Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 7

• 321 419
  • 770
  •   1
Отговори
# 540
  • София
mai4etu, изчакай,ако наистина е възпаление сама ще тичаш при лекаря без да чакащш другия месец, болката си я бива. Сега изчакай ад видиш какво ще стане, може и нищо да не е,може овулация да е ..

# 541
Ми то горе-долу края на месеца около 22 -23 трябва да ми дойде.. може и това да е, въпреки че при овулация също не ме е боляло преди. Ама след всичко, което ми мина през организма той може вече да се държи по друг начин. Ще видим .. наистина ако заболи много ще отида - няма да рискувам.

# 542
Аз приемам пробиотик протексин баланс, съдържащ 7 щама приятелски бактерии. Струва 25 лева за 60 капсули. Пише, че успешно мори и гъбичките.

Инера, от колко време ги пиеш ? Има ли резултат ?

# 543
Пия ги от 2 седмици, течението ми спря напълно, но трябва да си пусна пак цитонамазка и микробиология, за да съм сигурна в резултата. Аз пия по 1 капсула на ден, а не както пише по 2 , за да ми стигнат за два месеца.
Киселото мляко обикновено съдържа само 2-3 щама от тези 7 , които са в добавката. От както сме в ЕС към мандрите в България започнаха да пристигат тирове с мляко (от страни от ЕС) от изкуствено отглеждани крави без да им се дава свежа зелена трева и наблъскани с антибиотици. В България също се появиха ферми с крави, отглеждани по този начин. В резултат на това антибиотиците в млякото унищожават полезните бактерии от закваската и се получава едно блудкаво недоквасено кисело мляко, което дори не е кисело на вкус.

# 544
Браво , Инера Simple Smile Много хубава новина Simple Smile А с нещо друго през това време лекуваш ли се или само тези хапчета ?

# 545
Пия също спирулина и ленено масло по 1 капсула на ден и от двете добавки. А нещо се чудя дали да не си поръчам и плод Нони, пише, че е за кисти на яйчниците. newsm78
А ти *candy* какво пиеш?

# 546
  • София
Бихте ли ми казали тези спирулина и протексин баланс само от сайта zdravoslovno.biz ли могат да се поръчат или ги продават и в обикновените аптеки?

# 547
Бихте ли ми казали тези спирулина и протексин баланс само от сайта zdravoslovno.biz ли могат да се поръчат или ги продават и в обикновените аптеки?

Вече нищо , защото нищо не ми помогна ,опитвам се да се хравя по-здравословно , да не пуша и т.н. Ако има ефект мога да пробвам тези хапчета Simple Smile

# 548
Това са сертифицирани продукти на Nature's way и е възможно да ги има в някой аптеки, не знам, не съм търсила, аз ги поръчах от сайта. Има подобни добавки и на други фирми, но тези ми се виждат по-натурални и на по-достъпни цени. Пробиотика само е на друга фирма.
Забравих да напиша, че пия и сок от Алое вера от време на време. Ако се наложи да изпия само един антибиотик всичките ми усилия ще отидат на вятъра. Дори аналгин и парацетамол не смея да пия вече.

# 549
Браво Инера, стискаме палци всичко да е ОК и за в бъдеще Simple SmileПиши отново след няколко месеца с новини Simple Smile   bouquet

# 550
Златни мои, от седмица пия Цистофемин, на Тошков и някакви женски витамини (супер много са включени, ако тръгна да ги изброявам) .. и течението си стои .. няма промяна..жълтеникаво,гъсто .. не изтича и не ми зацапва бельото, но като отида до тоалетна и стоя по-дълго там изтича и се точи като при цикъл .. понякога... няма мирис,нямам сърбежи ..трябва да ми дойде около 20ти Confused  Появи се една болка в корема отляво, ниско ... но не е постоянна ..може и цял ден да не се обади. По време на секс ми няма нищо ..нищо не ме боли ..
Решила съм като имаме възможност да взема Лакторея (пак на Тошков), защото има лактобацили,тъй като четох, че те са полезни при дисбактериоза (ако приемем, че е това) ..
Вие имате ли някакво друго заключение Confused  #Crazy #Crazy newsm78

# 551
  • Бургас
Моят съвет е, при първа възможност да посетиш лекар. Не ми се струва нормално да имаш болки, нито течението, както го описваш. И аз никога не съм имала сърбежи, зачервявания и т.н., ама не само че имах гъбички, но и бактерии, които се оказаха по-голямото зло. Намери си лекар, който да се заеме сериозно с проблема ти.

# 552
Аз нямам вяра в лекарствата на д-р Тошков

# 553
А какво ще кажете за това:
http://dalgoletie.hit.bg/%5B3%5D_files/paraprotexT.html
За всяка болка трябва да има билка.

# 554
Инера, много интересен продукт. Само дето дистрибуцията ми е много съмнителна. Голяма част от съставките са доста известни в борбата с паразитите в човешкия организъм - люспите от черен орех и карамфила са част от терапията на Д-р Хулга Кларк. А Пау Д'арко по принцип е с широк спектър на действие, стига да е качествен продукт. За свойствата на чесъна всички сме чували. Но за тази фирма нищо не съм чувала....интересно е някой да сподели дали е чувал или ползвал.

Общи условия

Активация на акаунт