ЯНУАРЧЕТО си спинка вечер у дома, майка му си пийва по кръчмите вина!

• 24 354
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден на Дая! Да е жива и здрава, послушна, добра и примерна сестра и дъщеря!    bouquet  bouquet  bouquet
Евангелина иска микрофон, бебешка количка за куклата си и бебе (не е уточнила живо или кукла)   Laughing
Ако до петък е по-добре ще я занеса на яслата само за тържеството и да си получи микрофона от дядо й Коледа. При тях ще идват актьори от Кукления театър, но родители не се допускат.

# 91
При тях ще идват актьори от Кукления театър, но родители не се допускат.
   При нас ще е същото. Rolling Eyes
   Микрофона е чудесен избор.Ето имаме и още едно музикално детенце! Hug (дали е само едно?  Simple Smile )

Димитър пък му вика само Кольо.......на Дядо Коледа. Освен това аз съм набедила един съсед за Дядо Коледа и детето е напълно сигурно, че точно това е стареца. Та днес в градината е имало малко проверка /дърпане на брада и незнайно защо оглеждане на обувките/ и си дойде много разочарован, че Дядо Коледа не е същия.
      hahaha

# 92
ДАВинчи,много благодаря! Hug Ще се отбия до Джъмбо непременно,но вече по-близо към рождения ден на Алекс,че засега(за градината) му взех устна хармоника. Simple Smile

Да е жива и здрава малката Дая!И да е щастлива милата й майка! newsm67 newsm67 newsm67

# 93
Селма, първата картинка от Анджи не е ли на акордеон?  newsm78  Акордеон не знам дали има в Джъмбо, ние взехме хармоника.

# 94
  • Русе
честит рожден ден на дая!

Селма, Дени също е много музикална. Непрекъснато ни кара да й пускаме само песничките от анимационните филмчета. Затова й купих музикалната книжка с ксилофон. Иначе, нашето тържество е на 23.12. От ДГ ни събраха по 10 лв. и казаха, че ще купят на всички момиченца еднакви подаръци, както и на момченцата. Мен това ме устройва - хем няма да се сърдят децата, хем ме освобождават от ангажимент да мисля за още един подарък.

# 95
  • София; Дружбето
Уффф, аз пак ще се оплаквам, но вече нямам сили. На това дете само гадости му се случват. Намотал се е косъм на Габи около пръстчетата на крака и така се е впил, че два пръста са ужасно подути и с рани като от рязано Sick Мисля, че го махнах, намазах с крем и се моля до сутринта оттока да е спаднал, да не е останало нищо, което спира кръвотока. Стискайте палци момичета.

# 96
  Цвета,прави му масажче за да се разнесе отока по-бързо.

ДаВинчи,все ми е едно:акордеонче,баянче,хармоника....Важното е да не е фалшиво. Simple Smile

# 97
  • София; Дружбето
Селма, единствените музикални играчки, които не вият и свирят правилно са на фишер прайс и чико. Верно, скъпи са, но не развалят слуха на децата. Аз затова наблегнах на тях в къщи

Масаж не мога да правя щот спи вече, а ме  ешубе да не се влуши през нощта ако е останало нещо. Отивам пия една бира, че ми е свито под лъчижката

А, при Миша няма да се раздават подаръци Mr. Green За мен това е много добре, щот нямам пари да и купя нищо в момента и щеше да е много гадно Tired

# 98
  • София
Честито на Дайче-байче, наздравичката на мамка и!  Mr. Green

Дядя ви Кольо донесе лелеяния Мерцедес и чакам Шошът да заспи хубаво, та да го махна от леглото му - гушнал го е и нЕма пускане!  Tired Но пък какво вълнение беше с това дистанционно...  ooooh!

Оф, ма, Цветке, къде пък косъм сега ви причини тея главоболия?!  ooooh! Tired Hug

# 99
Честит първи рожден ден на Дая! Да е жива и здрава, палава и красива!   bouquet Hug (с малко закъснение, но от сърце!  Embarassed)
Цвет, как е днес Габи?
Нашето тържество е утре. И ние събирахме по 20 лв. за подарък, театър( дядо Коледа и Снежанка), снимка със стареца и почерпка. Та подаръка ще е изненада и за мен  Mr. Green
Моля от сърце да продължите с палцестискането  Praynig Вчера бях на интервю за работа. Около десетина кандидата сме за едно място. Резултата ще е ясен до края на седмицата, тъй че се молете някой да не извади дебела връзка с шефовете  Twisted Evil Иначе имам информация, че са ме харесали  Blush Благодаря ви предварително!  Hug

# 100
Привет мацки Simple Smile
Аз бях на купон снощи, а се наложи да стана рано тази сутрин  Sunglasses

ДаВинчи, на тези малки акордеончета им викат хармоники (гармошки) Simple Smile

Стискам палци, Вили!

Болните до утре да са здрави!  Hug

# 101
Започнаха партитата и тежките алкохолни вечери.

tsveta, стисткам палци за Габи. Дано днес всичко да е минало.

vvenkova, стискам палци и за теб.

# 102
  • София; Дружбето
vvenkova, стискам още Hug
Габи е по-добре, само дето Миша е сополива #Cussing out #Cussing out 2 дена и трябваха. Вече незнам къф е тоя имунитет Rolling Eyes Ще ходи до петк пък после пак в къщи и януари ще го мисля. а с такъв кеф ходи на детска. Мрън

# 103
Вили, дано те вземат на работа  Hug Hug Hug
Имам въпрос: на Ая усните са в ранички и страшно сухи и напукани ooooh! С какво да ги мажа? Направо не може да яде, защото я болят  Confused

# 104

Имам въпрос: на Ая усните са в ранички и страшно сухи и напукани ooooh! С какво да ги мажа? Направо не може да яде, защото я болят  Confused

Докато купиш нещо по-специално,мажи с краве масло,олио,зехтин.... Peace

Общи условия

Активация на акаунт