Къде във Варна- 7

• 87 199
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
http://www.maddara.com/index.php?page_nr=for_us

Полина-Малина  ето тук ще го видиш най-добре. Между Метро и Сима е. Имаше преди няколко седмици - на рае, сиьо и бяло, черно и бяло, едноцветни - бели и черни имаше и др. Цените бяха от около 20 до 40лв. Виждала съм ризи-бодита и по центъра също , но цените бяха доста повече.

# 466
Къде във Варна мога да намеря риза боди ...обиколих няколко магазина по центъра е няма и няма... Crossing Arms
В Esprit в Мол-а , и са доста намалени сега  Peace

# 467
В магазинчето за бельо което е до Козирката има доста видове бодита-ризи.  Peace

# 468
  • Варна
Момичета от къде мога да си намеря хубава зимна шапка и шал? До сега не съм носила шапки,
но вече ми се налага поради здравословни причини и искам да е нещо хубаво.

# 469
  • Там където има любов
 lolii - Моите са от Манго ръчно плетени, но бяха безумно скъпи иначе са страхотни, но помня,че съм виждала някъде по улицата на бившото пиано бар 'Класик" към медицинския един магазин с много красиви комплекти

# 470
Момичета от къде мога да си намеря хубава зимна шапка и шал? До сега не съм носила шапки,
Има до плевенските закуски и дюнерите над Манго с/у шадраваните.

# 471
  • Варна
Във Фестивалния комплекс продават много шапки и шалове.Има и скъпи има и ефтини. Разгледай там. Peace

# 472
  • Варна
  Улицата  зад  кукления театър има два магазина за шапки и шалове  Peace

# 473
  • Варна
Някой знае ли кинкалерия с голям избор на прежди. Търся точно конкретна прежда, която е доста особена и е купувана преди няколко години. Вече не знам с тази криза дали съществува този магазин, от който е купувана - беше в началото на уличката зад централна поща  Tired

# 474
Някой знае ли кинкалерия с голям избор на прежди. Търся точно конкретна прежда, която е доста особена и е купувана преди няколко години. Вече не знам с тази криза дали съществува този магазин, от който е купувана - беше в началото на уличката зад централна поща  Tired
На алуминиевите бараки на полския център.Избора е голям.

# 475
Магазина все още си е там!  Peace

# 476
  • Варна
franceska, didims   bouquet Благодаря, утре ще проверя

# 477
Момичета знаете ли от къде се зареждат магазините всичко по 1лв......ще съм благодарна на всякъква информация..... Praynig Hug

# 478
  • варна
 Има един скклад - Земя на рози се казва.Продават китайска стока на едро. До ДЗИ в уличката се намира, имат и сайт.
  Напиши Земя на рози с гугъл и ще излезе.

# 479
Зад ОМВ на гарата също имало няколко склада за китайски джунджории

Общи условия

Активация на акаунт