ЯНУАРЧЕТО си спинка вечер у дома, майка му си пийва по кръчмите вина!

• 24 340
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Сту благодаря ти аз тъкмо към Метро съм се засилила довечера,пък ще видим.
Flowerlina каква е таз резачка бре Shocked

# 76
Барби, като куфарче е и има и цифрички  Peace

# 77
  • при принцесите
Привет и от мен Simple Smile

Нашия дядо Коледа ще донесе Лего и Плеймобил. Деси ги обожава, а аз само увеличавам асортимента Laughing За рождения ден пък сме взели влакче, с дървени релси, самоходно. Дано и хареса.

Барби, Hug и от мен. Голяма страхотия Confused

Нашето тържество е днес. Деси от събота не ми е много здрава, текат от време на време сополи и вчера си я задържах вкъщи. Ама днес я пратих. Знае учителката, че не е много здрава, ама май всички болни ще са там днес, че те големи подготовки за това тържество, голяма програма. Десислава от един месец само коледни песни пее и танцува. Егати промивката на мозъци Crazy Чудя се дали ще дойде някой "истински" дядо или само подаръците ще си получат, оставени, докато са спели Rolling Eyes Ние още не сме го виждали Blush

Ман, да ти се оправят юнаците Hug И всички останали болнички Praynig

Аз да не казвам голяма дума, ама мисля се позакрепихме малко. От около 10 дена се мъчи да се разболее и засега не се дава до край Praynig Дали има нещо общо с нещата, дето я тъпча, не знам, ама дано не се даде, че утре отиваме на Боровец за 5 дни Simple Smile

# 78
Здравейте мили момичета!
Днес е много специален ден за нашето семейство.Нашата малка дъщеря Дая става на една годинка!И аз като всяка майка ще й пожелая най-вече здраве и късмет!Да расте умна и добра!Бог да ни я пази и закриля!
Почерпете се за нейно здраве/макар и виртуално/

http://media.cakecentral.com/modules/coppermine/albums/userpics/ … rmal_100_3010.jpg http://www.heavenlyconfections.net/images/topsy%20turvy%20800.jpg
Надявам се да не се сърдите..... Hug Hug Hug

# 79
Да ви е жива и здрава Дая, Мони. Голяма да порасне и много да ви радва!   bigdance2

# 80
Да е здрава и щастлива, палава, красива   bouquet

Мони наздраве и много, много весел празник на цялото ви семейство   bouquet

# 81
Да е жива и здрава малката принцеса,само радост и усмивки да носи на мама и тате.   bouquet

По молба на една съфорумка , ще добавя това : (късметче от Фейсбук)
Цитат
Какво ще ти подарят за коледа?
Мария твоя подарък за коледа е:
За Коледа ще получиш кюфтета от Рудолф.

# 82
  • София; Дружбето
Да ти е жива и здрава малката Дая Hug Hug

# 83
И ние сме готови с коледните подаръци. Тържеството в градината ще е утре, а Вики ще получи интерактивен тигър/мърка, хърка, отваря и затваря очи, отваря и затваря уста, ръмжи като го погалиш.../. При нас има ограничение да не са много големи подаръците, но като гледам никой не го спазва, вчера всички родители се разнасяха с огромни пакети.

За вкъщи от нас има тоалетка с най-различни аксесоари за фризиране, от бабите конче-люлка и легло за тигъра/от кукленските/.

# 84
  • София
Честит Първи Рожден Ден на малката Дая!
 bdbaloni Tada

Барби  Hug, дано скоро всичко остане зад гърба ти.
vvenkova  fingerscrossed

Нашето тържество е днес, Борис ще получи малък метален автобус. Като ви чета какви чудеса сте подготвили, явно ние ще сме с от най-малките подаръци  Thinking
За вкъщи съм купила пластмасов кран и куче Плуто от рода на интерактивните, но не баш тези за които върви рекламата.

# 85
Уф, оцелях след снощи....днес подпирам бюрото и ми е лошо, но пък беше хубаво парти.

Барби, много съжалявам, че ви се е случило подобно нещо. Дано успееш бързо да го преодолееш!

Селма, хармоники има в Джъмбо, взели сме за Ели, че много обича да свири на разни инструменти. Нейното тържество е чак на 21.12. За там сме й взели мека плюшена кола от филмчето "Cars", по нейно желание.

# 86
newsm67 Мони, Честита ти рожденничка! newsm67

Боил ще получи утре от дядо Коледа бионикъл, някакво чудовище.Снощи мъжът ми го сглоби, как ги измислят тези играчки не зная, отвратително изглежда Sick, а малкият държи да го има. Crazy
Иначе играе много с лего, а и мъжът ми е побъркан на тази тема и само дебне в mytoys намаленията, и по магазините също, и няма,няма и се прибере с някоя кутия. Simple Smile

# 87
Честита годинка на Дая!  Hug
Селма, аз имах такова пиано (роял) и понеже съм почти сигурна, че майка ми го пази и се обадих да разтърси из тавана.  Laughing Тия новите са наистина ужасни. Едвам изтрайвам, а Софи и тя свири ли свири, че и пее.  Mr. Green
Софи казва на дядо Коледа-дедо Кольо.  ooooh! Освен това ме убеди, че той не носел подаръци, а баба и ги носела със самолета. Сега съм шах. Mr. Green Тука вече се рададоха подаръци (подаряват се на 5 декемви) мисля все пак нещо дребно да и бутнем под елхата.

Барби, ужасна случка. Както са те посъветвали и останалите момичетанай-дорбе е професионална помощ и запой с приятелки.

# 88
Мони, честита годинка на Дая

# 89
Честит рожден ден на малката Дая! Да расте здрава и палава!
А на майки й............на здраве............и на нерви Simple Smile
Димитър пък му вика само Кольо.......на Дядо Коледа. Освен това аз съм набедила един съсед за Дядо Коледа и детето е напълно сигурно, че точно това е стареца. Та днес в градината е имало малко проверка /дърпане на брада и незнайно защо оглеждане на обувките/ и си дойде много разочарован, че Дядо Коледа не е същия.

Общи условия

Активация на акаунт