Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на гъбични инфекции и какви са препоръчителните методи за лечение?
Какви са някои методи за лечение на кандида и гъбични инфекции?
Кои са някои от пробиотиците или хранителните добавки, използвани за поддържане на pH и нивата на лактобацили?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на гъбични инфекции и какви са препоръчителните методи за лечение?
-
Какви са някои методи за лечение на кандида и гъбични инфекции?
Някои методи за лечение на кандида и гъбични инфекции включват използването на хомеопатични средства като монилия, специални хранителни добавки, промивки с душове, използване на сода бикарбонат, хлебна сода и йод във вода. Препоръчително е да се консултирате със специалист преди прилагането на такива методи за лечение.
-
Кои са някои от пробиотиците или хранителните добавки, използвани за поддържане на pH и нивата на лактобацили?
Някои от пробиотиците и хранителните добавки, използвани за поддържане на pH и нивата на лактобацили, включват Lactoflor, Enterosan S-2 и Woman's Doppelhuis. Тези добавки се препоръчват за подобряване на вагиналната микрофлора и могат да бъдат предписани от лекар въз основа на индивидуалните нужди и цялостното здравословно състояние на пациента.
-
Какви са някои методи за дезинфекция на бельо и какво е мнението за тях?
-
Какви са някои от методите за лечение на гъбични инфекции при деца?

.
Бях се побъркала
и на мъж ми му беше писнало... А до кабинета на няколкото гинеколкози, които посещавах, направих пътеки...
... просто нямам думи за разликата... Не, той не ме излекува на момента, но продължителното му използване прекрати нуждата ми от посещение при гинеколог. Сега се надявам това да не се приеме като реклама, но остава все пак да ви кажа кой е той - Лактацит. Тогава го избрах заради съдържанието на млечна киселина, а точно това беше основната съставка в последното ми лекарство... И така вече почти две години не съм имала сериозни проблеми. Да два - три пъти годишно си ме посещават старите 'приятелки', но в много лека форма и бързо и сама се справям с тях (все още си спомням горе-долу всички медикаменти: нистатин, лактофем, жениал, полижинакс, макмирор и още и още - вие си ги знаете и сами) Е ако на някого съм била от полза - ще се радвам.