Математически турнири - 3

• 75 598
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте мами,

Аз ви чета с удоволствие, но досега не съм се осмелявала да пиша. Сега искам само да попитам дали има някакъв сайт, където ще бъдат публикувани резултатите на децата. Вкъщи стискаме палци за нашето гардже, но не знаем какво е станало.

След
 2100   Обявяване резултатите на
   http://smb-ruse.com,
   контестациии и получаване на работите
   в МГ “Баба Тонка”

Ох, много благодаря. За сега не видях нищо, но ще чакам до 21.00 часа. Ще се скъсам от притеснения - за пръв път ни е да ходим на такова състезание.

# 376
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Аз съм възпитаник точно на МГ-Бургас. Завърших това училище в далечната 1993г. и винаги с голяма гордост го казвам.
Сега като казвате, че самокритиката на тези деца е завишена мога да ви уверя, че сте абсолютно прави.
А аз не се побирам в кожата си как моята дъщеря е посмяла да излезе веднага след като са разрешили това. При това е излязла с една нерешена подточка. Самоувереността много и пречи. Тя е четвърти клас в Хасково.

# 377
  • Бургас
Ами не й се ядосвай толкова много! Успокой се! Не е станало нещо толкова фатално. Важно е и самото участие. Тя е сравнително малка още, има време да се научи. Първото нещо, което научиха Гери в четвърти клас началото на втори срок, когато се записа на подготвителна школа за МГ беше, че се стои до края. Дори и да си готов със всичко - стоиш и проверяваш. Много съм благодарна за това, защото до тогава излизаше рано, рано с дори непрочетени добре задачи, била ги решила. Как не сме обяснявали, е не чуваше и толкова. От тогава излиза след като им съберат вече листите за край  Mr. Green. Е, то това само не е достатъчно де, но все пак е важно да се чете внимателно и задълбочено.

Допълвам инфо от извора Simple Smile.
Няма още резултати. Ще чакат май пак като миналата година до полунощ милите.

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 21:03 от Pagocт

# 378
  • Бургас
Има някакви междинни резултати. И още ще качват. Гери е на 13-то място в България!
http://smb-ruse.com/

# 379
Какво значи междинни резултати?
Това са окончателните резултати за четвърти и осми клас, според мен. Ако греша ме поправете, че прекалено много ми харесват. Praynig
Моята дъщеря е на трето място.

# 380
  • Бургас
Не се изразих правилно, окончателни са, да! Поздравления!

# 381
  • гр.София
При нас-провал Party Party Party
Петър ми се обади снощи в 00.52 да ми съобщи,че е на 4 място!Това му е най-лошото класиране от една година.Прегледах статистиката-най-трудната задача са я решили само той и Момчил от Варна,но издънката е на по-лесните задачи.Много бърза...От детската градина още е така. ooooh!
Доволна съм и на това.Да са ни живи и здрави децата!
Dideva Пепи си го търся като мое дете по списъците!
Благодаря ти за това!Искрено ти желая твоето детенце да надмине Пепи по успехи!Има талант,има и страхотна майка!
НарцисПепи е в осми клас,учи в СМГ.И браво на твоето детенце-понякога самоувереността пречи,но от личен опит мога да кажа,че по-често помага.Ето ти го моя-в по-леките състезания се дъни,защото е свръхсамоуверен.Обаче на международни форуми бие с разлика-той смята,че щом задачите са за тази възрастова група,значи са решими.Ако не от пръв поглед,то от втори прочит GrinningСтискам й палци и на твойта девойка да жъне успехи!

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 12:54 от Ирина Б.

# 382
  • Бургас
Поздравления на всички за успехите!
И с пожелание за още много занапред!
Моето момиче се е издънило - в средата на списъка е  Embarassed

# 383
Ирина Б., аз още снощи се светнах кое е твоето дете. Връщах се назад да чета старите ти публикации.
Твоето дете е от онези деца, които с успехите си  успяват да ме просълзят и да ме накарат да се почувствам горда, че съм българка.
Поздравления! И аз съм му голяма фенка и винаги хвърлям по един поглед на класиранията му.

# 384
  Честито на всички успешно представили се деца на Зимните математически състезания в Русе!
    Моят не се класира на "класния" кръг т.е. в класа, за да го вземат. Но аз и не го натискам. Толкова ги натоварват със задачи в училище, че той май намрази математиката  Rolling Eyes.
  А сега моля за помощ! Търся задачите от Общинския кръг на олимпиадата по математика от 2008г. за 5 клас. До сега се рових, но нищо не откривам, а класната на моя им преснимала задчаите и им ги дала за домашно, но на неговия лист почти нищо не се чете.

# 385
http://matemagicians.webnode.com/natsionalna-olimpiada-po-matjem … i-krg/pjeti-klas/

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 18:31 от Анонимен

# 386
Мммммммм, иска ми акаунт  Rolling Eyes.

Уххххх, че съм заспала  ooooh!! Дидева, чак сега ти отворих сайтчето  Embarassed. Ама то много хубаво, браво   bouquet! Открих задачката, която ми трябваше. Благодаря Hug!

# 387
А някой случайно да има задачите за 8 клас от ЗМС 2010? Cry

# 388
Мммммммм, иска ми акаунт  Rolling Eyes.

Уххххх, че съм заспала  ooooh!! Дидева, чак сега ти отворих сайтчето  Embarassed. Ама то много хубаво, браво   bouquet! Открих задачката, която ми трябваше. Благодаря Hug!
Оправих линка. Без да искам съм пуснала линк към админския профил и затова ти е искало рег. Ама съм една голяма бяла птица... Joy

# 389
Здравейте мами на математици! И моята дъщеря е една от вас. Моля ако някой има задачи от Кенгуру за трети клас да ми пише на лични.Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт