ДЕКЕМВРИЙЧЕТА добрички гушкат братчета или сестрички!

• 70 797
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Честито Рождество Христово! Много топлина и уют край семейните ви огнища!  bouquet

# 121
  • София
Честит имен ден на днешните именници! Да са живи и здрави!

Едните празници отминаха, сега очакваме другите  Grinning.
И при нас намина Дядо Коледа, но хлапетата спяха и не успяха да го видят Laughing, но разочарованието им трая до момента в който видяха, подаръците Mr. Green.  А те не само, че бяха в изобилие (под елхата имаше и от нас и от моите родители), ами и едното и другото хлапе останаха много доволни Grinning. Сега очакват и Дядо Мраз да ги посети, защото другата баба и дядо още не са се отчели Mr. Green. Освен това на Нова Година ще ги заведем у наш'те и там вероятно майка ми и баща ми ще ги зарадват с още нещо. Както се казва дете да си Laughing.
Нас за НГ едни приятели ни поканиха да празнуваме с тях и още едно едно приятелско семейство ще е е там. Надявам се да бъде весело и забавно, защото последните 4 години сме си все вкъщи на НГ (заслуга за това има не кой да е, а децата) и за мен това си беше една обикновена вечер като всички останали. А сега ще има някакво разнообразие Laughing.
Мише, честит ти фотоапарат.

# 122
Честит Рожден Ден на Маги! Да е една послушна кака! Heart Eyes

Честит Рожден Ден на Борис! Много здраве и усмивки! Heart Eyes

# 123
Честит рожден ден на Магдалена и Борис! Нека са здрави, обичани и да имат чудесно детство!

# 124
Честит рожден ден на Маги

Честит рожден ден на Борис

# 125
Айде, бира и шкембе за цялата кръчма от мен  Mr. Green

Честито на Борис на Ели   bouquet Здраве и любов за малкият мъж и цялата къща  Hug

# 126
  • Бг-мама
Честит рожден ден на принц(! Grinning) Маги !
Да си жива и здрава принцесо!!!!!!
Честит рожден ден и на Борис !!!!!!
Весел празник Пачи , Къдрокос!!!

# 127
Честит рожден ден на Маги и Борко!
Да са живи и здрави, винаги обичани и обичащи, усмихнати и щастливи!
Весел празник!

Ели, това ако не е повод да се отбиеш, не знам....
Пачи, що бъркаш реда? Дай първо твърдото, пък после ще си търсим бирата и шкембето...  Joy

# 128
  • Варна, морето и сините вълни!
Честито на Маги и на Борко! Да са живи и здрави и много усмихмати! А мама и тати да се погрижат за мноооооооооого подаръци!   bouquet smile3510 cheers

# 129
  • София
Честит Рожден Ден на Маги и на Борко!!!

Много, ама много здраве, усмивки, късмет и радост!!!

Пачи, Ели,

# 130
Честит Рожден Ден на Маги и Борко!
Пачи,Ели,да са ви живи и здрави дечицата,много да ви радват,слушат и да се гордеете с тях!
Весел празник!!!

Ние сме много добре,изкрахме една страхотна Бъдни вечер и прекрасна Коледа!
Ивко получи много подаръци,които вече незнам къде да слагам!
Беше много щастлив,че всеки ден и под всяка елха има подаръци за него!  Grinning

Аз също получих много подаръци от любимия,които са ми много скъпи!
Под елхата имаше подаръци и за него разбира се!
Имаме си нов страхотен фотоапарат...абе с една дума,получихме страхотни подаръци от любимите ни хора!!! Heart Eyes

Честито на всички,които са имали повод за празнуване в дните,в които не съм влизала в темата!
Нека са живи,здрави,много,много щастливи и обичани!!!
  bouquet Heart Eyes Hug

# 131
  • София
Честит рожден ден на Маги и Борко!
Да растат здрави, много щастливи и да имат незабравимо детство!

# 132
Честит Рожден Ден на Маги и Борко! Да са живи и здрави и много щастливи!

Пачи, Къдрокос,   bouquet Hug

Честит празник и на всички дечица, които пропуснахме, заради пътуването ни по Коледа! Да растат здрави и усмихнати!

# 133
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ И БОРКО!
ПОЖЕЛАВАМ ИМ НАЙ-ВЕЧЕ МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО УСМИВКИ, БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО, МНОГО ПОДАРЪЦИ!!!

Ели, Пачи /и тук/ - Честит празник, много положителни емоции с прекрасните ви малчовци!

# 134
  • Добрич
Момичета, много ме трогнахте, благодаря ви от сърце!  Hug Мерси и за хубавите пожелания!  Hug
Днешният ден беше прекрасен.  Heart Eyes Борис беше много щастлив и доволен, което е най-важното!  Wink
Ако не ме домързи, ще ви пусна една, две снимки като ги сваля от фотото.  Grinning
Понеже вече не ми остава никакво време за форума, ви честитя всички поводи, които сте празнували и тези, които предстоят! Бъдете здрави и ви желая хубави идни дни.  Peace  bouquet
Честит Рожден Ден на Маги!  Hug Да е много здрава и весела!  Grinning

П.П. Ето го и нашият принц - рожденник  Laughing - http://kadrokosa.multiply.com/photos/album/41/41#photo=1

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 22:53 от kadrokosa

Общи условия

Активация на акаунт