90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 74

• 37 962
  • 756
  •   1
Отговори
# 30
Ей здравейте фиданки и бъдещи такива, аз днес съм на белтъци , вчера успях да устискам фронта с плодовете , като че ли този ден ми е най-лесен за изпълнение.

# 31
здравейте и от мен..аз последните дни съм горе-долу стриктна, но няма минуси, днес ми е 9ти ден - белтъчен, вчера успях да изкарам само на плодове, но пък си хапнах доста киви и мандаринки..
лек и успешен ден на всички

# 32
Добър ден и от мен!
Днес е време за отчет.Вчерашния 29 ден,който направих като втори плодов мина без прегрешения.И днес мога да кажа,че за първия цикъл от диетата резултата ми е - 9.200 кг. newsm44
Не съм очаквала такъв резултат,защото Ви писах че на три пъти имах прегрешения.А и не съм спортувала въобще.Много ми е трудно да намеря време за спорт,защото сутрин ставам в 5.30 часа за работа.Вечер се прибирам и започвам с домашната работа и грижите покрай децата.От както мъжа ми почина ми е доста трудно да се справям сама.Вярно е че сега като живеем при родителите ми те помагат колкото могат-но си има неща които само майката може да направи.Не обичам да се олаквам,а и живота продължава.Ще се опитам да намеря време и за поне малко спорт-вероятно като си легнат децата.
А днес започнах втория цикъл-белтъчен ден,който до момента върви добре.Знам от прочетеното,че през втория цикъл се свалят повече см.Но каквито и да са резултатите съм убедена че диетата действа.
Лек и успешен ден на всички бивши,настоящи и бъдещи фиданки!

# 33
irena_oi браво  smile3501 чудесен резултат! Да помоля за снимки за стимул  newsm17 всички обещават пък .....
Продължавай в същият дух,вярвам няма да ти е трудно,резултата ти е повече от стимулиращ  newsm10

# 34
Браво Иренка  newsm10, такива като теб ми дават стимул да продължавам , ти си идеалният пример и ми се струват много свалените килца за 29  дена  Shocked.

Момичета да ви попитам, тъй като аз искам да свале не повече от 10 кг и , ако това се случи през първия цикъл ,да продължа ли , защото нали прекъснеш ли , няма ефект или да си действам нататък?

# 35
Здравейте!От днес и аз започвам диетата, някой ще ме светне ли може ли да се използва олио при приготвянето на храната, понеже от първия постинг става ясно че неможе, а после чета рецепти в които дори се пържи/в белтъчния ден/ Hug

# 36
Здравейте момичета.
irena_oi браво    Hug
Викате снимки искате.
Ами аз от 109 кг., сега съм 102 кг., голяма разлика няма.
А не се сетих да си направя снимки, за да сравнявам.
Защото не мислех че ще успея. Embarassed

# 37
здравейте момичета Hug
irena браво smile3501
аз днес съм на въглехидрати този ден ми е най труден човек се изкушава много Embarassed
лек ден на всички фиданки

# 38
здравейте и от мен.
irena браво за хубавия резултат. smile3501 smile3501
а сега искам да ви попитам може ли да се яде кисело зеле като салата и в кой дни? newsm12

# 39
Джоджо и сега не е късно да направиш снимки щом си 102 кг и успяваш с режима вярвам няма да спреш на 95 кг,така че давай и един ден когато стигнеш ....да речем 82 като начало  newsm51 ще си имаш чудесни снимки от преди и сега  newsm10

sisi8227 нали ти е ясно ,че организмът не може да сваля до безкрайност. Не казваш колко кг си в момента но не вярвам целта ти да е над това което е нормално за твоето тяло ,наблюденията ми показват че по често е обратното-например момиче 172см иска да е 52кг по незнам кои си мерки и таблици ,което за мен е меко казано издевателство,постигнато с глад ,което от своя страна не е целта на нашето занимание нали  Wink  Така че извода от дългият ми ,назидателен (извинявам се за което) пост е -давай смело ,пък ще видим  newsm10
Анитка80 какво да ти кажа...аз например не се ограничавам кой знае как май в нищо  newsm78 Например във въглехидратен ям мекици,които са пържени,във  плодов си позволявам овкусена салата ,което е абсолютно забранено,но на мен ми се струва нищо на фона на това което щях да изям около тази салата ако не бях на режима...та така . За протокола за първия месец отслабнах 7кг и тръгнах от 80кг. Снимки в подписа ми ,сега се каня все да бъда по стриктна защото спрях да свалям ,но....

# 40
поздравления и от мен за страхотния резултат:)  bouquet
а колко кг си била в началото на диетата?

# 41
  • dobrich
Здравейте фиданки! Днес ми е въглехидратен ден и си спретнах ето този кекс http://www.receptite.com/recepta.php?r=5558 и стана трепач. Аз добавих малко орехи и стафиди. Не се сещам коя от фиданките беше пуснала тази рецепта,но искренно съм й благодарна  bouquet
Ирена  smile3501 за разкошния резултат. И аз искам снимкииииииии!
Киселото зеле според мен може във всички дни без плодовия,но е добре да не се прекаляма с него,че е много солено.
Олиото аз също си го ползвам както за салати,така и за готвенето. Не използвам зехтин- първо,че е по-скъпичък,второ ,че вкуса му не ми харесва,а аз не мога да ям нещо което не ми харесва,независимо дали е режимно или не.
Утре ми се пада плодов и ще го съчетая с луната и мисля да карам само на сокове.
А сега да почерпя, че майка ми помъдрява с още една година ,а и девера ми и той днес е рожденник

# 42
sisi8227 нали ти е ясно ,че организмът не може да сваля до безкрайност. Не казваш колко кг си в момента но не вярвам целта ти да е над това което е нормално за твоето тяло ,наблюденията ми показват че по често е обратното-например момиче 172см иска да е 52кг по незнам кои си мерки и таблици ,което за мен е меко казано издевателство,постигнато с глад ,което от своя страна не е целта на нашето занимание нали  Wink  Така че извода от дългият ми ,назидателен (извинявам се за което) пост е -давай смело ,пък ще видим  newsm10

Ще те послушам  Peace.

Поли да ти е жива и здрава майчицата и много да те радва и теб  и семейството ти.   bouquet  bouquet  bouquet

Аз също си позволявам да използвам олиото и до май-доста честичко  Embarassed, пък да видим до къде ще я докарам.

# 43
  • област Софийска
Иренка, браво на теб, чудесен резултат   bouquet
polinakoleva , честит празник на майка ти и девер ти! Да са живи и здрави!
Нещо наистина много замряла темата, що така, преди повече се пишеше  newsm78

# 44
Сигурно има много прегрешения и никой не си признава  Hug

Общи условия

Активация на акаунт