Печати за нокти - 5

• 107 291
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
И за двата маникюра съм използвала един и същ шаблон
Ето този:

# 661
Момичета,страхотни маникюри сте си направили! Да ви се похваля,че аз си купих нови печати и шаблони от евтините,но явно са по-добри и вече и аз успявам да се направя що годе добре.Жалко ,че не ми се получават снимките и не мога да ви покажа!
Сега имам две питания към вас Simple Smile
От къде се купува това мастило което се слага в лака?
И второто ми питане е към момичетата от София-брат ми живее в Стрелбище близо до Джъмбо някъде.Знаете ли наблизо къде се продават от шаблоните за цял нокът да му кажа да ми вземе?
Благодаря!

# 662
Момичета,най-накрая след четене по форуми успях да снимам ноктите си Laughing То си имало опция на фотоапарата,но аз като не му разбирам Embarassed
Първо ще видите първият ми опит с капки лак във вода Simple Smile-снимката е от преди и не е много ясна

А така съм сега-първи горед-долу сполучлив опит с печат

и взех идейка за следващ път от вас да си боядисам цветенцата.   bouquet

# 663
  • София
UNynaeve , какъв лак използваш с печатите?

# 664
  • Ст Загора
Момичета,страхотни маникюри сте си направили! Да ви се похваля,че аз си купих нови печати и шаблони от евтините,но явно са по-добри и вече и аз успявам да се направя що годе добре.Жалко ,че не ми се получават снимките и не мога да ви покажа!
Сега имам две питания към вас Simple Smile
От къде се купува това мастило което се слага в лака?
И второто ми питане е към момичетата от София-брат ми живее в Стрелбище близо до Джъмбо някъде.Знаете ли наблизо къде се продават от шаблоните за цял нокът да му кажа да ми вземе?
Благодаря!

Мога да ти отговоря на първия въпрос , мастил от химикал ( пълнителя изваждаш металното дето се пише с него и духаш в шишето с лака няколко капки   .Дано да разбра.

# 665
  • Пловдив
UNynaeve , какъв лак използваш с печатите?

Последните ми печати са правени с немска марка специален за печати лак - черен, но марката не мога да я разгадая от шишенцето. Купих си го от магазина, в който си взех и Конад печатите, но нямаха от специалните боички и ми предложиха този на същата цена. Другите ми лакове, с които ми се получават печати са на Еvri, белият с тънка четка, също ми се получават със син и златен на Голдън Роуз с тънки четки и също с лаковете от серията Flormar Supermatte.

# 666
  • София
Ето и моя, "ментов" маникюр  Hug

Да си призная честно не ми допада особено... просто не е моя цвят, със сигурност ще му дам втори шанс лятото в горещините, морето... но в този дъжд не ми харесва  Embarassed

# 667
Здравейте,  дами!

Напълнихте ми очите с красоти !! 

Addri, маникюра с тревичката и маргаритката е много, ама много сладък!

Pampita, нямаш конкуренция !!!  bouquet

UNynaeve , добре дошла и продължавай все така!!

Ето и няколко снимки от мен.

Miratrix страхотно са се получили и двата модела, а цветовете на лаковете са невероятни Peace !!!

# 668
  • София
Случайно открих, страхотни шаблони, не са по-евтини от Конад, но изглеждат добре и имат много за цял нокът.

http://www.chez-delaney.com/delaney.html

# 669
  • Бургас
Олееее, колко си харесах не е истина просто ooooh!

# 670
  • Ст Загора
Олееее, колко си харесах не е истина просто ooooh!
Аз да не кажа че почти всички които имат за цял нокат ми харесаха  Heart Eyes Heart Eyes

# 671
Случайно открих, страхотни шаблони, не са по-евтини от Конад, но изглеждат добре и имат много за цял нокът.

http://www.chez-delaney.com/delaney.html

MMmm и аз мн неща харесах от там някой поръчвал ли е?

# 672
  • София
Аз също си харесах няколко  Heart Eyes
Ако някой реши да поръчва нека каже за да се включа ако е възможно. Изобщо не се справям с пазаруването от чужди сайтове

# 673
  • София
Поръчах си този комплект, има 10ина шаблона за цял нокът, дано да стават Simple Smile

http://cgi.ebay.com/Nail-Art-Nailart-Polish-Stamp-Stamping-Image … sh=item27b127a40d

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 22:25 от nad_tab

# 674
  • Варна
Страхотни са наистина!!!!И аз много искам,ама нямам карта и не разбирам на такова пазаруване....Ще се радвам на вашите декорации,ако някой си поръча от тях.

Общи условия

Активация на акаунт