Днес ми е професионален празник, та по случая ни пуснаха по-рано и довечера сме на купон. Разбира се, не пропуснаха да ни вгорчат празника с новината, че за декември ще вземем само 145 лв.

Аз също ще спестя подробности за нещата, на които съм ставала свидетел заради професията си....Не се обвинявай!
Аз досега съм взела на Дени една музикална книжка с ксилофон и текстовете на детските песнички, които мелодии има в нея. Купих и игра с букви. Дени вече ги знае, но да ги затвърждаваме
Ще й взема и кукла с легло, защото тя си поръча това. Споделете вашите идеи за подаръци 
Това най-много вълнува Шош и количките никога не му омръзват...
Четем книжки, редим пъзели и домино (от онези с Мечокът Пуххххх), но транспортните средства си остават безапелационен приоритет.
Нагледах се на всякакви екстри за дома (но и придобих някои
)
Кошмара е невероятен - направо ... Единственото, което мога да те посъветвам е да говориш за преживяното - споделяй всичко, което мислиш и чувстваш - помага поне малко да се отърсиш от кошмара.
Все пак съм решила, че няма да го подариме в оригиналната опаковка и съответно ще изглежда по-компактен. На бабите поръчката беше да вземат дрешки, че в нас се е заринало от играчки от 0 до колкото си там години ... Ние с баща му сме взели един надуваем замък-батут, в който да се въргалят и двамата, а за Цеци от детската ясла ще има голям плюшен Тигър
(Веско знае, че Цеци ходи на ясла, когато той е на градина