Подадохте ли молби за винетки?

• 121 651
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Да се запиша и аз да следя темата Peace, че просто тази тема "безплатни винетки" ми е слабост. От 2006 г., март месец, ми казаха, че нямам право на винетка, защото колата не е на името на детето, което е със 100% с Ч.П., а аз тогава онемях, защото не знаех, че мога да си пиша колата тогава на 4-годишната ми дъщеря, но когато купувахме колата, кой ти знае, какво ни чака, че детето ще се окаже с проблем, и ще има ТЕЛК и т.н. и досега всяка година се боря с този казус и все нямаме право.
Ако аз или съпругът ми имаме ТЕЛК, колата е семейна собственост, получаваш винетка, но явно детето не мога да докажа, че е наша собственост, че тази кола обслужва основно него и то самото малко, малолетно естествено не може да я управлява, но.... Ще й дойде много на нашата мила Родина да дава винетки, ще я разорим.
Отказохме се да я пишем на нейно име, само заради факте, че не дай си БОже се наложи да я продадем, ще ни се разкаже играта в съда, като ги знам какви са и колко ли такси ще трябва да плащаме. Данъкът ни за година е 20 лв, не е проблем за ежегодно плащане.
Изпрочетох всичко, което сте писали, не разбрах някой от вас да има положителен отговор за винетка, без да е на името на детето колата.
ОТ понеделник, ще пращам мъжа ми в социалните, аз не съм се отказала още, ще видя да звънна и в социалното в Пловдив.
Ако не, да търсим съдействие от телевизиите                                                                                                                                                   .
Хайде връзката с телевизията я имам ще се навиеш ли да те снимат?Виж какво ми отговориха от Сутрешния блок                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
 Здравейте, госпожо Димитрова!  
Казвам се Иван Георгиев и съм репортер на предаването „Тази сутрин” на телевизия bTV.

Пиша ви след прочита на писмото ви за безплатните винетки за деца с увреждания. Условието,

детето да е собственик на автомобила, за да получи винетен стикер, наистина е крайно неудобно.

Това е така, особено в случаите на всички семейства, които живеят извън областните градове.

Какъвто, очевидно, е и вашият случай. Много бихме искали да попитаме отговорните органи от къде идва този пропуск в правилата

за раздаване на винетни стикери! За целта обаче имаме нужда от конкретен случай, който да разкажем като илюстрация на

проблема, който всички семейства във вашето положение имат. Ще съм ви благодарен, ако се свържете с мен на телефон 0897 XXXXXXX

или да ми изпратите e-mail с ваш телефонен номер, на който ще можем да се чуем.

Предварително благодаря!

Поздрав!

Иван Георгиев

bTV „Тази сутрин”, репортер

тел.: 0897 XXXXXXXXX

e-mail: ivan_georgiev@btv.bg
[/quote]                                                                                                                                                                                                                                              но  аз не мога да се снимам  по лични причини а те искат да направят репортаж

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 22:46 от Igi_

# 91
  • София
Препоръчвам телефона да го давате на лични!

# 92
mama na sladur, нямам против, но и в София има доста семейства като мен, писах на ЛС, че ще се чуем след 10,30 с теб, а майки от София няма ли да се включат, дори една с контретен случай, който пък е почти едентичен и така да се подкрепят, повече майки, повече ще натежим, ще ни се обърне внимание, поради липса на масовост, така преди време не ми разрешиха репортаж на друга тема да се излъчи, въпреки че бе заснет, за това казвам повече майки и бащи - по добре, да се види недоволоството на родителите.

# 93
Мама на сладур,уважавам личните ти причини,но отказвам да разбера как може те да са пречка да защитим интереса на децата си:
Едни не искат да си вадят ТЕЛК,защото детето щяло да се води инвалид,други не искат да го вкарват в регистър на деца с увреждания(когато и ако бъде направен такъв) щото каква щяла да бъде ползата за детето им от него,трети не искат да показват този ТЕЛК в детска градина или училище,четвърти искат помощ от спонсори,но ако може никъде да не се отразява факта,че молят за помощ,пети не знам какво си ooooh!
Като тръгнем по тази логика накрая излиза,че системата в страната е страхотна и мрънкащите и недоволни родители са шепа хора,които си мрънкат и крякат ей така за разнообразие.
Извинете за спама,ама искаме да се случи нещо без да правим нищо, за това накрая наистина не се случва нищо.
За протокола-нямам кола иначе отдавна да съм се появила където трябва,благополучието на детето ми е по-важно от хорското мнение,защото то страда и има нужда от помощ,което не ме спира обаче да настоявам къде ли не тази простотия с винетките за деца с увреждания най-после да бъде прекратена.

