Печати за нокти - 5

• 107 277
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Личи си кой е новодошъл в темата Mr. Green Има, мила, такива шаблончета, както с нормални плътни лентички за стандартен френски, така и по-разчупени като идеи и стават много сполучливо. Eто някои от моделите на Конад:

А ето и примерно как стават:

Аз съм доволна от моите на Конад, но има и от евтинките, доклкото разбрах от предните няколко страници Peace

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 09:49 от bradata

# 736
  • София
Аз имам за френски маникюр шаблон от тези по левче. Хубави са, но на мен специално ми е много трудно да наместя печатчето правилно за да не стане по диагонал или криво

# 737
  • Бургас
Мда, не винаги се уцелва точното място и точния ъгъл под който да се сложи печата, така че пак си е играчка Mr. Green

# 738
Присъединявам се към мнението на Addri и bradata за това, че печатите за френски маникюр са много хубави и интересни, но наистина много трудно се улучва точното място върху нокъта. И при мен винаги са сложени на криво. Наистина е голяма играчка

# 739
Аз също смятам, че е почти невъзможно да се направи френски маникюр с пчечатите  Naughty И за да си спестя нервите и времето използвам лентички за френски нанасям основата и отгоре печата и е много по лесно и без излишни повторения!!!  Hug

# 740

Общи условия

Активация на акаунт