Пачи, Честит ти Рожден Ден! Здрава, щастлива и много обичана !!!

,на 25 се прибираме за малко в БГ ,надявам се да случим на хубаво време ,децата нямат търпение да отидат на морето.Двете са страхотна комбина в правенето на бели
,започнаха да използват дръжките на чекмеджетата в кухнята за стълбичка и се катерят и бъркат в всички шкафове

..изобщо голям "купон" 
Аз съм добре,малко ми се гадеше,но отмина,сега останаха леките болки в кръста.Надявам се всичко да е ок!
Днес с половинката приключихме отношенията си със злобната му майка,която все се навираше където не и е работа и е нежелана!Не ми се разправя колко ниско е тая,но мъжо и даде да разбере,че не е тя човека,който ще му казва какво да прави и как и с кого да живее!Съжалявам такива "хора" и "майки",ако могат да се нарекат така,които манипулират и промиват мозъците на децата си,които дори не са отгледали те.Е,радвам се,че мъжо разбра каква е и не позволи да го манипулира,както прави с брат му и сестра му.Какво да ви кажа...същества всякакви,наказват се сами,не си струва ние да си губим времето с тях!!!
Иначе сме добре,имаме си с мъжо кошери с пчели и вадим мед.Надяваме се годината да е добра,добива-също!
Ивко вече знае,че мама има бебе в коремчето и казва,че щял да го гледа и искал да е момче,за да си играели.
Днес ме пита колко щели да станат бебета като го извади доктора и аз му казвам "Едно",а той:"Ами аз нали съм твоето бебе,значи ще станем две!" .Много е сладък милия!
Хайде лека,че изписах темата.

Започна да спи на 2-ияет. обаче, едва когато видя, че Гого е на първия
и понеже съм нощтна птица и си лягам в сутрините тя не идва в леглото но идва на дивана в хола и там спи. Баща и работи нощи и си ляга рано сутрин и по някога и поволявам да легне в нашия креват и и казвам че като си дойде баща и той ще я премести в нейния креват.

)
)
)