ОХ АЗ, КАТО МАЛКА СИ МЕЧТАЕХ, ДА СЪМ ФИГУРИСТКА, виж сега в тоя лед току-виж съм сдбъднала мечтата си

само дето нямам кънки ама то в тоя лед и с грайферите двоен аксел и тулуп ще завъртя, колоко му е, то трасето е широко и големкооооооо

.Да ви е жив,здрав и много да ви радва момчето.Днес усях да отида на работа за 45мин вместо 30мин.Много лед.Спарки,приятни празници на кораба с любимия.Лек ден на всички.
.
.
, много хубаво си изкарахме ходихме на шадраваните да видим украсата, малката доста си поплака от нея, но аз съм виновна че все с "КЪХ" я плаша и то милото вече от всичко се страхува, но все пак успяхме да и направим някоя и друга снимчица
.
.
.
.
, много хубаво си изкарахме ходихме на шадраваните да видим украсата, малката доста си поплака от нея, но аз съм виновна че все с "КЪХ" я плаша и то милото вече от всичко се страхува, но все пак успяхме да и направим някоя и друга снимчица
.
.

Съчувствам ти много, щом пътя ти минава през Валентина.....дано всичко е безаварийно.
. Когато бях на работа, често ми се налагаше да ходя до НОИ и знам какъв е ужас там. Един съвет залепи си лекопласт на обувките за кратко помага. 
Единствено ще заведа малкия да си избере играчка за празниците, и незнам дали изобщо ще си подредя трапезата, така както бих я подредила ако бяхме заедно всички. Когато сте били сами на празници как сте ги прекарвали?

а нещо за разбиване на леда в Младост не споменаха ли? Че там до пролетта ще се пързаляме май ... като си спомня миналата зима
Нещата са приготвени от един германец, който идваше на Сл. бряг и Зл. пясъци като консултант по кухнята в Iberostar. Беше личен готвач на испанския крал. Бях му преводач и навсякъде ходих с него та успях малко да се порадвам на вкуснотии и даже се пробвах с 2-3 по лесни рецепти

за 2 не си спомням.

][URL=http://smajliki.ru/smilie-871521351.html]
[/url]
веднъж пробвах - кухнята стана на Хирошима след бомбата
ама какво да правиш, затова си цапам мусаката и боба, ей тей по нашенски дет се вика