ЯНУАРЧЕТО си спинка вечер у дома, майка му си пийва по кръчмите вина!

• 24 358
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
  • София; Дружбето
Вили, дано те вземат на работа  Hug Hug Hug
Имам въпрос: на Ая усните са в ранички и страшно сухи и напукани ooooh! С какво да ги мажа? Направо не може да яде, защото я болят  Confused

На Миша мажа с вазелин, че нейните са така и лете

# 106
Цвето ма, отде тоз' вазелин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 107
  • София; Дружбето
Цвето ма, отде тоз' вазелин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mr. Green От аптеката. Една мъничка кутийка - Прополисов вазелин 10%

Селма, ти кат си седиш сама дома що не земеш да ми дойдеш на гости да пием кафе newsm78

# 108

Селма, ти кат си седиш сама дома що не земеш да ми дойдеш на гости да пием кафе newsm78
   Ей!Идвам веднага,щом кажеш ,Цвет! Hug
    Мога още сега,само да се пооправя малко вкъщи. Wink
    Освен,ако не се навие и още някой за утре или вдругиден,та да дойдем заедно.... Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 11:17 от Селма

# 109
  • София; Дружбето
Аз съм си дома, като решиш идвай Grinning Днес, петък или събота, все съм си тука Mr. Green Само утре сме на консултация със малък дзверо да видим колко е наддал и ше стаа ли мъж от него  Grinning

# 110
  • Русе
Ехоо,къде сте?Нашето коледно тържество е утре.С тати,кака,баби,че и приятели ще идват.Сигурно само ние ще напълним детската градина Mr. Green,ама първо представяне на детето,какво да се прави.А това е календара от детската градина http://otmiana.snimka.bg/holidays/v-ochakvane-na-2008.206365.16425112

# 111
Аз съм си дома, като решиш идвай Grinning Днес, петък или събота, все съм си тука Mr. Green Само утре сме на консултация със малък дзверо да видим колко е наддал и ше стаа ли мъж от него  Grinning
  Хайде в петък,Цвета.Че за днес май няма да успея.У дома съм,ама..... Crazy

otmiana-Diana ,каква красавица отгеждаш,ле-ле! Shocked Heart Eyes Да ти е жива и здрава! Hug

# 112
Здравейте.

Алекс ми е болен. От рода на свинския грип.  ooooh! Тази седмица не е на градина. В понеделник ще им е тържеството. И при нас се събират пари за еднакви подаръци за момиченцата и момченцата.

Гледах рекламата за лунният пясък. Кажете ми къде да го търся, освен в Хиполенд (ако правилно съм разбрала, че там го има)?

# 113
  • София, Лагера
Здрасти мацки!  Simple Smile
Айде на партитатаааа!  Mr. Green Много обичам този период от годината - от маса на маса! Само черния дроб да се окаже държалив Mr. Green ... но за това се тренира
Аз се посдухах от работа и учене напоследък, нещо нанагорно ми дойдоха дините. Ама сега съм си в къщи, отпуска съм, белким си донапиша презентациите за университета.  Confused

Уиденка бяхме на Говедарци и Мальовица - направо беше невероятна зимна приказка! Няма още хора, спокойно е, има доста сняг... и хижичка с люта ракийка и боб чорба  Mr. Green (моята представа за романтика)

Отивам да ви чета

# 114
  • София, Лагера
Мале, Барби   Shocked Rolling Eyes ужас... потърси помощ от специалист. Дори и сега да имаш чувството, че всичко е ок, може пост травматичния стрес да ти изиграе лош номер. Преди години от такъв стрес започнах да се задушавам и припадах къде ли не...  Tired

Вили, стискам палци! Дано получиш работата и дано да надхвърли очакванията ти!  Heart Eyes

Честит рожден ден на Дая! Simple Smile    bouquet

А аз за подаръци още не съм мислила... Пресиян спомена, че иска кукла, но го направи пред майка ми... и тя донесе. Сега дори кукла не може да му донесе дядо Коледа.  Мисля си за някаква музикална играчка... ама само мисля засега. На роднините ще забраня да подаряват. Затрупахме се с вещи, брррр.

# 115
Гледах рекламата за лунният пясък. Кажете ми къде да го търся, освен в Хиполенд (ако правилно съм разбрала, че там го има)?

Ина, има го навсякъде - Комсед, Джъмбо, на Нишава  (към края) има един детски магазин зареден с всички видове.
Да се оправяте бързо за тържеството   Hug

И ние сме у нас - звъннаха ми че Ая вдигнала Т. ПИСНА МИ!!! Тази година буквално през седмица съм у нас, защото все някоя от двете е болна, а вече не ги оставям  на свеки  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 116
Мерси, Сту.  Hug

Барби, ей сега прочетох... Майко мила, на какво си станала свидетел. Кошмар на яве.  Hug

Вили, и аз стискам палци. Успех.

# 117
  • София, Лагера
Сту, да взема да дойда? Ще си нося пиенето  Mr. Green ... а ти ще бъдеш в ролята на муза за мен  Whistling Mr. Green

# 118
Веско си има стрептококи пнеумониус - тип градински гадове  Crossing Arms Пак е на Аб и после Превенар. Чудя се дали изобщо да го пращам на коледно тържество, `щото като го заведа съвсем няма да ги гледам коледно  Twisted Evil
От друга страна  в община Подуене една трътка успя да ме изкара извън нерви (много, много лоши думи ...) Изисква ни документ, който никога досега не са ни искали, за да извадят удостоверение за наследници. И при опашка от народ се работи толкова мудно, че нямам думи.
Стуци, ако знаеш как те разбирам ... Като гледам и при мен ще се очертава някаква такава година, но пък не мисля да си пускам детето болно на градина.
Венкова стискам палци да се похвалиш скоро, че си се вляла в редиците на трудещите се  Peace
Пожелавам си дядо Коледа да донесе много здраве на януарчетата и техните братчета и сестрички.

# 119
  • София; Дружбето
Mдаа, на Вики казали да не видим Миша утре, че другите били здрави. Баф мааму, как става тая работа не ми е ясно. Но в петък ще я заведа аз и мисля да им вдигна скандал, че не ми е ясно как тогава се разболя след 2 дена ясла #Cussing out #Cussing out
Я кайте как да давам Цитросепта

Общи условия

Активация на акаунт