Печати за нокти - 5

• 107 291
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Поръчах си този комплект, има 10ина шаблона за цял нокът, дано да стават Simple Smile

http://cgi.ebay.com/Nail-Art-Nailart-Polish-Stamp-Stamping-Image … sh=item27b127a40d

nad_tab   Много добре изглеждат, наистина  Party Аз също си поръчах същия комплект преди близо седмица и се надявам да не се забави много доставката и разбира се да стават за цял нокът  Thinking

# 676
  • Ст Загора
Поръчах си този комплект, има 10ина шаблона за цял нокът, дано да стават Simple Smile

http://cgi.ebay.com/Nail-Art-Nailart-Polish-Stamp-Stamping-Image … sh=item27b127a40d

Брех ,че са хубави , всички са прекрасни   Kissing Heart Heart Eyes  

# 677
  • София
Мацки, някоя от вас пробвала ли е върху матов лак да направи печат с безцветен/топ лак? Дали ще се получи матова основа с гланцова картинка или просто нищо няма да си личи  Thinking

# 678
  • Бургас
Имам точно това като идея, но все още си чакам матовите лакове и матиращия топ-лак Wink Иначе съм виждала вариация на френски маникюр точно с такова съчетание - матова основа и после само луничката горе мината с топ-лак - стоеше много готско Peace

# 679
  • София
Мацки, някоя от вас пробвала ли е върху матов лак да направи печат с безцветен/топ лак? Дали ще се получи матова основа с гланцова картинка или просто нищо няма да си личи  Thinking

Аз пробвах, но не става... предполагам че не съм улучила безцветния лак,а с матовите лакове не успях да постигна хубава картинка, с боичка не се сетих да пробвам, ще продължа с опитите.

С уреда за точки обаче стана страхотно върху велурена основа сложих гланцови картинки, не съм снимала обаче...

# 680
  • София
Addri, за нещо такова ли говориш?
http://www.lacquerized.com/2010/04/lacquered-leopard.html
То е правено, обаче с черна основа, отгоре матиращ топ и после печата е пак с гланцов черен лак. Мисля че ако се пробва с прозрачен топ само да се направи печата няма да може да се центрира добре, защото няма да се вижда къде е върху тампончето.

# 681
  • София
Да, точно такова нещо си представях  Heart Eyes Ще пробвам на матова основа печат със същия цвят в гланц. Но първо трябва да си взема 1-2 печата за цял нокът, че с тия дребосъци, които аз имам няма да е особено красиво.

# 682
Момичета,как си поръчвате шаблоните за цял нокът?Аз вчера  се обадих на един телефон ,който взех от поста на 1 стр. и му казаха,че било склад за чанти Laughing Колко излиза доставката?

# 683
  • София
Аз като си поръчвах боички на Конад от сайта им ми взеха 10лв за доставка  #Crazy А съм от София, не от гъ*а на географията  ooooh! Това ми беше най-първата поръчка от онлайн магазин в живота и затова не посмях да споря с куриера, но след това каквото и да съм поръчвала от други сайтове ми е излизало максимум 4лв за доставка. Та си мисля, че или куриера нещо ме метна, или се омота много в сметките защото дойде твърде рано сутринта и аз сънена не се и сетих да се пооблека като отварям вратата и го посрещнах по еротична нощничка  ooooh! Laughing Чак като си тръгна се усетих защо така глупаво заекваше и примигваше горкия човек  Joy

# 684
Момичета,
виждали ли сте такъв печат?

# 685
  • София
Addri, за нещо такова ли говориш?
http://www.lacquerized.com/2010/04/lacquered-leopard.html
То е правено, обаче с черна основа, отгоре матиращ топ и после печата е пак с гланцов черен лак. Мисля че ако се пробва с прозрачен топ само да се направи печата няма да може да се центрира добре, защото няма да се вижда къде е върху тампончето.

тук ще възразя малко.. печата е правен с най-обикновен топ лак, или поне това е написало момичето..

обаче не виждам защо да не стане с черен гланцов, или дори с перлен или холограмен, даже вероятно ще се получи доста интересно  Blush  Blush

Момичета,

има и други разновидности на черепи - на Конад на плочка 28, от осмоъгълните на m42, m80 и В10, и на кръглите на В51 ..
не се смейте, цял каталог на различните серии съм си правила, за да сравнявам къде какво се повтаря

Аз като си поръчвах боички на Конад от сайта им ми взеха 10лв за доставка  #Crazy А съм от София, не от гъ*а на географията  ooooh! Това ми беше най-първата поръчка от онлайн магазин в живота и затова не посмях да споря с куриера, но след това каквото и да съм поръчвала от други сайтове ми е излизало максимум 4лв за доставка. Та си мисля, че или куриера нещо ме метна, или се омота много в сметките защото дойде твърде рано сутринта и аз сънена не се и сетих да се пооблека като отварям вратата и го посрещнах по еротична нощничка  ooooh! Laughing Чак като си тръгна се усетих защо така глупаво заекваше и примигваше горкия човек  Joy

ох, смях се почти до припадък на тази история  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  

само се питам защо вместо да забрави да ти поиска пари за доставката, той ги е увеличил.. явно зад заекването и примигването се крие едно много пресметливо копеленце   hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 09:36 от Elitsa_z

# 686
  • София
Ели, права си, не знам къде съм бляла като съм го чела. Бях останала с впечатление, че е правено с черна боичка на конад, изобщо не го проверих преди да го пльосна. Извинявайте  Embarassed

# 687
  • София
Момичета,

Това е шаблонче на Конад М13. Можеш да си го купиш от Стар Нейлз.

# 688
Страхотно, благодаря ви, момичета  bouquet

# 689
  • София
Ели, права си, не знам къде съм бляла като съм го чела. Бях останала с впечатление, че е правено с черна боичка на конад, изобщо не го проверих преди да го пльосна. Извинявайте  Embarassed

според мен ти просто си ъпгрейднала идеята    bouquet bouquet (това в графата БГ гении  Blush)

защото наистина дали на черна основа ще го направиш с черен гланцов лак или с топ лак, ефекта подозирам няма да се различава значително.. за сметка на това ако е с лак с цвят ще имаш идея какво къде печаташ, а с топ лак ще е по-скоро на въображение.. и докато с леопардовите шарки и да го поразместиш малко едва ли ще се вижда от самолет, то с някоя по-геометрична шарка все пак е по-добре да са си доколкото е възможно еднакво сложени печатите на всички нокти  Hug

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 14:32 от Elitsa_z

Общи условия

Активация на акаунт