Съпруги, чиито мъже пътуват 12

• 47 626
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
  • Varna
ДобрЮтрОООООООООО Hug
Аз да сложа закуската тогава
ИЛИЕВЧЕ Hug
Пиши и си разтоварвай душата тука мила. На никого не досаждаш. Аз така се стягах последния рейс ,а моя 4 пъти минава Аденския. По добре да си споделиш отколкото да мълчиш като мене. Не са му плащали допълнително за това, но майната му на плащането аз не искам допълнително доплащане а искам спокойно плаване за мъжа си и момчетата. Голям праз, че плащали някакви мижали левчета, които немогат да компенсират това което преживяваме тука докато минат тоя шибан залив и това какво те преживяват, минавайки го.
Дано всичко да е добре при вас и една детелинка за късмет на вашите момчета като минават Аденския

# 271
  • Варна
Добро утро, момичета!

Честит Имен Ден на всички именници днес! Да им живо и здраво името!

Да почерпя и аз за моето Вани!

Делти, благодаря ти мила, за подкрепата!  Hug  Дано мине всичко благополучно.

# 272
Добpо утpо на всички pусалки и pусалчо! Пийнах си кафенце и си взех от закуската. И аз искам да почеpпя,че днес имам именик,но както вече писах,още не съм се изучила как да слагам каpтинките.Айде,пpедставете си,че ви поднасям тоpтичка  cook и кафе.То поне именика ми не е в морето,но е край него.
Нека Бог пази минаващите през Аденския залив,че то и мойто момче навpъщане от Китай ще минава  пак от там. PraynigТази сутрин гледам "Хемус" и "Стара планина" перат с 14 възла и бързат да излязат от това гадно място.Дано детелинката на Делта да  помага на всички.
Илиева,не досаждаш на никого,ако така ти олеква,пиши си.Ние те разбираме. Аз лично се чувствам по-добре,когато има с кого да споделя тревогите си.

# 273
Хайде и от мене едно голямо ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННЦИ ДНЕС! ЖИВИ, ЗДРАВИ И САМО ХУБАВИ МИГОВЕ ДА ИМАТ, ДА ПЛАЧАТ АМА ОТ РАДОСТ!И АЗ, НЕ СЪМ РАЗУЧИЛА ОЩЕ, КАК СТАВА ТОЯ НОМЕР С КАРТИНКИТЕ ??? Embarassed
Ама искам виртуално да ви почерпя  и аз/представете си едни коктейли и една голяааама кутия с бонбони/, че току-що ми съобщиха, че съм станала вуйна на момиченце, 3200 кг и 53 см.  Hug
Хем съм щастлива за тях (брата на мъжа ми и жена му), хем ми плаче сърцето и душата, защото ние, нямаме още детенце, заради което да живеем и не можахме и да успеем този път (т.к през октомври правихме опит - инвитро) та сега плача хем от радост за тях, хем от мъка за нас  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Оф оплаках се и аз ... Илиевче ... аз, много ви мисля вас и тези, чиито мъжлета или синове, минават през това зловещо място /Аденския залив/ и всеки път плача, като чуя, че има пак пленени моряци, независимо дали са българи, руснаци или филипинци ...все пак, и те семейства имат,  и те, ги мислят ...
така, че миличка пиши ни, а ние оттука, ще те окуражаваме и ще ти помагаме, коя с каквото може ...  Praynig Praynig

# 274
Здравейте, момичета и момче! Честито на именниците от вчерааааа, на патерица. Ха честито и на днешните! Да са живи и здрави всички!
Черпя и аз за моя малък Иван! Заповядайте!

Илиева, стискаме палци всичко да мине добре! Успех!

# 275
Дездемона, честита радост! Да е живо и здраво бебенцето и късмет на вас!

# 276
  • Варна
Честито на всички именници и рожденници от вчера и днес! Да са живи и здрави - те и семействата им!

Аз само набързо да поздравя, че не мога да ви опиша каква програма имам до края на месеца... Хубав ден на всички!

# 277
Дездемона, честита радост! Да е живо и здраво бебенцето и късмет на вас!
Стрея, честито именниче и на теб   bouquet
даааа за едни е радост  Hug, а за други си е мъка  Rolling Eyes  Praynig Praynig

# 278
Честито на всички Ивановци и Иванки.Да им е живо и здраво името,да радват близките си.Аз днес имам 4 именника-племеници,братовчетка и познат,но смятам да си дам почивка от маси.Честито и на леля Дездемона.Радвай се на малката и при теб ще се случи хубавото.Не се отчайвай.Мама Р-от къде виждаш с каква скорост и къде са корабите?Аз си скапах компа и не мога да виждам сведенията на БМФ.Лек ден и луд купон на всички.

# 279
  • Varna
МИЛИ МОМИЧЕТА, ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ИМЕННИЦИТЕ, МНОГО ДА ИМ СЕ РАДВАТЕ И ТЕ НА ВАС СЪЩО!!!
ДЕЗДЕМОНКА Hug
ДА ТИ Е ЧЕСТИТА ПЛЕМЕНИЧКА И ДАЙ БОЖЕ ПОД ЩАСТЛИВА ЗВЕЗДА ДА Е РОДЕНА!!!
И горе главата Душе, само положително мислене, само положително мислене и скоро ще си имаш и ти едно пакетче Hug Всички ти го пожелаваме, така, че няма де да бяга при това положение. Хич, да не сЪ криЙЙ smile3521
mamaR Hug
Браво на момчетата бе, те направо глисират със тези 14 възла  newsm44 Милите душички ще се молим за тях и за всички момчета които са във морето. Няма значение какви са. Аз на момите тука съм им писала, че всяка вечер преди да заспя се моля за всички и за нашите и за другите момчета които браздят океаните и моретата да си се връщат живи и здрави при близките си.
Туко що мъжът ми влезе във стаята и му казах как са набримчили корабите момчетата, а той ми каза, че ония мУмУни карат със 25 възла Shocked

# 280
desdemona честита ви радост!Нека да е живо и здраво момиченцето!!!А на вас миличка успех,не се отчайвай,вярвай и дано скоро се похвалиш с добри новини!!! Praynig Praynig Praynig
Много именници днес тук бе!!!Браво,ха така да е да имаме поводи само за празнуване!Вземам си от всички вкусотийки Flutter
Лек ден!!!

# 281
Дездемона,честита племеница и дано да е заpазно.От съpце ти желая ти да си следващата.Не се отчайвай,ще дойде и пpи вас.
И аз като Делта все се моля за всички момчета да си се вpъщат винаги живи и здpави.
Маpка ,не си чупи компа,в сведението няма да го намеpиш.Аз имам нещо заpедено и от там гледам,но не знам как го е качил синът ми.
Нали pазбpахте,че не съм много опитна с компютъpа.

# 282
Честит имен ден на имениците на Илиева и Стрея
Да са ви живи и здрави, весели и щастливи и успех в училище!

Честито и на леля Десдемона!
От сърце ти пожелавам много скоро и ти да си гушнеш една малка звездичка

MamaR, заинтригува ме  - може ли да пишеш адреса на сайта от където следиш движението на корабите, или как се казва?
Илиева, стискам палци за теб и за всички момчета, които сега са или скоро ще бъдат в Аденския залив,
успешно и безпроблемно преминаване през рисковите зони  newsm17  newsm17  newsm17   Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed

Приятен ден на всички и весело изкарване на празнуващите тази вечер  Hug Hug Hug

# 283
Здравейте, момичета Laughing Честита нова година, рожденни дни и именни такива  bouquet
Отдавна не бях влизала в темата и ми стана приятно да видя как сте и какво правите и че има доста нови попълнения Laughing....Нашият тати е на Хемус и много "вътрешно" ми дойдоха новините за отвлечените моряци Shocked....Сигурна съм че всичко ще се реши успешно, ама какво  минава през главите на момчетата и близките им - те си знаят....Изкарахме поредните самотни Коледа и Нова година, без настроение, даже не сме слагали украса. Зимата много яко ни беше затиснала в Звездица - абе, едни минорни настроения - да идва пролетта, че да грабвам градината.... Wink
Айде, стига съм ревала - нека новата ни носи само здраве и положителни емоции Hug

# 284
Лени,добре завърнала се в нашите редици.Идва пролет ако гледаш температурите навън.може да почваш градината.

Общи условия

Активация на акаунт