Къде във Варна- 7

• 87 090
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
  • ride my bike...
Завивки и чаршафи могат да ти ушият в една от пресечките над гаражите на колхозния пазар. На ъгъла има магазин за цветя, до него е.
Аз съм си поръчвала там чаршафи и съм доволна.

# 631
  • ВАРНА
Има един магазин малко над Пазара на пресечна на Дрин улица-или първата "Георги Живков", или втората "Самсаров" посока "Баба Тонка".Там има богат избор от подобни тъкани и покривни олекотени материи,като предлагат и шев.
http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=varna&tip=1&lang=bg

# 632
Завивки и чаршафи могат да ти ушият в една от пресечките над гаражите на колхозния пазар. На ъгъла има магазин за цветя, до него е.
Аз съм си поръчвала там чаршафи и съм доволна.
И аз съм поръчвала от там миналата година и искам да предупредя за плата. Бях купила май за 32 лв комплект от хасе, който след 2-3 пранета избеля а и така се мачка, че няма изглаждане.
А от вторият комплект който купих от там съм много доволна, същите пари е но смесено хасето с нещо, нито избелява, нито се мачка много.  Там ми ушиха олекотена завивка, от 3 слоя вата(като за зиморничави за около 35 лв, и от нея съм много доволна

# 633
Искам да си поръчам да ми ушият олекотени завивки, наичени шалтета, чаршафи от хасе .. Да знаете магазин, където мога да избера плат и където да ми извършат и тези услуги.

Трябваше да продължиш малко по-нагоре по Цар Симеон.Срещу закуските има кинкалерия и избор на хасета.Над магазинчето са и шивачките им.

# 634
Искам да си поръчам да ми ушият олекотени завивки, наичени шалтета, чаршафи от хасе .. Да знаете магазин, където мога да избера плат и където да ми извършат и тези услуги.

Трябваше да продължиш малко по-нагоре по Цар Симеон.Срещу закуските има кинкалерия и избор на хасета.Над магазинчето са и шивачките им.

Извинете бихте ли  питали  като ходите  , колко е цената на  по поръчка на долен чаршаф 220/240 ,олекотена 2 бр стандартен размер,2 плика за завивките и  2 калъфки за възглавниците?
Много ще съм благодарна! Hug
А и други мисля ще се заинтересуват! Peace

# 635
Аз миналата година ших плик 160/200 и плата с шева ми излезе 46-48 лва ако не бъркам.

# 636
Търся метални влакчета от серията "Take along" на Томас.. по конкретно влакчето Джеймс..?
Да отбележа, че до сега ги купувахме от "Двата жирафа", но там са на изчерпване и не зареждат вече.. в Той Таун има само дървени.. в Хипо не продават.. Вега и Рая не продават такъв клас играчки..
Ако някой е виждал някъде или има идея къде да търся - моля за съдействие..

# 637
Търся метални влакчета от серията "Take along" на Томас.. по конкретно влакчето Джеймс..?
Да отбележа, че до сега ги купувахме от "Двата жирафа", но там са на изчерпване и не зареждат вече.. в Той Таун има само дървени.. в Хипо не продават.. Вега и Рая не продават такъв клас играчки..
Ако някой е виждал някъде или има идея къде да търся - моля за съдействие..

Виж в Мол Варна,детския магазин в дясно точно преди Капелата.

# 638
Е та това е Двата жирафа.. за него писах по горе, че вече не зареждат .. до колкото видях вчера - имат все повече празни рафтове... на затваряне ми изглежда този магазин..

# 639
  • Deutschland/HE
защо не поръчаш от MyToys.de? В подфорума запазаруване от интернет има тема и момичетата си правят комбинирани доставки. Провери също и на www.amazon.co.uk.

# 640
Момичета, къде има пъзели от 50-54 части-хубави, качествени? Преди имаше в книжарницата на Владислав до Райфайзен банк, но сега не е толкова голямо разнообразието Hug

# 641
  • Deutschland/HE
за пъзели в ТойТаун, Оринджа и в Публик гледах, че има разнообразие на пъзели.

# 642
Е та това е Двата жирафа.. за него писах по горе, че вече не зареждат .. до колкото видях вчера - имат все повече празни рафтове... на затваряне ми изглежда този магазин..

Ще бъде много жалко  Rolling Eyes ! Нещата които ние купувахме от там също не ги зареждат, но казват , че е по вина на вносителя !

Голямо разнообразие на пъзели има в Public !

# 643
Момичета, къде има пъзели от 50-54 части-хубави, качествени? Преди имаше в книжарницата на Владислав до Райфайзен банк, но сега не е толкова голямо разнообразието Hug

В Метро също продават пъзели  Grinning

# 644
защо не поръчаш от MyToys.de? В подфорума запазаруване от интернет има тема и момичетата си правят комбинирани доставки. Провери също и на www.amazon.co.uk.
в Тойса нямат такъв метален Джеймс.. само в Амазон, но нямам време да чакам доставката..

Общи условия

Активация на акаунт