ДЕКЕМВРИЙЧЕТА добрички гушкат братчета или сестрички!

• 71 195
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Честита ти рожденничка Яни! Да расте усмихната и здрава!   bouquet

Галакси, желая ти лека бременност и здраво пухкаво бебе на финала  Hug

vici, добре дошла   bouquet

При нас всичко е по старому общо взето. Здрави сме (да чукам на дърво), хлапетата на градина ние на работа. Таткото вече има и нови поръчки за работа, та се надявам така да ни върви през цялата година.
Дари почнах да го водя на психолог и в събота ще ни е 3тия сеанс, силно се надявам до месец - два да се появи някаква промяна в държанието му. За съжаление обаче, таткото хич не полага усилие за промяна и много се нервя - ще се наложи психоложката и с него доста да поработи.
Аз си записах час за гинеколог, че миналия месец ми дойде с 10 дена закъснение (нещо което никаго не се случвало) - доктора се разсмя и вика "Ами цветна бременост, честито. Ама ела все пак да те видя другата седмица"  Mr. Green Дано да е това, а не някоя киста или нещо по-страшно. Ще разбера обаче най-рано другия четвъртък  Rolling Eyes До тогава остава да си се притеснявам на ум.

Прегръдки и целувки на всички ви

(абе варненки и от околноста - няма ли да си спретнем някоя срещичка  Laughing)

# 196
Мише...стискам палци мила всичко да е ок...  Praynig Hug Пиши моля те след срещата с док какво е станало! Peace
Аз май нещо съм прописнала-кой ходи на психолг и поради каква причина???? Rolling Eyes Blush
За морска среща съм ЗА,но май сме много малко и на никой не му се занимава с организация и т.н... Thinking

# 197
  • Варна, морето и сините вълни!
Мише, аз неподготвена да се изкажа Mr. Green А тест за бремнност прави ли?Цветна, нецветна трябва да отчете newsm78

# 198
Благодаря за включването, аз и преди съм влизала честичко в 2005 година и най-вече преди рождения ни ден, но не намирам много теми за нашите 4 годишни тайфунчета. Ще се радвам да споделям с Вас радостите и проблемите по отглеждането на нашите си вундеркинчета, че те вече не са като предишното поколение. Това само като анонс, защото имам опит, големия ми син тази година ще навърши 25, а аз го раздавам млада маминка  Mr. Green

# 199
Леле vici скри ми шапката Grinning Евала на такива жени като теб, които не се притесняват от подобна разлика в годините и пр. предразсъдъци!  bouquet

Мишееее
, стискам палци да ти се сбъдне желанието Praynig

Пачи, какво става с писаната?

galaxy дано бързо преминат сутрешните неразположения и нататък да ти е лека Hug

# 200
Ехааа, vici, скри ми топката и на мен! Евалла, машалла, ашколсун!

MTV, кога ще бъде събитието, мила? Че все надничам при януарките да ви проверявам - първо приятелката ми Вили, сега теб... Мис-Д, нали бързо-бързо си мина от реда....

# 201
Елси наплютата дата е 19.01..ако нещо не реши друго младежа Wink
Мен още не ме е втресло-ама сигурно към неделя ще ми "светне" Mr. Green

# 202
  • Варна
Мимка тест направих - беше отрицателен, но има все пак малка вероятност и да е грешен. Ще видим - само се моля да не е нещо друго.
Веси - водя големия-малък мъж на психолог. Напоследък започна да се държи доста агресивно, крещи, трудно се говори с него и така,  реших че едобре да поработим преди да е тръгнал на училище, за да не задълбочим проблема нататък.
vici - възхищавам ти се! Да се решиш при такава голяма разлика  - евала Hug

# 203
Момичета, и аз отначало се притеснявах, но сега вече не, още повече че никога не са ме обърквали да ме питат дали е внучето ми Mr. Green. Когато голямото започне да не те забелязва и да се виждате в седмицата по веднъж, човек се запитва за това кое е важното в живота му и как може да го осмисли и тогава се реших, още повече, че първия ми съпруг почина доста трагично и сега съм омъжена  и съпруга ми също имаше желание за наше дете, та даже иска и още но на мен не ми се иска защото малкия е като торнадо. Единственото което ме спря е че ако се появи още едно торнадо ще изкукам докато ги отгледам. Но да знаете че на 40 години човек по-различно гледа на живота и отглеждането на деца. Благодаря са приема в темата, от мен за ВАС  bouquet

# 204
vici ,възхищавам се на жени като теб!!!Ти си един голям пример за силна жена и майка!!! Hug

# 205
vesi - благодаря, както на теб така и на всички майчета тук, но чесно казано на запад това което аз направих е нормално, даже като гледам турските сериали, Феридето колко беше разочарована че не е бременна при положение че голямата и дъщеря беше, явно само у нас не е много прието. Я по-добре да споделим как се справяме с малките хулиганчета че ние сме нещо страшно, не може и половин минута да стои на едно място ooooh!. Поне се надявах да поотслабна от тичането но и това не стана Mr. Green

# 206
Жалко,че повечето жени в БГ са с такива мисли и разсъждения...разбира се,всеки себе си знае и се простира според чергата си,но мисля,че е хубаво понякога да не сме с такива предрасъдаци! Peace
Ивко също е много палав,любознателен,от всичко се интересува,задава въпроси непрекъснато,пипа всичко,иска да помага за всичко...но нали така децата ни порастват и се учат?! Помни всичко,дори неща,които аз съм забравила! Blush
Последната мода у нас е,че искаме "малко бяло зайче,като на Люби"(моя приятелка,която има зайче и Ивко много го хареса)...  ooooh!
Обещах да си помисля,но чесно казано,като знам колко много обич ще получи това зайче...се съмнявам дали ще оцелее в прегръдките на Иви! Thinking Mr. Green

# 207
вики или вици (как да те произнасяме)  Simple Smile...наистина е супер нормално тук майките да раждат много късно и когато едните деца отиват в колеж тя да е бременна с друго. Никой даже не обръща внимание не подхвърля намеци от каквото и да било естество. Както е и супер нормално да искаш да си седиш в къщи и да раждаш много деца, много семейства са големи тук ...със по 5-6  деца.Аз шапка им свалям на майките със толкова деца които сами си ги отглеждат,аз не бих могла но всеки си знае силичките и възможностите.

МТВ...като те прочетох мен ме стегна отвътре,браво че теб не те стяга все още.Ще стискам палци цял ден  на 19ти.Не мога да повярвам че вече сме на края  Grinning.

# 208
  • Пловдив
  bouquetЧестит имен ден на Тони!Елс , да ви е жива и здрава малката принцеска!  bouquet

# 209
Елси - Честит празник, много здраве и щастие за Тони!

Общи условия

Активация на акаунт