Математически турнири - 3

• 75 607
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
   Зимните математически състезания се провеждат в определени градове. Тази година за четвъртокласниците това е град Русе. Състезанието е на 30-31 януари, но мисля че записването приключи на 20-ти. Освен, ако не става дума за състезание със същото име, което се провежда в Стара Загора.
   След ЗМС по националния календар е НОМ. Кога ще се проведе общинският й кръг във вашия град може да проверите на сайта на РИО - Стара Загора, но и в училището на детето трябва да са наясно с датата.

# 361
  • София
ЕйМиМи, ти не четеш ли? Това решение е описано няколко поста по-нагоре!  Laughing Просто EliG ни дава решение от гледната точка на възрастен.  Peace

Ай, изложих се.
Всичко чета, ама отзад напред. Тъкмо се бях зарадвала че и аз съм в час с нещо.
Извинявам се на всички които са ми прочели решението.

# 362
Някой да има отговорите на задачите от Европейско кенгуру 2006 - 3/4 клас?
Благодаря предварително!

# 363
  • най-шареното място
Много се смяхме с тази японската задача - аз я обясних в крайна сметка като бикове и крави - точно както Ели е я е описала.
Възрастен по друг начин не би я решил според мен.
Не съм обедена, че и япончетата не са я решавали така...
Все пак трябва да се види какво се брои и така е най-лесно /за моя поостарял мозък Simple Smile/

# 364
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Има ли някой сред вас, чието дете днес е на Зимните математически състезания в Русе?

# 365
  • гр.София
Моето е в Русе.Чухме се след състезанието,мноооого зле се се представил  ooooh!
Все пак ще изчакам резултатите,защото Пепи има други критерии за слабо представяне. Laughing

# 366
Ирина Б., не е написал последния ред на някоя от задачите ли?  Laughing Пепи си го търся като мое дете по списъците!
Живот и здраве догодина и моето отроче ще бъде четвъртокласник и ще се пробва на ЗМС. Госпожата от школата ни предложи да се яви и тази година, но според мен в трети клас е още много малък за подобни състезания още повече, че учи в обикновено квартално училище.

# 367
Моята калпазана излетя още към 10.30.
Ирина Б. кой клас е твоето дете? Къде да търсим резултати?

# 368
  • Бургас
И моята Гери е в Русе! Чакат резултати все още. Важното е да се върнат живи и здрави, че с това време много се притеснявам.
Иначе и тя не е възхитена от работата си, но все пак по тези места е важно и другите как са работили.

# 369
  • Бургас
И аз чакам новини от Русе.
Моята хубостница се обади преди малко - задачите били трудни. Очаква под половината от възможния брой точки.
И аз се притеснявам от пътя. Изобщо не разбрах на кое място са пресекли Балкана, но като тръгнаха от тук, тъкмо беше натрупал нов сняг върху стария.

# 370
  • Бургас
Е да де! Заедно ги изпращахме вчера! Те нашите трябва да са в един автобус  Heart Eyes. След Айтос май са минали Балкана. Като се обадих 2 часа след тръгването си бяха на 40 км. преди Шумен.

# 371
Здравейте мами,

Аз ви чета с удоволствие, но досега не съм се осмелявала да пиша. Сега искам само да попитам дали има някакъв сайт, където ще бъдат публикувани резултатите на децата. Вкъщи стискаме палци за нашето гардже, но не знаем какво е станало.

# 372
Кой клас са децата Ви?
Моята щерка е четвърти. Единствената информация, която ми даде към 10.30 беше: ,,Реших всички задачи без една подточка. Излязох рано, защото колкото и  да мислих повече нямаше да измисля. Задачите бяха лесни.''
Направо не знам какво да си мисля и къде да търся някакви резултати.

# 373
  • Бургас
Нарцис, моята е шести клас, а на Ежка, ако не се бъркам е осми. Децата учат в ПМГ - Бургас, самокритиката им е завишена, но все пак не вярвай че задачите са били толкова лесни. Вие от кой град сте?

Лилия, още проверяват работите! Резултати излизат късно вечерта. Миналата година излязоха след 0 часа. Така че търпение и това е. Пък и детето като е там ще му кажат служебно неговите ръководители. Нашата класна се паднала, мисля че жребии теглят, една е проверяващите на седми клас.

# 374
Здравейте мами,

Аз ви чета с удоволствие, но досега не съм се осмелявала да пиша. Сега искам само да попитам дали има някакъв сайт, където ще бъдат публикувани резултатите на децата. Вкъщи стискаме палци за нашето гардже, но не знаем какво е станало.

След
 2100   Обявяване резултатите на
   http://smb-ruse.com,
   контестациии и получаване на работите
   в МГ “Баба Тонка”

Общи условия

Активация на акаунт