# 94
                     То да беше само с винетките  ooooh!  и само за децата,но същото е и с всички хора с увреждания или с тежки заболявания.

# 95
Мама на сладур,уважавам личните ти причини,но отказвам да разбера как може те да са пречка да защитим интереса на децата си:
Едни не искат да си вадят ТЕЛК,защото детето щяло да се води инвалид,други не искат да го вкарват в регистър на деца с увреждания(когато и ако бъде направен такъв) щото каква щяла да бъде ползата за детето им от него,трети не искат да показват този ТЕЛК в детска градина или училище,четвърти искат помощ от спонсори,но ако може никъде да не се отразява факта,че молят за помощ,пети не знам какво си ooooh!
Като тръгнем по тази логика накрая излиза,че системата в страната е страхотна и мрънкащите и недоволни родители са шепа хора,които си мрънкат и крякат ей така за разнообразие.
Извинете за спама,ама искаме да се случи нещо без да правим нищо, за това накрая наистина не се случва нищо.
За протокола-нямам кола иначе отдавна да съм се появила където трябва,благополучието на детето ми е по-важно от хорското мнение,защото то страда и има нужда от помощ,което не ме спира обаче да настоявам къде ли не тази простотия с винетките за деца с увреждания най-после да бъде прекратена.
ДОБРЕ АМА ТИ КАКВО НАПРАВИ ЗА ДА ПРОМЕНИШ НЕЩО?      АЗ ПОНЕ ПИСАХ В ТЕЛЕВИЗИЯТА И ИСКАХ ПРОСТО ДА ПИТАТ ТЕЗИ КОИТО СА ПРИЕЛИ НАРЕДБАТА ЗАЩО Е ТОВА АБСУРДНО УСЛОВИЕ ДЕТЕТО ДА Е СОБСТВЕНИК,НО ТЕ ТЪРСЯТ ВИСОКИ РЕЙТИНГИ И ИСКАТ РЕПОРТАЖ? Вместо да критикуваш хората които поне правят опити да ОПРАВЯТ НЕЩАТА ДА  БЕШЕ НАПРАВИЛА НЕЩО ,МАЙ САМАТА ТИ СИ ОТ ТЕЗИ ДЕТО МРЪНКАТ ЗА ВСИЧКО ? А СЛЕД КАТО НЯМА НЕЩО КОЕТО ДА ТЕ СПРЕ ДА ЗАЩИТИШ ПРАВАТА НА ДЕТЕТО СИ ,ЗАЩО ОЩЕ НЕ СИ ГО НАПРАВИЛА  АМИ СЕ  САМО  МНОГО ЗНАЕШ И УПРЕКВАШ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ГИ ЗАЩИТЯТ ВМЕСТО ТЕБ ? МИСЛЯ ЧЕ ВМЕСТО ДА КРИТИКУВАТЕ ТРЯБВА ДА ДА ЗАСТАНЕТЕ ДО НАС С РОСОНЕРИ (КОЯТО ЕДИНСТВЕНА ИМА КУРАЖ ДА  ЗАСТАНЕ ПРЕД КАМЕРА)  И ДА НАПРАВИМ РЕПОРТАЖА ЗАЕДНО !!!

