ДЕКЕМВРИЙЧЕТА добрички гушкат братчета или сестрички!

• 71 191
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Ееее, Галче, вярно ли, бе?! Фейсбук-късметчетата излезнаха верни, а?! Супер новина! Честито! Лека и безпроблемна бременност!

МТВ, щом трябва - стискай и мъти още! Не си споделяла как е Тити тази зима с болестите или няма за споделяне в тази насока (дано да е второто Praynig)?!

Пачи, съжалявам за котката. Като гледаш някое животинче толкова дълго време, то определено ти става част от семейството. До преди няколко години нямах представа, че и животинките имат като човешките болести, докато не разбрахме, че най-голямото ни куче има епилепсия.

Който е болен - да оздравява, който е здрав - да се забавлява!

# 181
Как сте мацки? Hug
Минавам на бързо да честитя бебенцето на Марина,като и пожелая да е едно здраво и всеело бебче,а тя да се втзстанови бързо!   bouquet Hug
Ние бяхме на почивка в Троян и си изкарахме страхотно,Ивко беше много щастлив и не искаше да се прибира! Simple Smile
По-късно ще покажа и снимки! Hug

# 182
# 183
Ей девойки к'во става що става ?  Wink

Веси...много си отивате като 2ка с човека,повече от екс мъжа ти.Ивко е голям сладур!

МТВ
...айде чакам те ,твоят ред да мине та моят да дойде  Wink.Аз пък изведнъж се чувствам лека и не толкова бременна,само дето ме удари настинка пък сега....нос,гърло..ей тея хубавини  Rolling Eyes

Честито на Марина,дано да разкаже по скоро и снимки да видим!
Честито на Галакси,леки 9 месеца и желая!

# 184
БЛАГОДАРЯ ВИКИ!!!
 Hug Hug Hug

# 185
Здравейте,мацки  Hug Отдавна се каня да пиша в темата,ама все не ми остава ред   Crazy
Благодаря на Кари,че е споделила с вас "новината"  Mr. Green Благодаря на всички за честитките  Hug  Heart Eyes Дам,бременна съм и много щастлива  Laughing Имам още доста да бременея,сега съм в началото на втория месец.Както и с първата бременност много ми се гади,почти всеки ден повръщам  Confused Даже тази сутрин случайно ме видя докторката ми и ми вика че съм била доста бледа  Rolling Eyes Ами как няма да съм като едва заведох Анна-Мария до детската,не мога да спра да повръщам,че да изляза от вкъщи  ooooh! Но това да е,бели кахъри са  Peace Само се моля всичко да е наред,всичко друго се оправя.Анна-Мария е толкова щастлива че ще става кака,все говори за бебето,постоянно ми целува корема  baby_neutral Храни ме постоянно(давала на бебето така) и всеки ден си преподрежда дрехите и все по нещо подарява на бебето  Mr. Green Започна да задава много въпроси;"Как влязло бебето в корема ми","Идвало ли всеки ден с мен на работа"  Joy и т.н.
Марина,Честито бебче   bouquet Да ви е здрав,послушен и много весел,малкият юнак  Hug
Веси,много са ви хубави снимките  Hug Лятото често идвах до Каварна по работа,но сега съм си ограничила пътуванията до минимум,иначе можеше да ти се обадя да се видим  Hug
Пачи,много съжалявам за котето,много гадно,наистина  Cry Искам и нещо да те питам,докато беше бременна,котките живееха ли при теб?Милваше ли ги,играеше ли си с тях?Защото от скоро и ние имаме коте,е то е за сега в едната стая на горния етаж,но основно аз се грижа за него,без тоалетната,та може ли да го пипам?Знам че котките се приносители на болест опасна за бременните  Rolling Eyes

Хубав и усмихнат ден  Hug Пак ще намина  Wink

# 186
  Тане,Честит Имен Ден мила!
Бъди много щастлива,усмихната и обичана!!!

bouquet Heart Eyes  bouquet

Галче,ЧЕСТИТО мила...май само аз не съм ти честитила  Rolling Eyes Blush
Пожелавам ти всичко с теб,бебчо и всички около вас де е добре през 9те месеца,а и след това!
И ако идваш насам и имаш време,обади се за кафе! Hug
Аз между другото имам нов номер,който го иска да пише,за даму го дам...а който ме има в Скайп-има го и там! Wink

# 187
Галакси, с котките няма проблем, ако се обезпаразитяват редовно и се ваксинират. За да си напълно спокойна, направи си изследване за токсоплазмоза (взима се кръв, почти всички лаборатории го правят вече, струваше около 50 лева в София) и ако резултатът покаже, че имаш антитела (а ти най-вероятно имаш, защото си гледаш домашно животно), нямаш никакви грижи повече - ти предаваш имунитета и на бебето.
Ако обаче нямаш такива антитела, ще трябва да махнеш котето докато не се роди бебето, защото токсоплазмозата е опасна за плода.
При всички положения без това кръвно изследване няма как да си спокойна - докторите препоръчват то да се прави и на бременни без домашни животни.
Успех и леко дебелеене  Hug

Моето коте утре ще го водим на скенер, за да се види точно какво му е, защото други лекари сложиха други диагнози. Стискайте палци да е нещо лечимо  Praynig

Смотаният ЛаРедут се опитва да ме фалира  #Cussing out. Бях казала, че ще пазарувам само за децата този път, ама к'во стана...  ooooh!

# 188
  • Бг-мама
Галакси честито  и от мен мила , лека и безпроблемна бременност желая!
Пачи стискам палци диагнозата да е друга и Сами да се оправи!!!!
При нас нищо ново, аз бродя по кафета , почивам , спя по 15 часа , дебелея , то моят организъм кога е видял толкова сън и спокойствие.Вчера ходих на фитнес та да се пораздвижа  малко.
Вечер рано, рано обличам една голяма пухкава пижама и лягам да гледам тв , тогава Валко идва при мен и ми вика мамо искаш ли водичка и ми носи чаша.Мисли си детето че съм болна , кога ме е виждал да лежа толкова . Joy Joy hahaha

# 189
Яни,Ч.Р.Д. на Габунка!
Да ви е жива и здрава и много да ви радва!!!!!

Hug  bouquet Hug

# 190
  • София
Честит рожден ден на Габи!
Да расте здраво и усмихнато момиченце! bdbaloni

Пачи, дано да успеете да излекувате котаната Praynig.
Веси, много са хубави снимките Peace.

# 191
Благодаря ти Марти! Hug
Пачи...дано се оправи котето! Praynig

# 192
Галакси още веднъж ме извини но се зарадвах като прочетох,много се радвам за теб  Hug

Веси много сте хубави на снимките,изглеждате много щастливи  Hug

Аз започнах работа и нямам време за форума

# 193
Видях че 8дата липсва в първоначалния Ви списък и се разписвам за нея. Мойто малко злато Георги е роден на 8-12-2005г.

# 194
vici ,веднага ви включваме в списъка и ще се радаме да се отбиваш по-често! Hug

Краси,благодаря мила! Hug
Когато имаш време разкажи новостите при теб,за децата,за новата работа...  Peace
 Благородно ти завиждам...и на мен май вече ми се работи,но за сега съм пас!  Blush

Общи условия

Активация на акаунт