Къде във Варна- 7

• 87 196
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Мили,момичета моята дъщеря е на 2г.и 8 мес. и вече два дни обикалям да търся блузка с мечо пух или прасчо,но никъде не намирам.Моля Ви за помощ ,навсякъде ми казват,че вече били демоде и нямало,а аз трябва да намеря,че все пита ако някой знае моля Ви за помощ.Благодаря предварително. Sad

# 481
Извинете ,че  пиша  в тази тема,но липсват 2 подфорума.Ако някой модератор чете,моля да каже ,къде са :
Купувам,търся ....свързани с бебета и деца ,а и др. Hug

Искам да продам някой неща от  моята щерка.А в продавалника ,малко ми  тръдно Embarassed

# 482
Извинете ,че  пиша  в тази тема,но липсват 2 подфорума.Ако някой модератор чете,моля да каже ,къде са :

Искам да продам някой неща от  моята щерка.А в продавалника ,малко ми  тръдно Embarassed
Да не е това?
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=5.0

# 483
Извинете ,че  пиша  в тази тема,но липсват 2 подфорума.Ако някой модератор чете,моля да каже ,къде са :

Да не е това?
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=5.0
Даша ,че форумът не съществива или имам ограничени права newsm78

# 484
nikolova87 , сигурно не си прочела това:
"Достъп до този форум имат само потребители с ранг от Новак нагоре (т.е. с поне 1 мнение във форум-системата). Теми и мнения могат да публикуват само потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (т.е. с над 50 мнения)"

# 485
Има един скклад - Земя на рози се казва.Продават китайска стока на едро. До ДЗИ в уличката се намира, имат и сайт.
  Напиши Земя на рози с гугъл и ще излезе.
Много благодаря...... Hug

# 486
Николова ми писа !
Иска само да чете,но не и се появава под форума! Peace

# 487
Николова ми писа !
Иска само да чете,но не и се появава под форума! Peace

Точно първото изречение виж на горния ми пост, да си напише пост, в тема където се броят, и тогава ще може да ги вижда  Wink

# 488
  • Варна
Някой да има идея за евтин хотел, трябва ми почти спешно, за една нощувка на възрастни хора? Ако е и близо до Терапията, би било чудесно, макар че не вярвам да има в този район.

# 489
  • Варна
Виж хотел Панорама, бившо общежитие намира се точно пред Военна болница

# 490
Момичета, къде правят тениски с щампи по снимка?

# 491
  • Варна
Почти всички рекламни агенции. Аз съм правила в Его на ул"Иван Аксаков"

# 492
Мили,момичета моята дъщеря е на 2г.и 8 мес. и вече два дни обикалям да търся блузка с мечо пух или прасчо,но никъде не намирам.Моля Ви за помощ ,навсякъде ми казват,че вече били демоде и нямало,а аз трябва да намеря,че все пита ако някой знае моля Ви за помощ.Благодаря предварително. Sad

Последно преди около година съм виждала в магазини Рая - има зад МакДрайв,на Цар Освободител,долу до жп гарата,но дали все още имат ...  Rolling Eyes

# 493
  • Варна
Виж хотел Панорама, бившо общежитие намира се точно пред Военна болница

със сигурност ли се казва така, Гугъл ми вади само този над басейн Приморски?

# 494
да, Панорама се казва, но го водят студентски комплекс
със сигурност има и хотелска 4аст
ето тук има телефони:
http://www.isic.bg/dprovider.php?w=687

Общи условия

Активация на акаунт