# 96
ДОБРЕ АМА ТИ КАКВО НАПРАВИ ЗА ДА ПРОМЕНИШ НЕЩО?      АЗ ПОНЕ ПИСАХ В ТЕЛЕВИЗИЯТА И ИСКАХ ПРОСТО ДА ПИТАТ ТЕЗИ КОИТО СА ПРИЕЛИ НАРЕДБАТА ЗАЩО Е ТОВА АБСУРДНО УСЛОВИЕ ДЕТЕТО ДА Е СОБСТВЕНИК,НО ТЕ ТЪРСЯТ ВИСОКИ РЕЙТИНГИ И ИСКАТ РЕПОРТАЖ? Вместо да критикуваш хората които поне правят опити да ОПРАВЯТ НЕЩАТА ДА  БЕШЕ НАПРАВИЛА НЕЩО ,МАЙ САМАТА ТИ СИ ОТ ТЕЗИ ДЕТО МРЪНКАТ ЗА ВСИЧКО ? А СЛЕД КАТО НЯМА НЕЩО КОЕТО ДА ТЕ СПРЕ ДА ЗАЩИТИШ ПРАВАТА НА ДЕТЕТО СИ ,ЗАЩО ОЩЕ НЕ СИ ГО НАПРАВИЛА  АМИ СЕ  САМО  МНОГО ЗНАЕШ И УПРЕКВАШ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ГИ ЗАЩИТЯТ ВМЕСТО ТЕБ ? МИСЛЯ ЧЕ ВМЕСТО ДА КРИТИКУВАТЕ ТРЯБВА ДА ДА ЗАСТАНЕТЕ ДО НАС С РОСОНЕРИ (КОЯТО ЕДИНСТВЕНА ИМА КУРАЖ ДА  ЗАСТАНЕ ПРЕД КАМЕРА)  И ДА НАПРАВИМ РЕПОРТАЖА ЗАЕДНО !!!
Не е нужно да крещиш-имам късогледство,а не слухови проблеми.
 Naughty
Въпросът който ми задаваш го зададох на съветничката на Бойко Борисов при една от поредните ни срещи с властта-защо всеки закон в тази държава дискриминира децата и семействата ни,посочвайки и именно този за винетката.Тя ме изслуша и  поиска от мен писмен отказ на молбата ми за винетка( аз като нямаща пари за автомобил не съм и подавала молба за винетка)-е как да и дам нещо ,което нямам?!
И тя, и медиите работят с ФАКТИ ЧЕРНО НА БЯЛО.
Какво правя или не правя аз няма значение в случая,защото когато аз правя нещо участвам в него,а не стоя скрита зад другиго.
Вдругиден на поредната среща ,на която ще се борим за правата на всички ни пак ще съм там(вместо на процедура нужна на детето ми),ако искаш ела и заеми мястото ми Hug
А относно правата на детето ми-то само говори как съм ги отстоявала,с борба или в очакване някой друг да му ги отстоява,защото аз се гордея с него,за разлика от теб,която се срамуваш от детето си.  bouquet

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 23:31 от pogar

# 97
ДОБРЕ АМА ТИ КАКВО НАПРАВИ ЗА ДА ПРОМЕНИШ НЕЩО?нямаш кола и не те интересува нали?      АЗ ПОНЕ ПИСАХ В ТЕЛЕВИЗИЯТА И ИСКАХ ПРОСТО ДА ПИТАТ ТЕЗИ КОИТО СА ПРИЕЛИ НАРЕДБАТА ЗАЩО Е ТОВА АБСУРДНО УСЛОВИЕ ДЕТЕТО ДА Е СОБСТВЕНИК,НО ТЕ ТЪРСЯТ ВИСОКИ РЕЙТИНГИ И ИСКАТ РЕПОРТАЖ? Вместо да критикуваш хората които поне правят опити да ОПРАВЯТ НЕЩАТА ДА  БЕШЕ НАПРАВИЛА НЕЩО ,МАЙ САМАТА ТИ СИ ОТ ТЕЗИ ДЕТО МРЪНКАТ ЗА ВСИЧКО ? А СЛЕД КАТО НЯМА НЕЩО КОЕТО ДА ТЕ СПРЕ ДА ЗАЩИТИШ ПРАВАТА НА ДЕТЕТО СИ ,ЗАЩО ОЩЕ НЕ СИ ГО НАПРАВИЛА  АМИ СЕ  САМО  МНОГО ЗНАЕШ И УПРЕКВАШ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ГИ ЗАЩИТЯТ ВМЕСТО ТЕБ ? МИСЛЯ ЧЕ ВМЕСТО ДА КРИТИКУВАТЕ ТРЯБВА ДА ДА ЗАСТАНЕТЕ ДО НАС С РОСОНЕРИ (КОЯТО ЕДИНСТВЕНА ИМА КУРАЖ ДА  ЗАСТАНЕ ПРЕД КАМЕРА)  И ДА НАПРАВИМ РЕПОРТАЖА ЗАЕДНО !!!
Не е нужно да крещиш-имам късогледство,а не слухови проблеми.
 Naughty
Въпросът който ми задаваш го зададох на съветничката на Бойко Борисов при една от поредните ни срещи с властта-защо всеки закон в тази държава дискриминира децата и семействата ни,посочвайки и именно този за винетката.Тя ме изслуша и  поиска от мен писмен отказ на молбата ми за винетка( аз като нямаща пари за автомобил не съм и подавала молба за винетка)-е как да и дам нещо ,което нямам?!
И тя, и медиите работят с ФАКТИ ЧЕРНО НА БЯЛО.
Какво правя или не правя аз няма значение в случая,защото когато аз правя нещо участвам в него,а не стоя скрита зад другиго.
Вдругиден на поредната среща ,на която ще се борим за правата на всички ни пак ще съм там(вместо на процедура нужна на детето ми),ако искаш ела и заеми мястото ми Hug
А относно правата на детето ми-то само говори как съм ги отстоявала,с борба или в очакване някой друг да му ги отстоява,защото аз се гордея с него,за разлика от теб,която се срамуваш от детето си.  bouquet
толкова много жлъч и злоба  ау !!! Не знам как разбра че се срамувам от детето си ? Личните ми причини не те засягат за да ги коментираш !!! Така че гледай себе си и си злобей в къщи  ! Намери си друг когото да дъвчеш аз съм прекалено жилава.Успех!!!  smile3528

