От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 599
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Момичета ,извинете ме за глупавият въпрос ,но какво означава това,че някой сайтове приемат БГ карти?Означава ли че  при поръчка ще пристигне пратката на посочен от мен адрес с известие?
Благодаря Ви   bouquet

# 406
Момичета ,извинете ме за глупавият въпрос ,но какво означава това,че някой сайтове приемат БГ карти?Означава ли че  при поръчка ще пристигне пратката на посочен от мен адрес с известие?
Благодаря Ви   bouquet
Не, означава че можеш да платиш с твоя карта и да изпратиш поръчката на англ.адрес. До БГ няма как да стигне, ако сайта не доставя до тук.

# 407
Момичета искам да пазарувам от Next.co сега по Коледа но не знам чрез коя фирма да поръчам  предложете някоя която ще работи по Коледа та да можем да хванем намаленията Rolling Eyes

# 408
тези неща получих днес благодарение на папиту  bouquet
ботушките са за мен,маратонките подарък за едно дете,има и една долница за мъжът ми,не съм я снимала
http://eli7.snimka.bg/other/pokupki-ot-angliya.454787.16542656

# 409
  • В мечтите
Момичета искам да пазарувам от Next.co сега по Коледа но не знам чрез коя фирма да поръчам  предложете някоя която ще работи по Коледа та да можем да хванем намаленията Rolling Eyes
Alezar ще работят

# 410
Здравейте!
Има ли фирма,която прави доставки от www.monsoon.co.uk/?
И кои фирми все още получават поръчки?
Благодаря ви предварително!
P.S. Бях питала и с коя фирма е най-добре да се поръча количка от Кидикеър?

Самоцитирам се.Може някой да ми отговори...

# 411
  • София
AMORE, има директна доставка до бг от този сайт (£7.95 за 7-10 days) - цените са само в паунди, приемат виза, мастеркард и американ експрес. Можеш и сама да си поръчаш  Peace Сега ще го разгледам и аз Simple Smile
А за количката - можеш да се договориш с някого от посредниците. Нямам представа, дали кидикеър приемат бг карти.(нека някой отговори) Тогава ще платиш само транспорт. Ако си от София - гив транспорт. Лично аз не бих ползвала детство мое.

# 412
ботушките са за мен,маратонките подарък за едно дете,има и една долница за мъжът ми,не съм я снимала
Ботушките плат ли са отвън?И отговарят ли си на номера?Ако са 36,37 или 38 би ли ми дала стелка  Peace
Страхотни са Simple SmileСъс здраве да си ги носиш!

# 413
# 414
  • Sofia
Ботушките плат ли са отвън?И отговарят ли си на номера?Ако са 36,37 или 38 би ли ми дала стелка  Peace
Страхотни са Simple SmileСъс здраве да си ги носиш!

Зори, понеже ги имам същите, но другата разцветка да ти кажа, че са наистина страхотни, от вътре са с каракул, много меки и топли, от вън са плат и според мен могат да се вземат един номер по-големи, моите са 38 и са ми точно, но с ватиран чорап не мога да ги обуя, бих ти измерила стелката, но съм лакирана сега, ако Креми не се включи до утре ще ти я измеря.  Grinning

# 415
Препоръчайте ми някои сайт англииски в който сте виждали чанти за лаптоп,търся нещо весело и по-разбично от традиционните черни чанти Laughing

# 416
алезар приемат ли поръчки от некст сега?

# 417
Някой ще поръчва ли от minimode.co.uk искам само 1 халат и не ми се плаща доставка до Англия.
А от другите намалени неща няма размери.

# 418
пак искам да благодаря на Чоча - с услугите на Гив си получихме успешно и последния (най-желания) коледен подарък  Hug  Heart Eyes

# 419
Кога ще има намаление в Некст newsm78

Общи условия

Активация на акаунт