Къде във Варна- 7

• 87 051
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
Някой знае ли къде се премести магазин Мания/дрехи втора употреба/,който беше на 2-я етаж до Валентината?
И освен Мания до пазарчето в Младост Пикадили друг магазин имат ли?

# 721
  • Варна
Аз търся плетен панер с бял плат отвътре, горе-долу размер А4, преди имаше в Биг шоп, в Бриколаж, сега не намирам никъде.

# 722
Къде мога да намеря детски черен панталон - за 7 год.момче?

# 723
  • Варна
Къде мога да намеря детски черен панталон - за 7 год.момче?

Виждала съм, но отдавна, в един магазин - Том и Джери, като тръгнеш от центр.поща към Тракия, от страната на пощата, малко след първата пресечка  Peace

# 724
Кажете ми моля ви магазини за бременни, освен 3-те магазина на "Рени" (тях вече ги посетих, но за други незнам къде се намират)

# 725
Някой знае ли къде се премести магазин Мания/дрехи втора употреба/,който беше на 2-я етаж до Валентината?
Преместили са го до Билла във Възраждане. Онзи ден му беше откриването. Не знам как се казва улицата. До Кауфланд има една много голяма нова сграда, която прилича на жилищен блок, та ей там е. Иначе друга Мания има пак на един втори етаж посока Катедралата, в ляво по Варненчик.

# 726
Аз търся плетен панер с бял плат отвътре, горе-долу размер А4, преди имаше в Биг шоп, в Бриколаж, сега не намирам никъде.
Нещо подобно гледах в един много шарен детски магазин до Плевенските закуски долу на центъра, но там бяха няколко плетени панера с плат един върху друг, под формата на малки шкафчета.

# 727
Кажете ми моля ви магазини за бременни, освен 3-те магазина на "Рени" (тях вече ги посетих, но за други незнам къде се намират)

Вчера видях, че продават дрехи и бельо за бременни в РАЯ - това е детски магазин в посока Метро и по точно до Симата. Мисля, че адреса е ул. Цар Освободител, № 59А  Hug

# 728
# 729

Вчера видях, че продават дрехи и бельо за бременни в РАЯ - това е детски магазин в посока Метро и по точно до Симата. Мисля, че адреса е ул. Цар Освободител, № 59А  Hug

Освен там ( цените са доста високи - 99.99лв  Mr. Green обаче дънките са суперски) има и в Мадара - съвесем близо е до ДЦ Рая. Там има  разнообразие дрехи и бельо.  Peace

# 730
  • София

Освен там ( цените са доста високи - 99.99лв  Mr. Green обаче дънките са суперски) има и в Мадара - съвесем близо е до ДЦ Рая. Там има  разнообразие дрехи и бельо.  Peace

Да, в Рая щандът е за маркови дрехи и цените им са доста солени, а в "Мадара" има нелоши дрехи за супер цени  Peace

# 731
Преместили са го до Билла във Възраждане. Онзи ден му беше откриването. Не знам как се казва улицата. До Кауфланд има една много голяма нова сграда, която прилича на жилищен блок, та ей там е. Иначе друга Мания има пак на един втори етаж посока Катедралата, в ляво по Варненчик.
Благодаря ти,новия магазин се оказа,точно до майка ми.А този по Владислав отдавна е затворен,има сега там бебешки стоки.

# 732
Някой да знае аптека, която да работи със Здравна каса, и която да отваря по-раничко, към 8-9ч примерно?

# 733
Някой да знае аптека, която да работи със Здравна каса, и която да отваря по-раничко, към 8-9ч примерно?

Има в цяла Варна. В кой район ти трябва да е?

# 734
Доколкото знам запазиха денонощните аптеки, а те не затварят изобще.. Днес нарочно погледнах раб. време на Санита срещу ОБ пишеше от 0 до 24 часа

Общи условия

Активация на акаунт