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 22:18 от mama na sladur

# 98
Хайде стига сте спорили, не се карайте, заставам пред камерата на бТВ, само да се обади репортера. Това, което ме притеснява, че нямам писмен отказ за винетка, защото не подавам изобщо молба, а не го правя защото закона те отхвърля вяска година, не се примерявам с така написаното в закона, че детето не е моя собственост, а семейната кола е такава.

# 99
Еми как ще имаш писмен отказ,като изобщо не ти позволяват да подадеш документи.Миналата година мьжа ми отиде и настояваше да му приемат документите нищо,че ще получи отказ.Не му ги приеха изобщо.Смятам ,че е хубаво пред камерата да застанат хора ,които водят децата си в друг град на терапии и наистина се нуждаят от винетка.Иначе може нещо да започнат да се заяждат с хората.

# 100
Еми как ще имаш писмен отказ,като изобщо не ти позволяват да подадеш документи.Миналата година мьжа ми отиде и настояваше да му приемат документите нищо,че ще получи отказ.Не му ги приеха изобщо.Смятам ,че е хубаво пред камерата да застанат хора ,които водят децата си в друг град на терапии и наистина се нуждаят от винетка.Иначе може нещо да започнат да се заяждат с хората.
Шефче,точно за това иде реч-да се изправим обосновани в исканията си-да се опрем на този "перфектен" закон,без обосновка сме просто тълпа недоволни,но явно някои не искат да го проумеят ,защото така им изнася.
Относно приема на  документите-никъде и никой няма право да ви отказва това,длъжни са,просто трябва да сте настоятелни,защото именно устния отказ ни оставя с празни ръце и беззащитни,а писмения трябва да е ясно мотивиран защо и по какви причини ви отказват,а това е точно каквото ни трябва-черно на бяло как закона с лява ръка уж дава нещо,а с дяснята го взима.
За по-неопитните и новобранците в сферата-бъдете ако щете и нахални(в собствените си очи дори) с разните бюрократични писарушки,ако с това ще постигнете спазване на правата на децата си,никой друг не може да го стори вместо вас,защото вие сте единствените хора мислещи за децата си,те разчитат на вас!
Мама на сладур,злобата за която говориш я има всеки-тя ни помага да оцелеем,а на мен лично и да се предпазя от разни тарикати опитващи се да трупат актив на чужд гръб уж в полза на всички ни,а в твоя случай е грозно и неморално,а колко е нагло пък въобщя няма да коментирам.
Извинявай,че някои от нас не искат да бъдат употребени Mr. Green
Хората са казали-искай и ще ти се даде,а също и Господ дава ,ама в кошара не вкарва,та когато търсиш помощ не го прави с едничката цел да спечелиш и излезеш сух от водата-такова животно нЕма!
Бъди здрава и успех!  bouquet

# 101
Здравейте мили дами,С интерес следя темата,но в последно време забелязвам че тона стана малко груб.Мисля че достатъчно ни е сложно положението та да се впрягаме на глупости.Нека всеки сам прецени кое,как и какво да прави и пише.В крайна сметка всеки си е сам господар.А относно винетките,мисля че сме адски прецакани!!! #2gunfireПри запитване от моя страна -защо не ми се полага винетка,,любезна,,служителка в социалните ми отговори-,,ЕЕЕЕЕ,престанете вече с тия винетки!!!Нали получавате за транспортни разходи?!.Напълно съм стгласна че и на тях им е писнало вече,но е и факт че и ние сме в същото положение.Пожелавам на Всички лек ден и повече поводи за усмивки newsm51

# 102
"Получаваме за транспортни разходи" - ами да си ги събираме та да си купим винетка.

Мен ме дразни факта, че дори колата да е на другото име - пример - ако аз съм с ТЕЛК, но колата се води на мъжа ми, като семейна собственост, колата има право на винетка, а колата, която вози дете със 100% с  Ч.П. няма право на винетка, ако не е на негово име, и то малолетно, не може да я управлявла, а кой я управлява - бащата или майката, не може.

Има семейства, които по горецетирания случай взимат винетка, дори имат доходи големи, с които една винетка въобще не ги бърка, но да си вземат от държавата, а нашетои другите деца като нея в нашия случай остават ощетени от закона. ДЕТЕТО НЕ Е ТВОЯ СЕМЕЙНА СОБСТВЕНОСТ, А КОЛА Е!  Ето това ни УЧУДИ и е НЕДОУМЯВАЩО!

ЩЕ ИМА ВИНЕТКИ - НЯМА ДА ИМА ВИНЕТКИ! КАКВО ДА ПРАВИМ - ДА ПРЕХВЪРЛЯМЕ ЛИ КОЛАТА ИЛИ НЕ?! НЕДАЙ СИ БОЖЕ ТИ СЕ НАЛОЖИ В ТОЗИ ОБЪРКАН И ТРУДЕН ЖИВОТ ДА СИ ПРОДАДЕШ КОЛАТА, ТРЯБВА ДА СЕ МОЛИШ НА СЪДА, АЙДЕ И ТАМ ВРЕМЕ И НЕРВИ, ХАЙДЕ И ТАМ СИГУРНО РАЗНИ ТАКСИ, КАКВИТО СА ОБЕРДЖИЙНИЦИ СТАНАЛИ....

ПРАВЯТ НА ХАМПИ РОДИТЕЛИТЕ, ВМЕСТО ДА ГИ УЛЕСНЯВАТ!

ИМАМ БРАТОВЧЕДИ В ГЕРМАНИЯ, ИНВАЛИДИ, БЕЗ КРАЙНИЦИ, КЪДЕ КЪДЕ СА ПО-ДОБРЕ И УЛЕСНЕНИ, ОБГРИЖИНИ, С КАКВА МОДЕРНА КОЛА СПЕЦИАЛНА ЗА ИНВАЛИДИ  ДОЙДОХА....

СИСТЕМАТА НИ Е СБЪРКАНА.

КАТО ЩЕ ДАВАТ ДА ДАВАТ НАИСТИНА НА НУЖДАЕЩИ СЕ ХОРА, ИЛИ ВЪОБЩЕ ДА НЕ ДАВАТ

ЯДОСАХТ СЕ

# 103
"Получаваме за транспортни разходи" - ами да си ги събираме та да си купим винетка.

Мен ме дразни факта, че дори колата да е на другото име - пример - ако аз съм с ТЕЛК, но колата се води на мъжа ми, като семейна собственост, колата има право на винетка, а колата, която вози дете със 100% с  Ч.П. няма право на винетка, ако не е на негово име, и то малолетно, не може да я управлявла, а кой я управлява - бащата или майката, не може.

Има семейства, които по горецетирания случай взимат винетка, дори имат доходи големи, с които една винетка въобще не ги бърка, но да си вземат от държавата, а нашетои другите деца като нея в нашия случай остават ощетени от закона. ДЕТЕТО НЕ Е ТВОЯ СЕМЕЙНА СОБСТВЕНОСТ, А КОЛА Е!  Ето това ни УЧУДИ и е НЕДОУМЯВАЩО!

ЩЕ ИМА ВИНЕТКИ - НЯМА ДА ИМА ВИНЕТКИ! КАКВО ДА ПРАВИМ - ДА ПРЕХВЪРЛЯМЕ ЛИ КОЛАТА ИЛИ НЕ?! НЕДАЙ СИ БОЖЕ ТИ СЕ НАЛОЖИ В ТОЗИ ОБЪРКАН И ТРУДЕН ЖИВОТ ДА СИ ПРОДАДЕШ КОЛАТА, ТРЯБВА ДА СЕ МОЛИШ НА СЪДА, АЙДЕ И ТАМ ВРЕМЕ И НЕРВИ, ХАЙДЕ И ТАМ СИГУРНО РАЗНИ ТАКСИ, КАКВИТО СА ОБЕРДЖИЙНИЦИ СТАНАЛИ....

ПРАВЯТ НА ХАМПИ РОДИТЕЛИТЕ, ВМЕСТО ДА ГИ УЛЕСНЯВАТ!

ИМАМ БРАТОВЧЕДИ В ГЕРМАНИЯ, ИНВАЛИДИ, БЕЗ КРАЙНИЦИ, КЪДЕ КЪДЕ СА ПО-ДОБРЕ И УЛЕСНЕНИ, ОБГРИЖИНИ, С КАКВА МОДЕРНА КОЛА СПЕЦИАЛНА ЗА ИНВАЛИДИ  ДОЙДОХА....

СИСТЕМАТА НИ Е СБЪРКАНА.

КАТО ЩЕ ДАВАТ ДА ДАВАТ НАИСТИНА НА НУЖДАЕЩИ СЕ ХОРА, ИЛИ ВЪОБЩЕ ДА НЕ ДАВАТ

ЯДОСАХТ СЕ

Не се ядосвай мила,това тук в БГ е факт и сигурно с години ще е така,не си пропилявай нервите.Аз вече и без нерви останах и без сили SadЗа година и нещо що простотии ми минаха п/з главата,та за това ти го казвам-не се ядосвай.

# 104
Шефче,точно за това иде реч-да се изправим обосновани в исканията си-да се опрем на този "перфектен" закон,без обосновка сме просто тълпа недоволни,но явно някои не искат да го проумеят ,защото така им изнася.
Относно приема на  документите-никъде и никой няма право да ви отказва това,длъжни са,просто трябва да сте настоятелни,защото именно устния отказ ни оставя с празни ръце и беззащитни,а писмения трябва да е ясно мотивиран защо и по какви причини ви отказват,а това е точно каквото ни трябва-черно на бяло как закона с лява ръка уж дава нещо,а с дяснята го взима.
За по-неопитните и новобранците в сферата-бъдете ако щете и нахални(в собствените си очи дори) с разните бюрократични писарушки,ако с това ще постигнете спазване на правата на децата си,никой друг не може да го стори вместо вас,защото вие сте единствените хора мислещи за децата си,те разчитат на вас!
Мама на сладур,злобата за която говориш я има всеки-тя ни помага да оцелеем,а на мен лично и да се предпазя от разни тарикати опитващи се да трупат актив на чужд гръб уж в полза на всички ни,а в твоя случай е грозно и неморално,а колко е нагло пък въобщя няма да коментирам.
Извинявай,че някои от нас не искат да бъдат употребени Mr. Green
Хората са казали-искай и ще ти се даде,а също и Господ дава ,ама в кошара не вкарва,та когато търсиш помощ не го прави с едничката цел да спечелиш и излезеш сух от водата-такова животно нЕма!
Бъди здрава и успех!  bouquet
Не мисля ,че като си помагаме и допълваме кой с каквото може в трудните ни битки в ежедневието е трупане на дивиденти.Нали не всички са еднакви ?Логично е ако някой по-каквато ида е причина не може да се справи сам и потърси помощ от сродни по съдба души ,те да му  подадат ръка за помощ,а не да му я отсекат? Не СЪМ искала  нищо от теб  НАЛИ? Като не искаш не помагай но моля те спри с обидите и нападките и не ни пречи да получим справедливост!Мисля че ще успеем,пък дали пряко или косвено няма значение!Важен е резултата. БЛАГОДАРЯ НА Rossoneri  за съдействието и разбирането !!!

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 21:51 от mama na sladur

Общи условия

Активация на акаунт