ЯНУАРЧЕТО си спинка вечер у дома, майка му си пийва по кръчмите вина!

• 24 300
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Опитите на Шош да противоречи вече водят до внезапен и мощен крясък от моя страна, което пък води до смиреното "Мамо, хайде да се разбираме!..."  Mr. Green

# 706
Селма, желая ти едно здраво пухкаво бебче и лека бременност.  Hug
Не знам за вашите, ама моето дете не е спирало да реве и да се тръшка.  Tired Даже сега понеже Ноеми джуниър е една тихичка, в началото докато свикнем с неревливо бебе с мъжа ми си мислехме все, че нещо и има, че е болна.  Laughing
И аз забелязвам, че напоследък честичко повишавам тон, макар да знам, че няма ефект.
Аз пък преди да забременея със Софи, мъжа ми намери една ''сребърна'' детска обуква. В Холандия едно време имало традиция, първата обувка на бебето да се обковава в сребро, злато, месинг- според финансовото състояние.  Laughing Та на тази обувка пишеше Сюзън (доста нетипично име за тук). Не намерихме притежателя, но пък няколко седмици по-късно установих, че съм бременна, а акушерката, с която раждахме се казваше Сюзън  и беше австралийка.  Laughing

# 707
  • София
Селма честито пожеалавам ти лека бременност,безпроблемно раждане и едно здраво бебче на края.

# 708
  • София, Лагера
 Joy Joy Joy Сега ще се появи Селма и ще каже, че такова нещо няма  Joy
Помните ли историята с "Ивонска кмет"  hahaha

# 709
  • София
Joy Joy Joy Сега ще се появи Селма и ще каже, че такова нещо няма  Joy
Помните ли историята с "Ивонска кмет"  hahaha

newsm78 (не съм и нарцис, явно - не помня!  Embarassed )

# 710
Имам блед спомен за Ивонска-кмет, но без подробности (ужасна, неуслужлива памет  ooooh! Simple Smile)

Селмааа, къде сииииии?  Grinning

Искам да ви кажа, че от понеделник съм започнала 90 дневната диета, с която Саша е свалила завидна бройка килограми, и се надявам да имам същия успех  Blush

# 711
Честито на всички рожденници, които съм пропуснала тия дни! Злото да ги забрави и нека бъдат много, много здрави!    bouquet Hug Heart Eyes

Селма, поздравления!  Hug Леко и приятно бременеене!   bouquet Heart Eyes

Ив, Ели  Hug Hug Hug Всяко зло за добро!  Peace Heart Eyes

Цвета, добре дошли!  Hug Дано болестите и болниците останат в старата година!  Praynig Peace

Ние с Ева сме си у дома. Понакашля ми вече втора седмица (без други екстри пу-пу), та пием вече не знам кой вид сироп и дано да премине. В четвъртък пак при докторката. Дано всичко се размине без АБ, че май педката се кани да дава  Tired

На всички искащи бебета желая успех!  Grinning Hug Скоро и аз мисля да се присъединявам към трудещите се за постигане на тази цел  Mr. Green bowuu

# 712
  • София; Дружбето
Честито, Селма. Лека бременност ти желая и една девойка на финала, че да връзваш и ти панделки Hug
Ноеми, ма вие не се борете, давайте го по-нежно Wink
Мопси и аз обикалях Габи, че ми беше странно бебе да не реве. Е ,оправи се Mr. Green Ела виж ся как огласява етажа
А за неискането - ми тя Миша май никога няма да го мине тоя период. Сигурно направо в другия пубертет ще влезе Crazy

# 713
  • София, Лагера
Ноеми, ма вие не се борете, давайте го по-нежно Wink

А, не моем аз нежно  Wink Mr. Green

Мацки, още нещо имам да казвам Wink. Снощи в 23.00 ми звъни телефона. Втурвам се аз към чантата (псувайки обаждащия се за късния час), но телефонът млъкна. Гледам номера  +881942011053. Не звъннах, естествено. Веднага чичко Гугъл проверка - оказа се, че това са такива телефонни измами. Звънят, затварят, а ти като върнеш обаждането те чарджват на импулсен телефон... Гледах в един форум, че от този номер са се оплакали от БГ, Русия, Нова Зеландия, Аруба, Намибия и още места!  Laughing Един пич е проверил за какво става дума - 7 и нещо евро на минута.
Сутринта го разказвам на финансовата ни мениджърка и се оказа, че и на нея са й звъняли пред няколко дни...
Пазете се!  Crazy

# 714
На мен така ми бяха звъняли от Италия в полунощ. И аз рових в нета и видях, че е измама.
И също така не звъннах на един колега в Англия, щото реших, че пак е измама  Mr. Green Добре, че ми писа смс.

Как намират номерата, на които да звънят?  Thinking

# 715
   Момичета мили,благодаря ви! Hug Наистина през юли очакваме още едно бебче. Heart Eyes
   Имах причини да не признавам за бременността си,когато бях заподозряна(макар че тези ,които сте ме видяли на живо,надали сте продължили да се съмнявате  Laughing ).
   Водя се в рискова възраст,освен това сравнително скоро са ми правили рентген на тазобедрената става  Confused ,та......изчаквах да мина някои изследвания преди да бъда напълно сигурна,че бременността продължава и че на този етап всичко с бебето  е ок.
   Предполагам ,че ме разбирате! Hug

# 716
Ноеми, успех в борбЪтЪ тогава!  Hug
За хед хънтъра- с две деца би ти било много по-трудно да приемеш подобно предложение, сега е момента за работни авантюри.
Селма, защо заради годините рискова? Иначе те разбираме.  Hug
Цвет, да не се притеснявам викаш, скоро ще се оправи и ще си стане нормало ревящо бебе.  Mr. Green Иначе има силен глас не и липсва.

# 717
Селма, честито! Всичко до края ще бъде наред и ще гушкаш една прекрасна дама /или господин/ Hug

Честито и на всички празнуващи днес!

# 718
  • София, Лагера
Честито, Селма!  Hug Желая ти лека бременност и прекрасно здраво и послушно бебче!  Hug

# 719
  • София, Лагера
На мен така ми бяха звъняли от Италия в полунощ. И аз рових в нета и видях, че е измама.
И също така не звъннах на един колега в Англия, щото реших, че пак е измама  Mr. Green Добре, че ми писа смс.

Как намират номерата, на които да звънят?  Thinking
Според мен абсолютно произволно.

Мопси, май си права  Rolling Eyes ама аз и сега не съм много навита нещо... времето ще покаже  Wink

Общи условия

Активация на акаунт