Подадохте ли молби за винетки?

• 121 212
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Дали вече не са готови новите винетки? Някой да е ходил в социалните да си я получи?

# 601
  • Враца
След 20.01.2012 трябва да са готови.

# 602
  • София и там където не се пуши
На моят съпруг са казали да отиде на 18-ти да си я вземе, а за тези (като нас), които за пръв път взимаме, да караме с решението от ТЕЛК и там входно номерче ли беше. За останалите важи старата винетка .

# 603
  • в полите на Балкана
На мен ми казаха след 15 да отида за винтеката.

# 604
Така като ви чета, значи навсякъде е различно. Май другата седмица ще прескоча до социални и аз да попитам.

# 605
на мен ми казаха за Варна от 2.02 ще ги дават

# 606
Явно наистина навсякъде е различно. На мен ми казаха след 05.01. да отида, но аз още не съм ходила. Довечера ако се прибера навреме можа да мина да проверя дали са готови  Peace А иначе знам, че старите винетки важат до края на януари  Rolling Eyes

# 607
  • в края на града
При нас е месец след подаване на молбата, ние я подадохме на 21.12, на 21.01  трябва да се иде да се вземе винетката...
И още не мога да повярвам, че стана действителност, петиция, подписи, разглеждане , комисии, Росонери   bouquet  bouquet  bouquet (и за всички други)

# 608
А на нас- чак към 25 февруари, носели им винетки веднъж месечно и вече било късно за този месец...

# 609
Аз моята си я взех вчера. Подадох молба на 14 декември. Кога е била готова не знам - бяха ми казали да мина след 5 януари  Peace

# 610
Ние я взехме днес.Подадохме молба началото на декември,казаха ни в края на месец а или началото на януари да отидем да си я вземем.

# 611
Ихууууу  Party Взехме и ние винеткатааааа  Party
Ей, най-накрая успяхме  Whistling

# 612
Ние взехме винетка още на 21 декември, бях подала документите десетина дни преди това Simple Smile

# 613
Здравейте,аз днес взех решението от ТЕЛК,но трябвало да се завери след 14 дни,това е на 3 февруари....ще изпусна ли срока за подаване на молба за винетка?Да ходя ли да се моля да ми го заверят по рано Sad.това е в Бургас.

# 614
  • София
Здравейте,аз днес взех решението от ТЕЛК,но трябвало да се завери след 14 дни,това е на 3 февруари....ще изпусна ли срока за подаване на молба за винетка?Да ходя ли да се моля да ми го заверят по рано Sad.това е в Бургас.
Няма как да изпуснеш срока защото няма определен такъв.   PeaceВ момента масово се подават молби защото самият винетен стикер е със срок до 31,01, а от 01,02 за настоящата година трябва нов, но молба можеш да подадеш по всяко време и щом отговаряш на условията, ще ти бъде издаден такъв.

Общи условия

Активация на акаунт