Къде във Варна- 7

• 87 979
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Анелиз,до колкото знам са се преместили някъде около Теранова,но само чантите,а герданите и др.неща ги държат на склад.

# 406
Имаше един магазин Диана в пресечките зад Икономическия Техникум. Правеха ръчно изработени гердани, обици и всякакви бижута. Знаете ли къде се премести?
Магазин Диана има до у-ще Климент, точно до немската оптика, посока теранова.

# 407
Здравейте,
знае ли някой къде мога да намеря във Варна био пелени Wiona, както и пелени за многократна употреба Bambino mio?

Bambino mio имаше преди години в ДЕПО-то на колхозния пазар

# 408
От къде точно/моля за конкретен м-н, че нямам време да обикалям/  мога да си купя формички за сладки и соленки? newsm78

# 409
Някой знае ли  къде във Варна има кардио комбо? Имате ли лични впечатления? Предложения като Ориндж са интересни, но не ме устройва абонамента Simple Smile
В Палаха провери ли?
Не съм (пусто и сайта не се зарежда), но и търся лични впечатления и препоръки.И пак - видяхмагазин на Солинген с тенджери в Мола.

# 410
  • Варна
Здравейте! Знаете ли къде или кой във Варна може да постави чип на PS2?

# 411
От къде да купя пластмасова зимна шейна?

# 412
От къде точно/моля за конкретен м-н, че нямам време да обикалям/  мога да си купя формички за сладки и соленки? newsm78

Има ли някой идея??? Cry

# 413
  • Варна

Има ли някой идея??? Cry

Бях виждала в магазин за домашни потреби в Кайсиева, предполагам и на други места ще ги има.

# 414
  • Варна
Виждала съм в Хиполенд.
Формички съм виждала в домашните потреби из Чаталджа. Сигурно има и в Пикадили, Кауфланд...

# 415
  • ВАРНА
Цитат
Имаше в Метро.

# 416
Момичета, сещате ли се къде има стилна сребърна бижутерия?
Благодаря!

# 417
Формички за сладки има в Пикадили.
Пластмасова шейна днес взехме от Хиполенд.

# 418
  • Варна
Синята борса на обръщача на автобусите на гарата.

# 419
Момичета, сещате ли се къде има стилна сребърна бижутерия?
Благодаря!
Магазин Ивет след Макдоналдс.И един малко по нагоре, но моделите са уникални там и скъпи Laughing

Общи условия

Активация на акаунт