ЯНУАРЧЕТО си спинка вечер у дома, майка му си пийва по кръчмите вина!

• 24 336
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
  • София
В нашето семейство (брат, снаха; нейните родители; нашите родители; сестрата на снахата и ние) се тегли томбола и всеки купува подарък на един човек в рамките на предварително уговорена сума. За децата, разбира се, всички купуват!  Crazy Така се спасяваме от кошмара да харчим луди пари за много боклучета или пък да избягваме традиционното събиране на Бъдни вечер (щото да купиш 10 подаръка за всеки от голямото семейство е скъпо и крайно мъчително мероприятие!).

ПП. Киро купи истински детски кросов мотор на Шош, но ентусиазмът му беше попарен по един брутален начин още докато ми се хвалеше по телефона!  Twisted Evil Не е повдигнал повече въпроса и даже не знам какъв е, нито къде е - при Шош обаче нЕма да иде! Аз 9 години съм работила за Ямаха и помня добре как много млади клиенти си отидоха без време...  Confused

# 61
   Ивонска,много добра традиция в семейството ви! thumbsup

По край вашите коментари за подаръците се сетих за списъка на пожелани такива от дечицата в групата на Алекс.Имаше много смешни.Някой иска куче,някой крава,няколко момичета искат бебе.... Laughing
   Срещу името на Алекс пише кола,но.....аз се ориентирам към други подаръци.Искам,ако намеря ,да му купя малка хармоника,защото напоследък любимото му занимание е да свири на такава въображаема(всъщност за целта ползва една скъсана книжка) и да пее под неин акомпанимент всякакви песни. Party
    Както и нови хубави книжки са винаги добре дошли при нас. Simple Smile

# 62
Барби, ако нямаш сили да се справиш сама- отивай на психотерапевт. Аз след подобно преживяване загубих близо 5 години, за да се отърся от ужаса. Пази си здравето  Hug

И ние сме готови с подаръците - беше уникална драма с подаръка на Биш, но Димитър се справи отлично и след 3 дена по няколко часа висене в имагазина се сдобихме с желаната играчка  Crazy
Ая ще получи дъска за рисуване, която обаче има три дъски с различни покрития - редят се букви, рисува се със специални маркери и третото покритие е за тебешир. Голяма забава ще е, защото може да се използва и от двете по едно време  Whistling Whistling

# 63
    Да ви се изфукам малко..... Flutter
    Днес Алекс за втори път сам пожела да яде с нож и вилица.Първия път с тях яде круша,а днес печени картофки.И се справя направо чудесно за възрастта си!Не съм и очаквала. Laughing

Момичета,забравих,ако сте виждали някъде да се продава малка хармоника,моля да ми кажете! Praynig Praynig Praynig Много искам да я купя! Party

# 64
Селма, такава или   такава ?

Виждала съм и двата вида в магазин за играчки, но само устните хармоники са истински, другите наподобяват хармоника, но не свирят добре. Както е при детските китайски пиана, примерно не може да се изсвири акорд или са програмирани с някакви мелодии, които си свирят при натискане на копчетата.

# 65
Добро утро, дами Simple Smile
Айде ставайте вече, че стана време за пиене Simple Smile Аз с подаръците съм се видяла в чудо...............иска само тролей. След дълги преговори, че Дядо Коледа няма да успее точно тролей да направи каза :" Ми, тогава трамвай." ................знаех си аз че баба му не трябва да го прибира с тролея, ама като е за 2 спирки само. Днес не знам как ще реагира като Дядо коледа му връчи камион с гигантски гуми. Димитър също е див фен на превозните средства, затова баба му ще му подари влак конструктор, а аз му купих писта с гараж и още други глупости по нея.
Барби, Hug, ако имаш нужда от професионална помощ, не се колебай.
Ив като пишеш за магазини, давай адреси или линкове. Обезумелият ми поглед за сега е на вълна тапети и плочки, но скоро ще стигне и по-нататък.

# 66
    Първата,Анджи!Мерси! Hug
    В интерес на истината, досега не съм купувала на Алекс музикална играчка точно поради тази причина,че всичките,които съм имала възможност да пипна,бяха адски фалшиви,с неверни гами и т.н..Или бяха опаковани така,че не можеш да чуеш звука им(точно преди няколко дни размишлявах  над една опакована устна хармоника в Кауфланд  .........: ,казваш,че са истински ли?.... Thinking).
    Когато бях малка си имах акустично пиано - играчка(точно,както големите пиана),с дървени корпус и  клавиши,верна гама,с 2 октави само,но ми бяха достатъчни.Толкова радост ми носеше!
    А сега....не намирам нищо истинско.Или е фалшиво или е електро... Confused

# 67
Мацки, искам да ви помоля за стиснати палци днес и положителната ви енергия!  Praynig Знам, че помага! Ще пиша по-късно за какво!  Peace Благодаря ви предварително!  Hug Heart Eyes

# 68
# 69
Барби, мила, наистина е ужасно това, което ти се е случило! Дано бързо да го превъзмогнеш! Бъди силна!  Hug Hug Hug
Селма  Hug

# 70
Стискам

# 71
  • София
Момичета, благодаря ви от все сърце  love001 lovekiss
Аз много се колебаех дали да пиша за това във форума,просто не исках да обременявам темата с моите ужасни преживявания и да и развалям предколедното и настроение, но пък вие сте едно от малкото хубави  неща, които винаги ме зареждат с позитивно настроение и весели емоции, а сега повече от всякога имах нужда от това. Жадно се опитвам да се пренастроя покрай вас на вълна подаръци и дано предстоящите празници ме изтласкат на друга вълна.
Венкова стискам ти палци fingerscrossed
Сту тази дъска ме заинтригува,може ли да споделиш от къде сте я купили.
Аз съм се спряла на кухня за Рая. Тя много обича да готви на куклите си ,да ги храни или да им прави кафе Grinning
Селма много се радвам че Алекс е толкаво музикален, в днешно време това си е такава рядкост.

# 72
  • София
Барби,  Hug!

# 73
barbi, наистина доста неприятно преживяване. Дано скоро споменът за това да избледнее и да се заредиш с оптимизъм и празнично настроение!

vvenkova, стискам палци!

Всички сте купили страхотни подаръци. Ева искаше резачка, после куче, сега кукла. Е купили сме първото и третото, но има още малко време. Бабите също й купуват подарък - едната й купи влак, а другата все още не знам. Иначе кръстниците и близки приятели също купуват подаръци за детето. Ние също винаги купуваме подаръчета на най-близките деца. Коледа е!

# 74
Вили, стискам и аз  Peace

Барби, Димитър я купи погрешка от Метро, но е била последната в магазина. Аз исках да и купя дъска на стойка, но като я видях тази реших, че е по-добрият вариант.

Общи условия

Активация на акаунт