Не съм по прическите, ще се ползва за спорадично оформяне, в дните, в които не е добре да изглеждам като метла в косата
Това не е желан ефект, така че се надявам с такава четка да го контолирам.
Това не е желан ефект, така че се надявам с такава четка да го контолирам.
За Браун-а мисля, че си е проста маша с два накрайника. Третият като гребен четох в сайта им, че бил за леко повдигане от корените при сушене. Дали тя няма да е по-добрия вариант? 
И аз имам четката на Ровента http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09045905 ,подариха ми я за РД преди 2 месеца, ползвала съм я 3 пъти и съм доволна , но нямам толкова време и търпение да седя по 50 минути пред огледалото и да оформям косата си .Иначе е чудесна за изглаждане на косата ,особено ако е тънка като моята и хвърчи накъдето си поиска. Не я прави идеално права , но ефекта , който се получава е страхотен.Аз използвам течни кристали преди да почна да я ползвам и изобщо нямам проблем със заплитането.Много по-подходяща е за изглаждане и навиване на косата , поне при мен ,защото ми е чуплива косата и ако реша да я изправя много бързо се начупва , защото четката е 1000W , а за ефективно изправяне са нужни поне 1800 и препарати за права коса .