ДЕКЕМВРИЙЧЕТА добрички гушкат братчета или сестрички!

• 70 756
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Честит Рожден Ден на Кристиян на mama llidd!! Щастливо и усмихнато детство! Heart Eyes

# 106
Честит рожден ден на Кристиян! Нека расте здрав, щастлив и обичан!

# 107
  • Варна, морето и сините вълни!
Мамо Лид, да ти е здраво детенце! Дано всико лошо вече зад гърба ви!

Весела КОледа

# 108
  • Бг-мама
Дани , дати е живо  и здраво детето ! Сори , че сега пиша , но Валко ми е болен , а аз съм поела ангажименти за пити и ми еу едно напрегнато , та камо ли да стигна до компютъра.Весели празници на всички.
Мама Лидия , само здраве ще пожелая на Кристиян и се надявам скоро да влезеш да пишеш как сте , че много често ви мисля.!!!!!!

# 109
  • София
Честит Рожден Ден на Кристиян!
Да е здрав и щастлив и нека всичко неприятно остане в миналото! Радост и късмет!!!

Пиши как сте!
  bouquet

# 110
Честит Рожден Ден на Кристиян!
Мамо Лидия очакваме те само с хубави новини свързани с рожденика.

# 111
Влизам пак, за да ви пожелая весели празници, много здраве, защото това е най- важното, много мир и любов в сърцата и домовете ви!

# 112

Нека Коледната звезда
да огрява вашия път в живота.
Нека здравето и късмета
бъдат ваши спътници,
а сърцето и умът -
ваши съветници!
И не забравяйте да оставите едно
отворено прозорче в сърцето си
за хората, които Ви обичат!
Нека да съумеем да запазим
магията на коледната нощ
през цялата година,
за да бъдем по-добри,
да се обичаме повече
и да имаме силата
да сътворяваме
по едно малко чудо всеки ден –
една усмивка, едно добро дело,
един топъл жест.
Бъдете живи, здрави
и истински щастливи!

Честита Коледа!

# 113
Благодаря на всички за милите пожелания Heart Eyes.....Много целувки от нас и весели празници на всички малки и големи  bouquet

# 114
На патерици - Честит рожден ден на Кристиян! Да расте здрав и силен! Лидия, и аз често ви мисля, проверявам те за активност във форума... моля те, кажи какво става при вас?!

Честито Рождество на всички! Бъдете здрави, бъдете добри и се обичайте!

# 115
Честит рожден ден на Кристиян

Да бъде Коледата ви незабравима,
а годината - неповторима!
Да сте здрави, весели, засмени
и от Бог благословени!

# 116
  • София
Честита Коледа!
Да сте здрави и щастливи!

Честит рожден ден на Ивон, Сиси и Кристиян!(на патерица)
Да растат здрави, весели и усмихнати хлапета!

# 117
  • Пловдив
Честито Рождество Христово!
Честит рожден ден на Сиси , Ивон и Кристиян!

# 118
Дами, Весела КолеВа и Весела Лечева   bouquet
Любов и сполука на всички
  Hug

Честито и на Кристиян! Здраве, здраве и пак здраве  Praynig

Маги си получи лелеяните вълшебни памперси и ментето на Суити бел, и както предполагах, обръна им внимание  точно за 4 минути (айде, памперсите - 10, те може да се каже, че имат шанс да й станат "любими" играчки  ooooh!, но понито е аут от всякъде. Добре, че не дадох 50 лева за оригинално Суити бел  Whistling).
Боян беше най-въодушевен от моята содена питка с вид на подметка, която той гриза цяла вечер  hahaha

Два дена поред се тъпча, сега отивам да пия, че ми писна от ядене.  ooooh!  Mr. Green

# 119
  • Варна
Честито Рождество Христово! Желая на всички ви много радост, щастие и любов! Много здрави и послушни дечица, много белички и весели игрички Simple Smile

Честит Рожден ден на всички хлапета, които пропуснах  Hug  bouquet Hug

Празници, подаръци, купони ......позагубихме се малко  Mr. Green Специализирам се в тортоправенето, всички останаха впечатлени от моите творения  Blush (има още какво да се желае според мен), даже свеки така ме нахвали че чак не можах да повярвам на ушите си  Laughing  Диванетата получиха толкова подаръци, че спокойно можем да отворим магазин  Wink Но пък винаги са готови и за още, както казва Мечо Хук - колкото повече..толкова повече...
Още не сме решили къде ще сме на Нова Година, но май като всеки път ще решаваме в последният момент  Simple Smile
Купихме си ново  smile3509 , но ще дам снимков отчет нататък, че мултиплая не работи и ни ми се търси друго място за качване.
До нови срещи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт