Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 7

• 318 895
  • 770
  •   1
Отговори
# 165
Пийте Цитросепт,но не се промивайте,както пише в листовката.Само проблеми си навлякох с тия промивки  Crossing Arms
Какво точно имаш впредвид  - как именно ти навредиха промивките? На мен лично именно промивките с Цитросепт досега ми помагаха. Само че както вече писах наложи ми се прием на няколко АБ за кратко време и оттогава няма оттърване от гъбичките. От скоро започнах да пия Цитросепт. Вече направо се отчайвам.

# 166
Ами не знам как да го обясня,но след 3 дни промивки с Цитросепт буквално пресъхнах и много ме болеше,все едно нещо ме гореше от вътре...не мога да го опиша точно  Embarassed .Иначе си правя промивки(рядко) със смрадлика или като нямам време със сода и се чувствам много добре.Но с Цитросепт никога не бих повторила.Дори в упътването пише 2 пъти на ден да се промиваш  ooooh!

# 167
И на мене ми навредиха промивките с Цитросепт, не бих повторила  #Cussing out

# 168
Мен само пиенето ми навреди, какво остава да рискувам с промивки  Naughty

Момичета, аз исках да питам пиещите Лактофлор (многократно се споменава в темата)... по колко точно взимате?
На мен проблемът ми е, че постоянно забравям!  Blush Лепнах си sticky на хладилника и пак... забравям! А пише минимум 4 пъти дневно по една таблетка, та се чудех: дали ще е проблем да взимам 2 пъти дневно по 2, така поне ми се струва по-малко вероятно да забравям  Blush

# 169
Искам да попитам някой чувал ли е нещо за билката 'цариче' ???

Загледах се в едни дебели книги на баба ми, в които дават препоръки кое за каква болест може да помогне. Simple Smile Има интересни неща, както промивки, така и отвари за вътрешно приемане. Почти се навивам да пробвам нещо Wink Аз съм фенка на миенето със смрадлика и лайка (разбира се, без да се прекалява!) -- помагало ми е много пъти. Та прочетох и че въпросното 'цариче' е едва ли не най-добрата приятелка на жената Simple Smile и помага за много женски терзания.

Извинявам се за двойния пост, не можах да си променя предишния Sad

# 170
Цариче

Царичето е универсален лек за много женски болести. Ето два начин, при които може да ви влезе в употреба.

Пийте всеки ден чай от цариче. Една чаена лъжичка от билката се добавя към една чаена чаша вряла вода и се оставя да престои 20-30 мин. След това се изпива.

Смесете 30 милиграма розова вода с 20 капки есенция от цариче. Мажете входа на влагалището с тази смес сутрин и вечер. Не използвайте, ако сте бременна.

Ето линк към цялата статия: http://zdrave.rozali.com/saveti-zdrave/p9972.html

# 171
Във вторник си правих МБ, днес излязоха резултатите - чиста ... много се радвам. Ще пия и този месец 2 хапчета орунгал за профилактика, както пише и дано да нямам повече проблеми  baby_neutral

# 172
echolalia, браво! Дано всичко да е ОК при теб вече.   bouquet

# 173
echolalia, браво! Дано всичко да е ОК при теб вече.   bouquet
Peace
Много я мразя темата!Пожелавам Ви да не влизаме тук повече! Praynig

# 174
  • София
Във вторник си правих МБ, днес излязоха резултатите - чиста ... много се радвам. Ще пия и този месец 2 хапчета орунгал за профилактика, както пише и дано да нямам повече проблеми  baby_neutral

Честито !!!   Дано  си се оттървала наистина !   newsm51

# 175
здравейте момичета,
може би ще ми помогнете с разчитането на едно микробиологично изследване,ще ви бъда адски благодарна.
ИЗСЛЕДВАНЕ НА ВЛАГАЛИЩЕН СЕКРЕТ:
Материал за изследване: влагалищен секрет
Микроскопски препарат: ПЕК, Лактобацили масово, Левкоцити значително, коки /-/ отр.
резултат: липсва бактериален растеж, CANDIDA SP./-/отр.

Така и не разбрах какво точно представляват плоските епителни клетки и след като нямам кандида и коки,откъде тези високи левкоцити. Пих еднократно Дифлукан 150мг 2 табл. и ваг.таб. със активна съставка клотримазол. Но пак забелязвам бяло течение, макар не ежедневно и съвсем слабо.
ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ 

# 176
  • София
   Плоските епители са си нормална находка . Само значителното количество левкоцити - иначе  всичко друго ти е наред , и лактобацили си имаш в достатъчно количество .

# 177
да и мен ме притесняват тези левкоцити, уж пих антибиотика прафилактично,така ми каза гинеколога. Но юли месец след един спонтанен аборт имах гъбички, какви незнам, защото доктора ги гледа под микроскоп, тогава ми изписа канестен ваг.таб. и крем, и декември по повод двата ми аборта си правих имунологични и имуноложката ми поиска и вагинална посявка и излезнаха тези левкоцити.

# 178
Левкоцитите са клетки, не бактерии. Повишеното им количество показва някакъв възпалителен процес. Но може да е и в следствие от аборта. Често се случва при раждали жени също. На мен винаги са ми били високи левкоцитите, дори след като ми махнаха и раничката,която дълго време имах. Преди това ми го обясняваха с наличието на тази раничка, сега лекарката казва, че било нормално при повечето раждали жени....Но гъбички и коки нямаш  Peace

# 179
Gesika, red_devil  Hug благодаря ви момичета!

Общи условия

Активация на акаунт