Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 7

• 318 965
  • 770
  •   1
Отговори
# 225
Ясно, ако нямам никакви проблеми е достатъчно само цитонамазка да се направи. То с едно гладуване от 6 дни само на вода изчезват и гъби и всякакви бактерии и всичко се нормализира.

# 226
  • София
Ясно, ако нямам никакви проблеми е достатъчно само цитонамазка да се направи. То с едно гладуване от 6 дни само на вода изчезват и гъби и всякакви бактерии и всичко се нормализира.

Е  това не го разбрах - може ли да поясниш , как така само с гладуване изчезват и гъби  и бактерии и  всичко се нормализира ???   newsm78 newsm78 newsm78 Rolling Eyes

Че то ,ако беше така нямаше да има нужда нито от изследвания , нито от лекарства?  #Crazy

# 227
Изследванията и лекарствата са измислени , за да могат някой хора да печелят  пари.  Лекарите много добре знаят, че не лекуват хората, но да не са луди да го кажат. В един изчистен организъм от токсини  не виреят бактерии. Мога да пусна два линка за самолечение с вода, обаче не са за гнусливи. Тези хора, които вярват само на лекари отказват да приемат че има и по-добри начини за  добро здраве. Само не ме нападайте сега.

# 228
  • на пистата
само да попитам....след като имате гъбички лекувате ли мъжете си успоредно с вас,защото ако не го правите няма как да се излекувате.

# 229
Моят гинеколог ми каза, че ако съпруга ми няма никакви оплаквания, няма смисъл той да се трови с лекарства.

# 230
Момичета, някоя преборила ли е candida krusei?

# 231
  • на пистата
Моят гинеколог ми каза, че ако съпруга ми няма никакви оплаквания, няма смисъл той да се трови с лекарства.
моят  съвет е смени си докторката.при мъжете няма течение,чак след преглед може да се установи дали има гъби или не.ако има и се лекуваш само ти се въртите в кръг.

# 232
Аз от три години нямам гъби. И навремето само аз се лекувах, а той не.

# 233
  • на пистата
Аз от три години нямам гъби. И навремето само аз се лекувах, а той не.
ами тогава може да не е имал.не може да се лекуваш постоянно и те пак да се появяват,тогава се търси друга причина,нали така..

не визирам теб,говоря принципно

# 234
Не, не - точно обратно. Кръвните изследвания не са точни. Правят се както микробиологията - с вземане на секрет, но не е с посявка, а е ДНК тест. Но не знам дали в обикновен гинекологичен кабинет ще могат да ти вземат материал, понеже изисква специална среда.
Последно питам  Embarassed Знаеш ли място в София където могат да ми направят такова изследване или поне някой добър гинеколог?   bouquet

# 235
  • София
  Аз съм го писала и по нагоре - в лаборатория "Геника " - правят  ДНК анализ  на цервикален секрет за  хламидия, микоплазма и уреаплазма . Аз го правих септември струваше 55 лв. за трите . Разгледай им сайта там има ценоразпис .

# 236
Момичета,току що прочетох в нета за някакъв тест,който открива кандидози в домашни условия.Някоя от вас ползвала ли го е и виждали ли сте го в аптеките?Знаете ли каква е цената му?Ето линк http://www.candidatest.shmidt-n.eu/index.html

# 237
Мога да пусна два линка за самолечение с вода, обаче не са за гнусливи. Тези хора, които вярват само на лекари отказват да приемат че има и по-добри начини за  добро здраве. Само не ме нападайте сега.
Инера, за мен ще са интересни тези линкове, така че чакам да ги пуснеш.

# 238
Аз също съм ЗА здравословното хранене и  лечебния глад , много ще ми е интересно ... давайте

# 239
http://watchtowerman.blog.bg/technology/2009/01/11/gladolechenie-na-diabet.275785
http://watchtowerman.blog.bg/technology/2009/03/15/gladolechenie … insko-lice.305248
Понеже темата е "почвам да се лекувам сама" и затова си помислих, че и това може да е полезно. Аз съм прочела книгата на Димитър Станев и е много интересна.

Общи условия

Активация на акаунт