Печати за нокти - 5

• 108 087
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • София
AnGeLLyKa и nad_tab,много ви благодаря за поясненията!!!  bouquet Ами ще си чакам........ Hug Hug Hug
Аз си поръчах тези:

Ooooooo страхотни са. Може ли линк към продавача?

# 721
  • Варна
И-бей,ама вече офертата май не съществува,поне колкото разбирам.......

# 722
Здрасти Uynaeve, значи аз по време на сесията си ги вземах-миналата година. Тръгваш от Централната автогара към Гарата -в подлеза... то сега няма много магазини за козметика. Магазина е труден за намиране, почти не се вижда и е много малък, затова отварят винаги вратата... Като влезнеш от лявата страна се падат холограмните и други лакове. Между другото там винаги има прясна стока Joy Продават 2 жени-едната е млада висока с дълга руса коса, а другата е по-възрастна и с къса кафява коса. Laughing Мисля, че магазина като тръгнеш от автогарата се пада от лявата страна. Ако не можеш да го намериш попитай някой магазинер и той ще те насочи. Просто аз наведнъж улучих да има и двата печата за френския маникюр. Ако трябва през седмица ще ходиш. При тях винаги има изобилие от печати и са качествени.
Дано да съм ти в помощ. Успех!!!  bouquet

# 723
  • Бургас
Их, значиии, докато се намоткам аз, чакайки да ми постъпят едни пари в Пейпал, са свършили онези ибейски комплекти, а си бях заплюла комплектчето от 7 шаблона с печати за цял (или почти цял Mr. Green) нокът Crossing Arms

Иначе преди малко пробвах с печатчета върху матиран лак (лак, след това матиращ топ-лак, а после печат със същия цвят):

Получи се тре симпатично Mr. Green

# 724
  • София
наистина тре симпатично се е получило Hug  какъв матиращ лак ползваш?

# 725
  • Бургас
Essie Matte About You Hug

# 726
bradata   Crazy   супер се е получило

# 727
  • София
Брадата, страхотно е  Heart Eyes
Ето точно това си представях като питах дали ще се получи гланцов печат върхи матова основа. Определено ми седи много по-красиво и нежно от цветните печати.

# 728
Като гледам май ще трябва да правим печати за нокти 6  Grinning Hug

# 729
Их, значиии, докато се намоткам аз, чакайки да ми постъпят едни пари в Пейпал, са свършили онези ибейски комплекти, а си бях заплюла комплектчето от 7 шаблона с печати за цял (или почти цял Mr. Green) нокът Crossing Arms

Иначе преди малко пробвах с печатчета върху матиран лак (лак, след това матиращ топ-лак, а после печат със същия цвят):

Получи се тре симпатично Mr. Green

Много е хубаво. От къде се купува този матиращ лак?

# 730
  • Пловдив
peperuda25 Благодаря за инфото, но благодарение на nad_tab ще се сдобия с така желаният m19. Днес съм ето така, не обръщайте внимание на неоформените нещица вчера го правих мноого късно вечерта:

А това са ми новите придобивки:

# 731
  • Бургас
Сладурско е станало Heart Eyes

А моят матиращ лак на Еси го взех от Ибей поради липса на по-добра алтернатива и по-добра цена Mr. Green

# 732
Аз все още не мога да направя сполучливи печати, мисля отпуската да се заема по-сериозно, много красиви маникюри, момичета, супер са  newsm03

# 733
Няма защо Uynaeve, обаче искам да ти кажа , незнам дали си забелязала, но в Арт найлс на лаковете, включително и на този който си купила-поп зелено пише отлоду на английски че са само за печати, и не се използват за основа на ноктите! Незнам защо но аз бих се замислила какво слагам.  Hug Прекрасен маникюр иначе, както и Брадата Hug

# 734
Искам да питам дали има печати за френски маникюр? Съжалявам ако въпроса ми ви се стори нелогичен, но мисълта ми е понеже никак не ме бива във френския маникюр и не мога да си направя добре лентичката /бялата част/ се чудя дали има нещо, което просто да си го лепнеш, вместо да си играя да правя лентичка?

Общи условия

Активация на акаунт