Къде във Варна- 7

• 87 979
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Здравейте, момичета!

Интересува ме откъде могат да се купят вносни официални мъжки ризи и кои марки бихте ми препоръчали. Бих искала да намеря хубава риза, която да бъде вталена. Разглеждах ризите на италианската марка Moschino и Hugo Boss, които много ми харесаха. Някой виждал ли ги е в магазин във Варна?

# 316
Здравейте, момичета!

Интересува ме откъде могат да се купят вносни официални мъжки ризи и кои марки бихте ми препоръчали. Бих искала да намеря хубава риза, която да бъде вталена. Разглеждах ризите на италианската марка Moschino и Hugo Boss, които много ми харесаха. Някой виждал ли ги е в магазин във Варна?
Вталена риза мн хубава купих за подарък, но не беше вносна, беше българска на габровска фирма Vegea май се казваше, купих я от владислав малко след подлеза от с/уположната страна на пилетата на грил , магазина мисля също се казваше нещо с V, има желязна охранителна решетка вътре в магазина, ризите са намалени сега на 29лв. 

# 317
Здравейте. Знае ли някой къде мога да си намеря сива плетена шапка с козерка.. каскет мисля, че има казват... Навсякъде има само от плат..... Confused
В Сандрата има много плетива.
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=2d5ab3af9fe82e5a71fc44372cc07b71&tip=1

# 318
Момичета да знаето до кога е коледното изложение в Спортна зала?
Мерси много значи съм го изтървала ooooh!
Там имаше един щанд с тениски с щампи, дали случайно знаете да имат магазин във Варна newsm78

# 319
  • София
Момичета да знаето до кога е коледното изложение в Спортна зала?
31.12.2009

# 320
Там имаше един щанд с тениски с щампи, дали случайно знаете да имат магазин във Варна newsm78
някоя конкретна щампа ли търсиш? Защото във всички фотоателиета могат да ти направят тениска със щампа, стига да си занесеш модела

# 321
Здравейте. Знае ли някой къде мога да си намеря сива плетена шапка с козерка.. каскет мисля, че има казват... Навсякъде има само от плат..... Confused
В Сандрата има много плетива.
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=2d5ab3af9fe82e5a71fc44372cc07b71&tip=1

Мерси много  Hug
Шапката е намерена, макар и не плетена... но докато я видях се влюбих в нея  Simple Smile

# 322
Здравейте, Мами  Wink
Нужна ми е малко комплексна информация относно следното - има ли във Варна някъде нещо като софийското Илиянци? В смисъл място където човек може да намери всичко в изобилие  на прилични цени.

# 323
  • York
Здравейте, Мами  Wink
Нужна ми е малко комплексна информация относно следното - има ли във Варна някъде нещо като софийското Илиянци? В смисъл място където човек може да намери всичко в изобилие  на прилични цени.
Мне.

# 324
  • Варна
Някой ходил ли е скоро в моловете? Интересува ме дали са започнали намаленията там.

# 325
Някой ходил ли е скоро в моловете? Интересува ме дали са започнали намаленията там.

Отново са написани само на витрините, а реално едно голямо нищо #2gunfire

# 326
Здравейте, Мами  Wink
Според мен има едно много жалко умалено подобие.Складовете до Зеленчукова борса!
Има китайско в изобилие  и не само това де.Аз бях преди Коледа там и цените наистина имат разлика .Едно гювече примерно там е 2 лв.,на Колхозния 3лв и нещо ,а в друг магазин 4 и 20лв.
Разлика в цената видях ,но не и в  нещо друго.Има и дрехи и сувенири и голяма част от нещата продаващи се в "магазин за 1 лв",който там обаче са на по- ниска цена. Wink

# 327
  • Варна

OK! Дано до края на седмицата да има реални намаления  #2gunfire

# 328
Здравейте, Мами  Wink
Според мен има едно много жалко умалено подобие.Складовете до Зеленчукова борса!
Има китайско в изобилие  и не само това де.Аз бях преди Коледа там и цените наистина имат разлика .Едно гювече примерно там е 2 лв.,на Колхозния 3лв и нещо ,а в друг магазин 4 и 20лв.
Разлика в цената видях ,но не и в  нещо друго.Има и дрехи и сувенири и голяма част от нещата продаващи се в "магазин за 1 лв",който там обаче са на по- ниска цена. Wink

За жалост трябва да си с гумени ботуши, че разликата с Илиянци се усеща Joy

# 329

Да само на витрините и се оказва че имат 5 модела намалени, които си личи, че са не от миналия сезон, а от преди 2-3 години залежали в магазините....

Общи условия

Активация на акаунт