7

• 318 889
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Цитат
И аз се излекувах точно чрез кръвта директно.

Това  не го  схванах нещо ?  Как чрез кръвта директно си се излекувала ?  В смисъл прилагали са ти  венозни вливания на противогъбични  лекарства ли или нещо друго ?  Може ли да  разкажеш по  детайлно ?

# 151
Gesika, нали това вече го написах подробно в тази тема на страница 8.

# 152
  • София
     Да , точно това с венозния Микосист си го спомних ,че го бях чела преди - но  не съм запомнила кой го е бил писал ..... Embarassed  Извинявай , форума е голям  и не помня всички имена.  Hug

# 153
Аз вече много се психирах  Cry
Нямам никакъв дискомфорт....като ми дойде цикъла ще пия пак на 5тия ден 2 хапчета Орунгал. Толкова ми се иска на следващата МБ да няма никакви гъбички  Praynig Praynig Praynig
Тревожа се дали ще имам проблеми със забременяването ... толкова четох в интернет, но никъде няма отговор - да/не
Има жени, които казват, че са забременяли с тежки гъбични инфекции...
Четох, че CeTeBe и хапчета с масло от чесън помагат...
Като ми свърши цикъла отивам да си правя цито и МБ и преглед с колпоскоп.
Знам, че тук има жени, които с години се борят с тази гад, но на мен ми е много тъжно вече  Tired

# 154
Не знам какво да правя вече. Юли началото лекувах гъбички, а ето ги сега пак от седмица някъде. Чакам само да ми дойде утре, че няма смисъл да предприемам лечение така. А не съм спала с мъж от 2 месеца, не съм ходила на басейн, нищо различно не съм правила  Shocked Явно вече всичко е станало хронично.
Ще се лекувам сама, Гино-Певарил крем вътрешно и Низорал. Само се чудя дали ще ми дадат Низорала с рецепта от миналата година  Thinking
Ако не се оправи всичко ще трябва да си намеря добър гинеколог в София.
Някоя от вас да се е отървала от тези гадости за повече от 6месеца?

# 155
echolalia, аз преди да забременея какви ли не гадинки лекувах - то не бяха стафилококи, стрептококи, клебсиела....всякакви бактерии. Гъбички не съм имала тогава де, ама и другото не е малко. Докато бях студентка нямах време за нищо и от не ядене и недоспиване ужасно много бях отслабнала и ми се срина имунната система. С години не можах да се оправя. Пих доста време Биоцитрин - това е като Цитросепт-а. И не знам дали от него но се оправих. Докато бях бременна не съм имала бактериални проблеми  Praynig Така, че не се безпокой, но е желателно ако ще правиш опити за бебе да нямаш такива проблеми,  а и лечението е ограничено, защото не всякакви лекарства можеш да пиеш.

# 156
  • Варна
Здравейте!
Изписаха ми АБ за 10дни. За да се предотврати появата на гъбички пих Микомакс на 3-я ден от приема на АБ и д-рката каза в края на лечението да изпия още една капсула. Пия и Биотикс през устата 2-3часа след приема на АБ. Това достатъчно ли е да се предпазя според вас или да предприема и други мерки? Чудя се дали да не си взема и Вагизан глобули за след цикъла  newsm78.

И още един въпрос, сухотата на влагалището признак ли е за наличие на гъбички?

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 17:38 от Solar Wind

# 157
И още един въпрос, сухотата на влагалището признак ли е за наличие на гъбички?
Не-гъбичките се съпровождат с миризливо течение.

# 158
Включвам се в темата без да съм ви изчела, но нямам толкова време, простете.
Искам да ви споделя за моята многогодишна борба с гъбичките и безкрайните течения. Преди цикъл - течение, преди овулация - течение и като се има пред вид, че лечението им траеше около десетина дни, то през повечето време бях с течение, отколкото чиста... #Cussing out Бях се побъркала  #Crazy и на мъж ми му беше писнало... А до кабинета на няколкото гинеколкози, които посещавах, направих пътеки...
Тогава се случи така, че смених интимния гел и  Grinning ... просто нямам думи за разликата... Не, той не ме излекува на момента, но продължителното му използване прекрати нуждата ми от посещение при гинеколог. Сега се надявам това да не се приеме като реклама, но остава все пак да ви кажа кой е той - Лактацит. Тогава го избрах заради съдържанието на млечна киселина, а точно това беше основната съставка в последното ми лекарство... И така вече почти две години не съм имала сериозни проблеми. Да два - три пъти годишно си ме посещават старите 'приятелки', но в много лека форма и бързо и сама се справям с тях (все още си спомням горе-долу всички медикаменти: нистатин, лактофем, жениал, полижинакс, макмирор и още и още - вие си ги знаете и сами) Е ако на някого съм била от полза - ще се радвам.

# 159
  • София
     Само не  разбрах само от  миене с Лактацид ли се оттърва от гъбичките ? Rolling Eyes

# 160
Като стана въпрос за това - прашките са големи виновници за проблемите ни с гъбичките

# 161
Миенето с лактацит е добра превенция - т.е. предпазване от бъдещите им появявания, то не е лечение!

# 162
На мен пък точно от Лактацид-а ми се провокират гъбичките. Бях стигнала до там, че само от допира до кожата с него получавах парене. Изобщо използването на сапуни и гелове с ниско рН трябва да се избягва при гъбички. Пише го и в листовките на лекарствата против гъбички. Даже се препоръчва използването на "твърд" сапун или неутрален. Аз без препарат не мога да се мия, защото някои момичета споделят, че се мият само с вода. За това си купувам бебешки гел, с формула без сапун и с рН 5,5. При мен действа добре, но всичко е индивидуално.

# 163
Аз също съжелявам,че нямам време да изчета всичко.Аз също имам много лош спомен от такива гъбички и то с години наред.Единственото което ми помогна с Цитросепт.Горещо го препоръчвам на всички ,купете си го,прочетете упътването и действайте.Успех!!!

# 164
Пийте Цитросепт,но не се промивайте,както пише в листовката.Само проблеми си навлякох с тия промивки  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт