Маша-четка за коса - дайте мнения за два модела?

• 17 917
  • 19
  •   1
Отговори
  • До хладилника, който обичам
Обмислям между ROWENTA CF-9000 и BRAUN AS-400 SET. Бих се радвала ползвалите ги на живо да кажат мнения за качествата им.

Не съм по прическите, ще се ползва за спорадично оформяне, в дните, в които не е добре да изглеждам като метла в косата  Laughing В някои дни косата ми се завива силно навън над ушите (чуплива, да дължина в момента ок. 6-8 см под ушите) и добивам леко странен вид  Crazy Това не е желан ефект, така че се надявам с такава четка да го контолирам.

# 1
Никой ги няма тези маши ли? Rolling Eyes Странно чак.

# 2
Аз имам  Rowenta-та и не съм доволна от нея. Самата четка се заплита в косата ми, а крайния резултат определено не ми харесва, но може би това се дължи и на неумението ми да работя с подобни продукти.

# 3
Бу, майка ми имаше някаква такава преди 5-6 години, нищо не ставаше от нея. За този вид четки не съм и чела добри отзиви.

# 4
Аз мога да ти препоръчам това : http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09037817

По принцип става и за извиване на косата навън , може би ако си по-сръчна , при мен се получава , но не особено успешно.

А и не се губи много време , хем изсушаваш , хем оформяш.

Видях сега , че го дават в комплект с четката на Ровента на прИмоция , може да се комбинираш с някой.

# 5
И аз имам тази на Ровента, която си показала. Не съм доволна! даже се опитах да я продам, но никой не я искаше Mr. Green заплита косата наистина, нито изправя, нито оформя, нито извива...нищо!!! Косата ми след нея става една безформена, провиснала ни права ни чуплива - ужас. Фризьорка ми е казвала, че била подходяща за по-къси коси и не толкова гъсти, а моята е дълга, гъста, освен това самият ми косъм е не особено подходящ за изправяне и за мен не става тази четка. Чела съм и добри мнения за нея, може би наситина си зависи от сръчността и уменията на боравещия с четката, но аз ако сега трябваше да си купувам такава и знаех какъв е ефекта от нея не бих си я купила Peace

# 6
Въх, отказахте ме от Ровентата Crazy За Браун-а мисля, че си е проста маша с два накрайника. Третият като гребен четох в сайта им, че бил за леко повдигане от корените при сушене. Дали тя няма да е по-добрия вариант?

Аз с на майка ми машата не съм твърде сръчна, но поне криво-ляво успявам да си извия косата колкото да не стърчи навън много (тя в свободно състояние щръква много жизнерадостно нагоре точно над ушите и имам леко налудничав вид; обидното е, че като е дълга, никакви чупки почти няма).

The_Sunrise, това ми надхвърля бюджета, но кажи отзиви, добре ли действа за такова изправяне?

# 7
Аз имам  Rowenta-та и не съм доволна от нея. Самата четка се заплита в косата ми, а крайния резултат определено не ми харесва, но може би това се дължи и на неумението ми да работя с подобни продукти.
  Peace

Бу избери си нещо друго тези маши са пълна глупост никаква работа невършат

# 8
Аз имам тази на Ровента. Не е лоша, ама...

Взех си я след като смених прическата и установих, че посмъртно не мога да я докарам така както ме фризира фризьорката. Оформя според мен, аз се подкъсих, иначе май наистина не е за дълги коси.

Оформя, на моята коса се отразява като я ползвам, подредена изглежда, не е лоша.  Но за тази цена - някак исках повече.

Отделно, че сам човек незнам как може да се оформи. Аз понеже я ползвам толкова спорадично, сигурно нямам умения.

# 9
  • София
Аз също имам четката на Ровента. Преди да я взема, доста негативни мнения бях прочела, но не съжалявам. Ползвам я от около 2 години. Според мен ако можеш да си изправяш косата с обикновена четка и сешоар, с Ровентата ще ти е няколко идеи по лесно. Иска се все пак определена сръчност. (Моята коса е дълга и права, но косъмът е тънък.)

# 10
С четка и сешоар съм изключително несръчна, мисля, че не ми достига една ръка. Затова се надявах с такова да е по-лесно.
Сега почвам да се замислям за изправящите сешоари, те май са за леворъки като мен.

# 11
Много лесно се използва "изправящия" сешоар , само при първото ползване е малко кофти , но се свиква.

Аз съм доволна от този , който съм показала по-горе , косата ми е дълга и се справям доста бързо с него. Суша и оформям за 20-30 минути.

Имаше специална тема за този вид сешоари , там май се препоръчваше един друг , по-подходящ за къса коса , ето я темата : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=335445.0

# 12
  • София
Аз също имам Ровентата, взех я когато косата ми беше до раменете. Доволна бях, не ми се е заплитала косата, добре успявах да я оформя ... но честно казано бързо спрях да я използвам, защото много време ми отнемаше.  ooooh! Сега събира прах.  Rolling Eyes

# 13
 WhistlingИ аз имам четката на Ровента  http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09045905 ,подариха ми я за РД преди 2 месеца,  ползвала съм я  3 пъти и съм доволна , но нямам толкова време и търпение да седя по 50 минути пред огледалото и да оформям косата си .Иначе е чудесна за изглаждане на косата ,особено ако е тънка като моята и хвърчи накъдето си поиска. Не я прави идеално права , но ефекта , който се получава е страхотен.Аз използвам течни кристали преди да почна да я ползвам и изобщо нямам проблем със заплитането.Много по-подходяща е за изглаждане и навиване на косата , поне при мен ,защото ми е чуплива косата и ако реша да я изправя много бързо се начупва , защото четката е 1000W , а за ефективно изправяне са нужни поне 1800 и препарати за права коса .

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 13:40 от Бу

# 14
Прочетох другата тема за сешоарите,и има много добри отзиви,за този

дават го по подходящ за къси коси,а моята е на черта,а някой знае ли каква  е цената му.

Общи условия

Активация на акаунт