Къде във Варна- 7

• 87 975
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, моля ви ...помагайте!
Мъжът ми се е запалил да си купува облагородено цитросово дръвче, да сте виждали някъде ?
 Praynig Praynig Praynig Praynig

# 256
  • Варна
Къде във Варна ремонтират сребърна бижутерия?
На любимия ми пръстен му паднаха 3 камъчета наведнъж  Sad
Носила съм обици за поставяне на камъче в златарския магазин на бул.Владислав, под Образцов дом (там има и сребро). Първо ми отказаха, но понеже купих обиците от тях, се съгласиха - стана за около 20 мин. Попитай.

# 257
  • Варна
Къде във Варна ремонтират сребърна бижутерия?
На любимия ми пръстен му паднаха 3 камъчета наведнъж  Sad
В ателие в една от уличките до Градска болница. Не тази на Комикс, а следващата (посока пазара).. Дано ме разбра  Embarassed
Там са ми коригирали пръстен и съм доволна.

# 258
Къде има детски фризьор или салон в който се занимават с 2 год бясове? Laughing Laughing

# 259
Bluebell O'Smallheaven , emily, благодаря, ще проверя и на двете места
 Hug
Весела Коледа!

# 260
  • Варна
Момичета къде са преместили магазина на Солинген?

# 261
Момичета къде са преместили магазина на Солинген?

Този който беше на "Ал. Рачински" ( Нептун ) го преместиха на бул. “Сливница” 52А в нова кооперация, ако идваш от Общината по посока ген. Колев е след заведението "Тоскана"

http://2styrkela.com/stores

# 262
 newsm78 В Пфое мола има ли нещо интересно?
Намаления, ала бала Rolling Eyes

# 263
newsm78 В Пфое мола има ли нещо интересно?
Намаления, ала бала Rolling Eyes
Вчера бях ..........нищо интересно................поне за мен

# 264
  • Варна
А аз да попитам... къде из Варна има хубави рокли?... Търся си тоалет за новогодишната нощ, но за сега без никакъв успех... Sad

# 265
А аз да попитам... къде из Варна има хубави рокли?... Търся си тоалет за новогодишната нощ, но за сега без никакъв успех... Sad

Agatta в мола  Peace

# 266

На Чаталджа след цветятя в посока сладкарница Синцеч отляво има 3 магазинчета за мода и там има много сладурски рокли!

# 267
Къде има по-изчанчени модели ризи?Нещо с висока талия и широк колан или ...и аз не съм сигурна какво точно търся, но за панталон!

# 268
  • Варна
Къде има по-изчанчени модели ризи?Нещо с висока талия и широк колан или ...и аз не съм сигурна какво точно търся, но за панталон!
Агата, в Мола. От там съм купувала преди.

# 269
  • Варна
Благодаря ви! Утре ще отида да разгледам на тези места!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт