Галакси, желая ти лека бременност и здраво пухкаво бебе на финала

vici, добре дошла

При нас всичко е по старому общо взето. Здрави сме (да чукам на дърво), хлапетата на градина ние на работа. Таткото вече има и нови поръчки за работа, та се надявам така да ни върви през цялата година.
Дари почнах да го водя на психолог и в събота ще ни е 3тия сеанс, силно се надявам до месец - два да се появи някаква промяна в държанието му. За съжаление обаче, таткото хич не полага усилие за промяна и много се нервя - ще се наложи психоложката и с него доста да поработи.
Аз си записах час за гинеколог, че миналия месец ми дойде с 10 дена закъснение (нещо което никаго не се случвало) - доктора се разсмя и вика "Ами цветна бременост, честито. Ама ела все пак да те видя другата седмица"
Прегръдки и целувки на всички ви
(абе варненки и от околноста - няма ли да си спретнем някоя срещичка

Евала на такива жени като теб, които не се притесняват от подобна разлика в годините и пр. предразсъдъци! 
. Поне се надявах да поотслабна от тичането но и това не стана
...наистина е супер нормално тук майките да раждат много късно и когато едните деца отиват в колеж тя да е бременна с друго. Никой даже не обръща внимание не подхвърля намеци от каквото и да било естество. Както е и супер нормално да искаш да си седиш в къщи и да раждаш много деца, много семейства са големи тук ...със по 5-6 деца.Аз шапка им свалям на майките със толкова деца които сами си ги отглеждат,аз не бих могла но всеки си знае силичките и възможностите.